reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
_Basia pisze:Mówiłam, że wszystkie mecz oglądacie. A w przerwie to się rozpisałyście.
A mój łoś się wkurzył i przełączył tv na Szkło Kontaktowe. Też o meczu, ale przynajmniej można się posmiać z ich tekstów.
mój dzielnie ogląda, ale wali takie teksty, że sikam ;D ;D ;D ;D ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Magdabial pisze:ja też meczyk oglądam.... ale tego gola to przeoczyłam.. akurat po herbatę poleciałam
u nas też trąbią, ryczą, wrzeszczą... ;D
nic nie straciłaś, ot wleciała se piłeczka hahahaha
e_mama pisze:_Basia pisze:Mówiłam, że wszystkie mecz oglądacie. A w przerwie to się rozpisałyście.
A mój łoś się wkurzył i przełączył tv na Szkło Kontaktowe. Też o meczu, ale przynajmniej można się posmiać z ich tekstów.
mój dzielnie ogląda, ale wali takie teksty, że sikam ;D ;D ;D ;D ;D
A jakie? hihi. Rzuć jakiś przykładzik, to się pośmiejemy
Magdabial pisze:ja jestem Basiu :-* cztuję Was na bieżąco, ale nic do powoedzenia ciekawego nie mam ;D ;D ;D
Madzia a jak Mikołaj???
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
"ja tam bym się na miejscu Ekwadoru nie cieszył tak, jak nas na trybunach jest więcej niż oni mają mieszkańców" hehehhehe
albo
"szkoda było piwa na ten mecz !!!"
albo
"piłka to nie ogórek żeby go tyle kisić !!!!!!!!!!!!!!!"
no i takie tam hhehhe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
albo
"szkoda było piwa na ten mecz !!!"
albo
"piłka to nie ogórek żeby go tyle kisić !!!!!!!!!!!!!!!"
no i takie tam hhehhe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
już jest ok, jest zdrowy, ale nie umieją mi powiedzieć czy to było niedoleczenie czy alergia i mogę się tego spodziewać w przyszłym roku bądź za miesiąc : ;D
mam nadzieję, że to było niedoleczenie, jeszcze przez miesiąc bierzemy leki wziewne przeciwzapalne i zyrtec na alergię... ale to tak profilaktycznie
dzięki że pytasz
a poza tym to łobuz okrutny!!! i zaczyna wypowiadać pierwsze słowa... poza mama i tata ;D ;D
mam nadzieję, że to było niedoleczenie, jeszcze przez miesiąc bierzemy leki wziewne przeciwzapalne i zyrtec na alergię... ale to tak profilaktycznie
dzięki że pytasz
a poza tym to łobuz okrutny!!! i zaczyna wypowiadać pierwsze słowa... poza mama i tata ;D ;D
reklama
Podziel się: