reklama
Nathalie
Fan(ka)
Ikpi a tak, byłam. ;D Odrabiałyśmy zajęcia z którejś soboty, jak Ingusia była chora. A czemu do mnie nie podeszłaś i nie zapytałaś, hmmmm? :
AniaK nie, to nie to wejście. Musisz skręcić w tą ulicę kt. biegnie wzdłuż parku (Opata Rybińskiego) i po prawej jest wejście główne, taka wielka brama, a po drugiej stronie jest parking.
AniaK nie, to nie to wejście. Musisz skręcić w tą ulicę kt. biegnie wzdłuż parku (Opata Rybińskiego) i po prawej jest wejście główne, taka wielka brama, a po drugiej stronie jest parking.
Nathalie
Fan(ka)
no wlasnie. ja juz wychodze bo musze pozalatwiac sprawy w zusie i us. Isska napisze ci na priva moj nr kom. moglabys mi przyslac smska czy sie spotykamy czy nie? bylabym wdzieczna. :
Ania K
Fanka BB :)
Pogoda niestety nie jest najlepsza na spacery i ma być dzisiaj maksymalnie 13 st.Albo zmienimy miejsce spotkania albo przełożymy na inny słoneczny i ciepły dzień.Ja już nie mogę z tą pogodą wytrzymać.Moje kostuchy domagają się SŁOŃCA !!!!
D
dawidowa
Gość
Ja i tak pójdę,jeśli do wyjścia nie zacznie padać. Ewentualnie moze być Alfa. No to jak ???
reklama
Podziel się: