reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam w ten "ciepły", "słoneczny" dzionek ( ;) :().

AbEjA, ja też miałam okropne mdłości do czwartego miesiąca, ale u mnie było odwrotnie, w pracy ok, funkcjonowałam normalnie, a jak tylko wróciłam do domu, do od razu okupowałam toaletę w przerwach pomiędzy spaniem.
Co do truskawek, to chyba na te prawdziwe trzeba jeszcze troszkę poczekać. Ja ostatnio kupiłam, a potem w nocy wstawałam zażyć Fenistil, bo wszystko mnie swędziało.

Ewka, w kwestii opiekunek, też się zastanawiałam, czy lepiej młodszą czy starszą babkę i doszłam do wniosku, że należy to gdzies wypośrodkować. Zbyt młodej dziewczyny, to chyba bym nie chciała, bałabym się, że jeszcze nie jest wystarczająco odpowiedzialna. Z kolei zbyt wiekowa pani może też już nie mieć takiej cierpliwości i ochoty, żeby się z dzieckiem bawić itp. Takie są moje przemyślenia, ale nie wiem czy słuszne. Może ulegam stereotypom?
Jak się przejedziesz po żłobkach, to czekam na twoje wrażenia.

reklama
Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dziewczyny a ja jestem chora.... Tak sie fatalnie czuje... Obkupilam sie lekami, apetytu nie mam w ogole, leb mi peka... szkoda gadac. Najchetniej walnelabym sie pod kocyk, ale jak? Mati dopiero ma drzemke po 14 ::) Umre chyba zaraz...

Dobrze, ze juz z malym lepiej, nie ma takiego kataru jak w poniedzialek i wtorek- czyzby mnie zarazil? Ide po ciepla herbatke...

uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

para z gwizdka :):) dzięki za wszystkie kciuki i za gratulacje !!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

_anna pisze:
e_mama super z ciebie babka - gratulacje! to teraz pochwal sie jaka bryką będziesz jeździc  ;)

hehehehehe Aniu, jak mi łosiek da to naszym starym hyundaikiem :-D kto wie, może z czasem kupimy drugą bryczkę, ale na pewno nie wcześniej niż kiedy wrócę do pracy... a tej muszę najpierw na nowo poszukać :):):)

jeszcze raz dziękuję Wszystkim za gratulacje :laugh: ;)

reklama
Gratuluję!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Przede wszystkim tego, że chyba podbudowałaś sobie poczucie własnej wartości,bo teraz masz na to jakiś obiektywny dowód! ;D ;D ;D ;D ;D ;D To kiedy umawiamy się na jakieś wyjazdowe spotkanie?? 8)

Do góry