reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
_Basia pisze:
Mówiłam, że wszystkie mecz oglądacie. A w przerwie to się rozpisałyście.

A mój łoś się wkurzył i przełączył tv na Szkło Kontaktowe. Też o meczu, ale przynajmniej można się posmiać z ich tekstów.

mój dzielnie ogląda, ale wali takie teksty, że sikam  ;D ;D ;D ;D ;D

Magdabial pisze:
ja też meczyk oglądam.... ale tego gola to przeoczyłam.. akurat po herbatę poleciałam  :mad:

u nas też trąbią, ryczą, wrzeszczą...  ;D

nic nie straciłaś, ot wleciała se piłeczka hahahaha

e_mama pisze:
_Basia pisze:
Mówiłam, że wszystkie mecz oglądacie. A w przerwie to się rozpisałyście.

A mój łoś się wkurzył i przełączył tv na Szkło Kontaktowe. Też o meczu, ale przynajmniej można się posmiać z ich tekstów.

mój dzielnie ogląda, ale wali takie teksty, że sikam ;D ;D ;D ;D ;D

A jakie? hihi. Rzuć jakiś przykładzik, to się pośmiejemy

"ja tam bym się na miejscu Ekwadoru nie cieszył tak, jak nas na trybunach jest więcej niż oni mają mieszkańców" hehehhehe
albo
"szkoda było piwa na ten mecz !!!"
albo
"piłka to nie ogórek żeby go tyle kisić !!!!!!!!!!!!!!!"

no i takie tam hhehhe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

już jest ok, jest zdrowy, ale nie umieją mi powiedzieć czy to było niedoleczenie czy alergia i mogę się tego spodziewać w przyszłym roku bądź za miesiąc  ::) :p ;D

mam nadzieję, że to było niedoleczenie, jeszcze przez miesiąc bierzemy leki wziewne przeciwzapalne i zyrtec na alergię... ale to tak profilaktycznie :)

dzięki że pytasz :)

a poza tym to łobuz okrutny!!! i zaczyna wypowiadać pierwsze słowa... poza mama i tata  ;D ;D

reklama
Do góry