reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ale superowe teksty-nasi przyjechali się poopalać na trawce.
DZIĘKI WAM ZA POCHWŁY !!! Tak sobie myślę,że to chyba dzięki Wam tak fajnie zdałam-to forum ma cosik w sobie.E-mama zdała za pierwszym podejściem prawko( nie mieści się w głowie) no i ja też przesunęłam czarną chmurę,która nade mną wisiała.
Mikusiu-nie choruj już nam !!!!

reklama
M A S A K R A................... bez komentarza...

Wlasciwie to caly mecz przegadalam z moja mama, bo dawno sie nie widzialysmy. O pierwszej bramce- niestety nie naszej- dowiedzlalam sie bedac w sklepie po piwko ::) a druga... hmmm,.... padla...
KURDE! Mialam nadzeije jednak! Do dupy! Wsytd! Niech zyje Janas i jego ideologie :p

Wow, ale emocji nam dostarczyli wczoraj ;) Ja też spędziłam wieczór, podobnie jak Ola, z deską do prasowania. A szkoda, bo gdybym wiedziała, że szykujecie imprezke na skypie, to chetnie bym dołączyła i może jakieś grono by nam się zebrało.

A dziś mamy atrakcji ciąg dalszy, bo Nowy Dwór świętuje Dni Żuław i będzie głośno i wesoło do późnego wieczora (mieszkamy w centrum, więc będzie baardzo głośno).

Kinga znowu nie chce mi jeść mleka, dziś dostała parówkę na ciepło na śniadanie z chlebkiem. Nie wiem chwilami, co jej wymyslac, żeby to było zdrowe - bo za często parówek to się boję, chociaż bardzo lubi i nie ma po nich problemów. Kanapeczki, kaszka - dziewczyny, pomóżcie, co dajecie dzieciom oprócz typowo "dzidziowego" jedzenia? Najładniej Kingusia obiady je, pod warunkiem, że jest w nich sporo brokułów albo marchewki. Dziś spróbujemy kurczaka z jabłkami, ciekawe, jak zje.

Aniu K, gratuluje zdanego egzaminu! Też masz niedługo wakacje chyba? ;)

Zdrówka życzę wszystkm choruskom i idę sprzątać, póki Kingusia ma fazę na spanie ;) Dziś bawiłyśmy się od 5.40 ;)

Ale tu dzisiaj pustki. Chyba wszystkie zalałyście się po wczorajszym meczu i dziś odsypiacie :p ;D
My dziś mieliśmy cały dzień zajęty. Załatwialiśmy różne sprawy budowlane, potem sprzątanie, mąż poszedł z Mają na spacer, a ja w tym czasie przygotowałam chatę na przyjście gości. Potem mieliśmy gości i zrobił się już wieczór. Zawsze te weekendy mijają w zawrotnym tempie. Ale przynajmniej tym razem pogoda na weekend jest piękna. Aż się chce spacerować. Maja opaliła dziś sobie buzię, bo zapomniałam posmarować ją kremem z filtrem. Pogoda nareszcie przypomniała sobie, że to już prawie lato i będę musiała pamiętać o kremie, bo mi się dziecko usmaży...
Dziewczyny, mam do Was pytanie - jakie macie foteliki samochodowe? Mai zaczynają wystawać nogi z dotychczasowego (tego 0-13kg), więc muszę wybrać kolejny. Coś mi się obiło o uszy, że z tych większych fotelików dobry jest jakiś model Romera i Maxi-Cosi. Ten pierwszy mamy Maxi-Cosi i jest ok, ale niewiele wiem na temat większych fotelików. Poradzicie coś?

my mamy fotelik maxi cosi priori XP i jestem z niego baaaardzo zadowolona, Julka zresztą też hihihii

ania k- kratuluje zdanego egzaminu :)
a jezeli chodzi o mecz to ja ladnie przespalam druga polowe i obudzilam sie juz po wszystkim :)

Jeszcze raz Wam kochane dziękuję za gratulacje.
ikpi ja dostalam od rodziny używany fotelik i niestety Ci nie pomogę.
damayanti wakacje to jest troszeczkę za dużo powiedziane.Muszę napisać pracę dyplomową i przygotować się technicznie.A nie mogę też zapomieć o mojej Dusi.Ona ostatnio jest tak absorbująca,że nie daję rady.Biega tam gdzie nie trzeba, broi i krzyczy.

Ach jaka przyjemna pogoda :D ::)

My mamy fotelik Chicco Vector i też jestem z niego zadowolona.

Dziś jechałam dużym autem,tzn. dla mnie dużym- vanem.

To prawda pogoda dzisiaj była cudna.Pojechaliśmy całą rodziną do Jelitkowa a potem przeszliśmy na piechotkę do Sopotu i zpowrotem.

reklama
Dziewczyny mam do odsprzedania całą, nową puszkę Bebilonu 2. Julka niestety nie może jeść takiego mleka, muszę jej dawać dalej hypoalergiczne. Może któraś z Was karmi malucha bebilonem i odkupi go ode mnie? Szkoda mi wywalonej kasy tym bardziej, że dalej muszę kupować to droższe mleko :(

Do góry