reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Magdabial pisze:aaaaaaaaa, e mamo, GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-*
zdrówka dla Mikusia, mi to jakoś umknęło, że on taki bidniuś chorusek jest oj, mam nadzieję, że będzie już dobrze
Jestem zła na maksa! Obstawiłam Polaków, że wygrają. Mój mąż zapobiegliwy postawił na Ekwador i pewnie wygrają
Madziu to dobrze, że już z Mikołajkiem lepiej. Ponoć takie małe dzieci nie mają alergii, ale co rusz wśród znajomych się słyszy, że ich dziecko ma jakąś alergie, bo np. ma katarek przez miesiąc
Mój mąż też nieźle komentuje, ale to tak raczej na niekorzyść dla naszych :
Madziu to dobrze, że już z Mikołajkiem lepiej. Ponoć takie małe dzieci nie mają alergii, ale co rusz wśród znajomych się słyszy, że ich dziecko ma jakąś alergie, bo np. ma katarek przez miesiąc
Mój mąż też nieźle komentuje, ale to tak raczej na niekorzyść dla naszych :
Ewka, widzisz, jak hazard szkodzi. A ten twój mąż, to rzeczywiście zapobiegliwy.
Taki tekst przeczytałam:
"Z kim spotkają sie polscy piłkarze po pierwszej rundzie?
Z kibicami na Okęciu"
Hihihihi, mój łoś znowu włączył mecz i teraz to już zaczął się emocjonować strasznie.
Ale może przynajmniej jak przegramy, to ci wszyscy kibice nie wyjdą z trąbkami przed blok, co?
Taki tekst przeczytałam:
"Z kim spotkają sie polscy piłkarze po pierwszej rundzie?
Z kibicami na Okęciu"
Hihihihi, mój łoś znowu włączył mecz i teraz to już zaczął się emocjonować strasznie.
Ale może przynajmniej jak przegramy, to ci wszyscy kibice nie wyjdą z trąbkami przed blok, co?
D
dawidowa
Gość
Uuuuuułłłłłłłłłllaaaaaaaaa pech no pech,tyle okazjii :-[ Szkoda mi ich,tak dostali w dupę.No ale jednak chyba się nie zmieni tego,że to jednak patałachy... i znów zaraz wrócą do domu,bo z Niemcami to już wogóle nie mają szans.
reklama
agula
Fanka BB :)
heheheeh... Ale sie nabluzgałam Moje komentarze też nie nadają się do publikacji, mimo przewidywanego niekorzystnego wyniku dla Polski,, ale liczyłam chociaż na kontaktową bramkę.. no cóż.. Teraz to dopiero żenada się szykuje przed meczem z Niemcami! K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. : : Stawiam na 5:0.... I Janasa na krzyż.. 8)
Madziu, a co tam ciekawego mówi Miki???
Madziu, a co tam ciekawego mówi Miki???
Podziel się: