reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dobra to postanawiam spotkanie w ALFIE MIEDZY 11 a11.30 przed wejsciem głównym!!!!!!

reklama
Właśnie wróciłam z psami,faktycznie jest dość chłodno,ale ja i tak bym wyszła na spacer z Dawidem.No dobra to spotykamy się pod alfą!!!Zaraz się zbieramy. Ewa wyjeżdżaj!!! :D Do zobaczenia!!!

damayanti dzieki za polecenie spacerówki a gdzie ją nabyłaś, bo szukam w internecie i nie moge znaleźdź.
Nie wybrałam się na spotkanie z wami bo Mikołajowi znów oczy zaropiały :(
pozdrawiam was serdecznie , miłej zabawy w Alfie ;)

o rany jak cisza - dziewczyny poszly na spotkanie i chyba tak sie dobrze bawia ze do tej pory nie wriocily ;D czekamy na relacje :)

Oj kurcze i spotkalyscie sie w Alfie - tak blisko mojego domku. Ja przegapilam, bo wczoraj latalismy po lekarzach. Alunia od 3 dni nie robila kupy, ale co sie okazalo - wcale tej kupy w jelitkach nie miala, bo po podaniu czopka glicerynowego - polecial tylko on zabarwiony "kupowo" ;) ;) Widocznie caly moj pokarm jej sie ladnie wchlania.
Bylismy tez na badaniu bioderek i niestety nie jest dobrze :( Ala ma nie takie "kąty" jak trzeba i musimy cwiczyc "żabke" i szeroko pieluchowac na noc. Ktoras z Was tez to z maluchem przechodzila? Alusia bardzo zle spala w nocy przez te pieluchy, a ja razem z nia :( _Basia - jak bylo u Was, bo pisalas, ze tez cos nie tak po tym badaniu wyszlo.
A pogoda wczoraj po poludniu faktycznie byla wstretna!

Opowiadajcie jak tam bylo na spotkaniu. Musialo to fajnie wygladac - tyle wozkow w Alfie ;)

reklama
No faktycznie wszystkie dziewczyny zaginęly,ja niestety nie miałam czasu napisać,ale za to nadrabiam jako pierwsza z fotkami ;)

No więc jak wiadomo spotkanie było w Alfie.Na początku była tylko Isska,Nathalie i ja.Dość długo czekałyśmy na resztę,ale grunt,że się doczekałyśmy :D Była jeszcze Ania K,Magdabial i Ewka. Było bardzo miło,dzieciaki już coraz bardziej ciekawskie nie mogły usiedzieć w miejscach,co to będzie latem,będziemy je gonić wszystkie :p Tylko Ingusia najmłodsza i ciesz się tym Nathalie,że ona sobie spokojnie siedziała!!!

10wmy9u.jpg

10wn036.jpg

10wn0bl.jpg

10wn0oy.jpg

10wn0vs.jpg

10wn149.jpg

A jak tam wam minął dzień matki ??? Ja dostałam rano kwiatki do łóżka :D

No to szkoda a+t+? że do nas nie dołączyłaś,no ale dobrze,że wszystko ok z Alunią,przynajmniej masz spokój!

Do góry