reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martyna - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo uśmiechu i spełnienia marzeń!

flr17-big.jpg

Ana - no co za beznadziejna lekarka!!! Trzeba było jej mega aferę zrobić i zażądać wręcz skierowania do kogoś bardziej kompetentnego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A najlepiej to zmienić na innego lekarza jak masz mozliwość.

Dziuba - chętnie do Was wpadniemy posłuchać co tam nowego, zobaczyć jak Tysia rośnie, mam nadzieję, że Pat do tego czasu wydobrzeje.

Młoda już lepiej, antybiotyk robi swoje, dziś noc była spokojna, z jedną tylko pobudką, bez gorączki. Tylko co chwilkę buty mi przynosi, na dwór by chciała, nawet jak ją gorączka telepała :-(

A dziś do pracy idę, troszkę odetchnę - a Wy się dobrze bawcie na zlociku :-) i zróbcie dużo zdjęć!!! Miłego dnia!

reklama
I ja się dołączam do życzeń dla Martyny, wszystkiego naj naj najlepszego!
Ja dzisiaj sama w domku nawet ubrać mi się nie chce. Zjedliśmy śniadanko, mały buszuje wśród swoich zabawek i słucha rock your baby na vh1, a ja przed kompem.
Życzę miłego spotkania i dużo zdrówka dla dzieciaczków.

cześć dziewczyny, wpadam się przywitać i zabieram się do sprzątania, dziś mloda zrobiła pobudkę o 5.30, zresztą często się jej to zdarza... dlatego na dzień dobry mocna kawa i do roboty

Martyna- samych cudownych chwil, sto lat Kochana!

Izuś - dużo zdrówka dla Patusi, niech szybko zdrowieje!!

Karolina - a jak przytulasz synka to do siebie czy podkładasz pieluszkę? może to faktycznie Twój proszek powoduje zmiany skórne?

lecę bo mi Tyśka rozpierduche w domu już robi

zapomnialam Wam powiedzieć... wczoraj zaczęłam przekladać wszystkie ciuchy i *******y z kątów do zabudowy, no i wreszcie zrobilam porządek z ciuchami nS, słuchajcie, poukladałam mu skarpetki, naliczylam - uwaga - 37par :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: teraz wieszalam pranie, a tu jeszcze dwie plus jedna sama wyobcowana (chyba nie zdarzyło się jeszcze pranie żeby wszystkie sparować), a tera mój szanowny małż jest na platformie, więc zakładam że też se wziął chociaż ze 3pary :szok::szok::szok::szok::szok::szok: z przykrościa stwierdzam, ze mam nienormalnego męża!!!!!!

Zobacz załącznik 238958
Martynko

Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerp z życia same radości!
Niech los Ci zawsze sprzyja,
A co złe niech Cię omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Tobie życzę.
O czym myślisz, o czym marzysz
Niech Ci w życiu się przydarzy!

dziś i jutro trwa akcja "Gdańsk za pół ceny", tzn. że strasznie dużo restauracji, kawiarni, muzeów, a także oliwskie zoo można odwiedzić placąc jedynie polowę ceny za bilet/kawę czy obiad. Warto skorzystać, choć podejrzewam że ciężko będzie znaleźć miejsce w jakiejś knajpce żeby sobie kawę wypić chociaż...
listę lokali i instytucji, które biorą udzial w akcji można znaleźć w necie, a zresztą na witrynach tych knajp i muzeów wiszą plakaty reklamujące akcję, więc nie będzie problemu żeby mieć pewność że zaplacimy 50%ceny. w kazdym razie polecam :)

Ostatnia edycja:
Ja się jutro wybieram do Gdańska z rodzinką na obiad. tata miał wczoraj imieniny więc jutro wspólnie świętujemy ;-)
Ale obdzwoniłam kilka knajp i już nie ma na dziś i jutro miejsc :szok:. Jeśli któraś z was jest zainteresowana to proponuję podzwonić ;-). Nam się udało zrobić rezerwację w ELEPHANT, nigdy tam nie byłam. znacie??

hej
ale macie fajnie , ja gnije w domku.....
Iza brak slów....
Dziuba z tymi skarpetkami to szok , u mnie to chyba znjadzie się 3 paryHI hi:)))
ja dzisiaj tez na pelnych obrotach sprzatanko pelna para , podlogi okna i kuchia bo zapyzialam na maksa:)))
pa

reklama
ja byłam dziś w Gd., wlaściwie nie ma większego problemu ze znalezieniem miejsca, jest dużo ludzi, owszem, ale jest też duża rotacja więc nie powinno być problemu. My byłyśmy w Grycanie na lodach, za 5zl rożek firmowy, tzn. w słodkim wafelku 4gałki, bita smietana, polewa trusk. i posypka czekoladowo-orzechowa. Mniaaaaam, choć czuję że moje siedem kilo na minusie zaraz przerodzi się z powrotem w dwa na plus, całe szczęście mała przyjechala padnięta bo biegala dużo, śpi już, więc się chyba wezme za siebie i poćwiczę...
milego wieczoru :*

ja wiem gdzie Elephant ale nie bylam - jesli bedzie dobre jedzonko i w miarę normalne ceny to daj znać, skorzystamy w przyszłości :)

dziewczyny dlaczego jak mam tą szybką odpowiedź to nie ma buziek? przecież wyżej normalnie pisalam i by.ly... tak mnie dlkugo nie było, strona się pozmieniała wyglądem i od razu ułom!

Do góry