reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej hej
Jak jutro będzie w miarę ciepło to się spotkamy.Tylko nie wiem gdzie jest wejście główne, to jest to bliżej ulicy Grunwaldzkiej? Sorki nie jestem rodowitą Gdańszczanką.

reklama
Ikpi a tak, byłam. ;D Odrabiałyśmy zajęcia z którejś soboty, jak Ingusia była chora. A czemu do mnie nie podeszłaś i nie zapytałaś, hmmmm? ::)

AniaK nie, to nie to wejście. Musisz skręcić w tą ulicę kt. biegnie wzdłuż parku (Opata Rybińskiego) i po prawej jest wejście główne, taka wielka brama, a po drugiej stronie jest parking. :)

no to jak bebeczki spotykamy sie czy nie?? pogoda jest na dwoje babka wrozyla, ale w koncu mozna sie zwinac i isc do domu. Ja decyzji sama nie podejme piszcie :)

Ja też właśnei się zastanawiam - rano u mnie padało i było tylko 11 stopni, teraz troszkę się rozpogodziło. Ale dla mnie w sumie jest za daleko, żeby jechac i od razu się zwijać. Czekam na inne dziewczyny co napiszą

no wlasnie. ja juz wychodze bo musze pozalatwiac sprawy w zusie i us. Isska napisze ci na priva moj nr kom. moglabys mi przyslac smska czy sie spotykamy czy nie? bylabym wdzieczna. ::)

Pogoda niestety nie jest najlepsza na spacery i ma być dzisiaj maksymalnie 13 st.Albo zmienimy miejsce spotkania albo przełożymy na inny słoneczny i ciepły dzień.Ja już nie mogę z tą pogodą wytrzymać.Moje kostuchy domagają się SŁOŃCA !!!!

dziewczyny - ja nie moge dzis jednak byc - nastapila u mnie zmiana planow i musze gdzies byc o 12 :( no i ta pogoda - niby sloneczko sie pojawia, ale ...

reklama
Do góry