agula
Fanka BB :)
Damayanti, ja daję owoce do śniadanka też, no i normalny nabiał, ale nie pamiętam czy Twoja Kinia ma alergię czy nie. Poza tym mój bobas lubi jajecznicę na masełku i nic, ale to nic nie zastąpi jej kanapek - uwielbia je: z serkiem topionym, sojowym, białym, ogórkiem itp. Do śniadanka dodaję zawsze tez jakiś owoce: jabłko do słodkiego serka, albo banana albo brzoskwinie. Więcej nie pomogę, bo Maja je juz w większości to samo, a nie wiem, na jakim etapie wprowadzania pokarmów jesteś.. Na kolacyjkę je kaszkę z miseczki i tam też dodaję owoce, co trochę urozmaica diete. Mam zawsze w zamrażalce jakies mrożonki: jagody, maliny albo wiśnie. Dorzucam do gorącej kaszki, co ją ostudza, a owocki rozmraża Teraz jest już coraz więcej świeżych owoców, więc warto próbować i nie traktować ich tylko jako deser, ale jako wartościową część posiłku hej
ikpi, ja też mam chicco vector ale tak sobie jestem zadowolona, zwłaszcza, kiedy jest ciepło i długo jedziemy. Nie wiem, jak jest w innych fotelikach, ale ten materiał w chicco może mógłby być bardziej miękki, czy jakiś chłonny :, bo bardzo poci jej się główka na nim..
ikpi, ja też mam chicco vector ale tak sobie jestem zadowolona, zwłaszcza, kiedy jest ciepło i długo jedziemy. Nie wiem, jak jest w innych fotelikach, ale ten materiał w chicco może mógłby być bardziej miękki, czy jakiś chłonny :, bo bardzo poci jej się główka na nim..