reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Keterek, dzięki za odpowiedź. Będę szukać i dzwonić, może coś trafię. A wypoczywać w Gdańsku wcale nie będę, wręcz przeciwnie, mam zamier wystartować w martonie rowerowym 3 czerwca, gdzieś w okolicach zoo jest start ;D

Zapraszam do kibicowania. ;D

reklama
Witam serdecznie!
Idę dzisiaj do gina. Czuję się świetnie, więc chyba (A RACZEJ NA PEWNO :)) wszystko jest ok. Dzisiaj już usłyszę serduszko mojego maleństwa! Troszkę się denerwuję. Od rana o niczym innym nie myślę. A jutro w Dniu Matki chcę się podzielić, chcemy się podzielić :D naszym szczęściem z naszymi rodzinkami. Nasze mamy już od kilku lat wyczekują wnuka a jutro zakomunikuję im, że i ja za rok będę obchodzić to święto (NIE MOŻE BYĆ INACZEJ)!!! :) :)
Przesyłam pozdrowienia i życzę udanego piątkowego spotkania!!

hEJ DZIEWCZYNKI!!!

Kubuś dziękuje wszystkim serdecznie za życzenia!!!! Impreza roczkowa udała się, chociaż pogoda troszkę zmieniła nam plany. Ale mimo wszystko było bardoz miło. Kubuś najpierw sięgnął po książkę - mała encyklopedia, a potem po pieniązki ;D
Nie przesadzałam ani z ilością gości, ani z ilością jedzenia. Mamy znajomego kucharza, który narobił nam troszkę smakołyków. Urodzinki wyprawiliśmy na 16 najpierw był tort i ciasta, a później kolacja na ciepło, przystawki itp.
Mały dostał masę wspaniałych prezentów, ale najbardziej podobała mu się piaskownica plastikowa- zamykana, z której po prostu nie chciał wyjść. Dostał ją od matki chrzestnej. Teraz piaskownica leży w piwnicy i czeka na lepszą pogodę ;)

Oczywiście ja tez bardzo chętna na spotkanie. Tylko teraz się zgubiłam czy 11, czy 11:30??? Bardzo się cieszę, że poznam "nowe" foremki!!!

Kubusiowi strasznie ząbki wychodzą i jest maruda, ale mam nadzieje, że damy radę. jakiś jeszcze lekki katarek mu się dziś przyplątał- ale podejrzewam, ze to właśnie od zabków.

Acha ja bym musiała troszkę wcześniej wiedzieć czy jutrzejsze spotkanie dojdzie do skutku- bo wiecie ta odległość- tak więc rano piszcie wcześnie!!! Mam nadzieję, ze nie bedzie padać.

Pozdrawiamy serdecznie
Ewka i Kubuś

ewka - ja zrozumialam ze na 11 ale do 11:30 bedziemy czekac przy glownym wejsciu na "spoznialskie" forumowiczki :)

Ok. czyli generalnie zjeżdżamy się między 11- 11:30 bo wiadomo,że to nie szkoła i wszyscy punkt 11 nie byliby pod bramą :D

Mam nadzieję,że ZKM jeździ jutro normalnie,a nie jak w dni świąteczne ??? Zaraz sprawdzę. Iza tak dla ścisłości jest tak jak piszesz,główna brama jest na przeciwko parkingu i restauracji Kamel.Anna oczywiście na was też czekamy. No a jak reszta: Magdabial,Damayanti i tych o których zapomniałam... ???

Aruna aż mnie ciarki przeszły,no naprawdę zrobicie przepiękny prezent mamom!!! No i ty też usłyszysz coś cucownego dla ucha- ja za pierwszym razem się popłakałam... A do jakiego ginka idziesz? Koniecznie idź choć raz do Doeringa.To dobry specjalista od usg i super wykrywa płeć :p No ale u Ciebie to jeszcze na to trzeba poczekać :) Teraz w dodatku dorobił sie usg 3D,czego za "naszych czasów" nie było :( Napisz nam koniecznie jutro co i jak!!!

Helou :)
Ja oczywiście na spotkanie nie dam rady przyjść, bo pracuje do 14. No nic to, może następnym razem uwzględnicie mamy pracujące  :p A swoją drogą, to kolejny raz zapowiada się niepewna pogoda, więc może wymieńcie się na wszelki wypadek komórkami, bo potem jest zamieszanie i nie wiadomo gdzie i jak się szukać.
A jak już naprawdę zrobi się ciepło, to proponuję spotkanie po południu takiego dnia, kiedy pogoda w prognozach będzie murowana  ;D
Zapomniałam się wcześniej spytać - Nathalie, czy ty przypadkiem nie byłaś w zeszły czwartek na basenie?

reklama
Hej babeczki. Czytam, jak się umawiacie na spotkanko i aż mi żal serducho ścisnął, bo jutro nie będę miała autka do dyspozycji, więc nie ma szans z mojej strony na dotarcie do Oliwy. Życzę pięknej pogody i czekam na foteczki!

Dziękujemy z Kingusią za mile słowa ;)

Olu, wózek nam się sprawdza super. Po kilku tygodniach testowania jazdy w różnych warunkach mogę go ocenić na 5, tylko kosz na zakupy na dole jest trochę za ciasny. _anna, tak więc moge polecić "moją" spacerówkę: Graco Mozaic. Lekka, bo 8 kg i składa się w dwóch ruchach dosłownie. PO mordowaniu się z 15 kilowym Tako to teraz jestem zachwycona i wnoszę sobie Kingusię do każdego sklepu, co ma schody (a kiedyś takie sklepy były dla nas niedostepne, bo staram sie nie zostawiać Kingi po sklepem).

aruna, super, że u Ciebie jest ok. Ale piękne chwile przed Tobą teraz - usg, bicie serduszka, reakcje rodziców. Pewnie wszyscy będą na Ciebie chuchać i dmuchać, to korzystaj z tego, dbaj o siebie na każdym kroku, potem może to zaprocentować :)

A Wikunia sliczna panieneczka :) i u Kubusa impreza udana :)
To kto następny roczek obchodzi? Chyba Majeczka, jeśli się nie mylę?

Do góry