reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dobra to postanawiam spotkanie w ALFIE MIEDZY 11 a11.30 przed wejsciem głównym!!!!!!

reklama
Właśnie wróciłam z psami,faktycznie jest dość chłodno,ale ja i tak bym wyszła na spacer z Dawidem.No dobra to spotykamy się pod alfą!!!Zaraz się zbieramy. Ewa wyjeżdżaj!!! :D Do zobaczenia!!!

damayanti dzieki za polecenie spacerówki a gdzie ją nabyłaś, bo szukam w internecie i nie moge znaleźdź.
Nie wybrałam się na spotkanie z wami bo Mikołajowi znów oczy zaropiały :(
pozdrawiam was serdecznie , miłej zabawy w Alfie ;)

o rany jak cisza - dziewczyny poszly na spotkanie i chyba tak sie dobrze bawia ze do tej pory nie wriocily ;D czekamy na relacje :)

Oj kurcze i spotkalyscie sie w Alfie - tak blisko mojego domku. Ja przegapilam, bo wczoraj latalismy po lekarzach. Alunia od 3 dni nie robila kupy, ale co sie okazalo - wcale tej kupy w jelitkach nie miala, bo po podaniu czopka glicerynowego - polecial tylko on zabarwiony "kupowo" ;) ;) Widocznie caly moj pokarm jej sie ladnie wchlania.
Bylismy tez na badaniu bioderek i niestety nie jest dobrze :( Ala ma nie takie "kąty" jak trzeba i musimy cwiczyc "żabke" i szeroko pieluchowac na noc. Ktoras z Was tez to z maluchem przechodzila? Alusia bardzo zle spala w nocy przez te pieluchy, a ja razem z nia :( _Basia - jak bylo u Was, bo pisalas, ze tez cos nie tak po tym badaniu wyszlo.
A pogoda wczoraj po poludniu faktycznie byla wstretna!

Opowiadajcie jak tam bylo na spotkaniu. Musialo to fajnie wygladac - tyle wozkow w Alfie ;)

reklama
No faktycznie wszystkie dziewczyny zaginęly,ja niestety nie miałam czasu napisać,ale za to nadrabiam jako pierwsza z fotkami ;)

No więc jak wiadomo spotkanie było w Alfie.Na początku była tylko Isska,Nathalie i ja.Dość długo czekałyśmy na resztę,ale grunt,że się doczekałyśmy :D Była jeszcze Ania K,Magdabial i Ewka. Było bardzo miło,dzieciaki już coraz bardziej ciekawskie nie mogły usiedzieć w miejscach,co to będzie latem,będziemy je gonić wszystkie :p Tylko Ingusia najmłodsza i ciesz się tym Nathalie,że ona sobie spokojnie siedziała!!!

10wmy9u.jpg

10wn036.jpg

10wn0bl.jpg

10wn0oy.jpg

10wn0vs.jpg

10wn149.jpg

A jak tam wam minął dzień matki ??? Ja dostałam rano kwiatki do łóżka :D

No to szkoda a+t+? że do nas nie dołączyłaś,no ale dobrze,że wszystko ok z Alunią,przynajmniej masz spokój!

Do góry