reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek\

Wstałam dzisiaj wyjątkowo wcześnie :-)
Oliwka już broi.
Zastanawiam się czy nie pójść do kina.Jakoś nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień...

Oliwka wczoraj została sama z moją siostrą na dwie godziny i nie było porblemu tj nie darła się :-)

Cris właśnie ten sposób na chłopca podała nam Pani prowadząca te zajęcia.Ja nigdy wcześniej nie czytałam,bo się zbytnio nie interesuje tą tematyką

iza miejmy nadzieję,że DD poprawi oceny.

Idę do wyjca

reklama
Mamo w boju dzięki, kiedyś ta informacja mi się przyda.
Też bym się przeszła do kina, ale jakoś nie chce mi się wychodzić na mróz.
W ogóle to mi nic nie chce. W niedzielę jadę do rodziców i będziemy tam tydzień, przynajmniej sobie odpocznę. Dziadki się małym zajmą, a ja będę miała czas dla siebie.

A to jeszcze o spotkaniu w mindze
Mama Też Może - Dlaczego warto wyjść z domu…. i spotkać się z innymi mamami?

Iza mam nadzieję, iż pokażesz nam jak wyszła zdjęcia Pati. Myślę, że Dominik żyje już feriami.

Aż mnie zachęcił ten artykuł... Jak nie będę miała jutro Milenki to może wpadnę do Mingi zobaczyć jak to wygląda.

Ivi - oho czyżby organizm zaczął magazynować siły na rychły poród? ;-):-D

Czesc Dziewczyny... nie bylo mnie troche a tu juz tyle postow, ze nie nadrobilam z czytaniem. Jak Wy znajdujecie czas na dzieci, prace, dom, gotowanie, pisanie. Ja to chyba jakas nieporadna jestem... albo moza za leniwa ;-):-)

ivi, caroline... widze, ze nic sie nie zmienilo, dzieciaczki nadal w brzuszkach siedza

caroline jesli sie nie myle to chyba pytalas wieki temu :-) o Turguta, no wiec ma tak na imie, bo jego tata jest z Turcji.

Mam nadzieje, ze uda mi sie czesciej tu zagladac i troche sie poudzielac, bo narazie to nie bardzo kojarze kto jest kim i nie moge sie jakos do rozmowy wlaczyc :zawstydzona/y:;-)

Hello :)
a ja mam tak dalego do gdyni:((((((((((((((( buuuuuuuuuuuuuu

smigamy dzis na spacerek,bo piekne słoneczko!

Pozdrawiamy dwupaczki i reszte trojmiastek:)

no i zaczynam sie zastanawiac czy chce miec trójke dzieci:baffled:

Anja twoje motto wspaniałe!!!!

dzieńdoberek:-)

u nas kolejny leniwy dzionek, tatuś odsypia nocke, a ja zaraz za ciasto się zabieram, bo jutro babcia przyjeżdża, i trzeba coś upichcić:tak:
kelebek wdrążysz się;-)
iza: pewnie fotki będą śliczne:tak:co do Rity, to teraz będziemy się starać o zrobienie badań genetycznych, żeby dowiedzieć czy jej choroba jest wrodzona, czy nabyta, i wtedy dostałaby orzeczenie do 18 r. życia.mam nadzieję, że DD zabierzę się do pracy, może mu zima ku temu nie sprzyja:cool2:
marta: a ja właśnie ostatnio zaczęłam się interesować:-p

my mieliśmy nawet przespaną nockę, tylko cholera Antoś musiał przy mnie spać,żeby się nie budzić, kiedy on zacznie nocki przesypiać:sorry2:
uwaga!! jutro mam jazdy, będę jeździć samochodem z napisem O.S.K. Mix proszę sie do mnie nie zblizać i omijać szerokim łukiem, żebym nikomu w tyłek nie wjechała:cool2::rolleyes::rofl:

Cris będzie dobrze.Ja to zanim poszłam na prawko to musiałam byc pewna,że wiem co robię,bo odpowiadam za ludzi których wiozę :-) Nie wiem ile w Gdańsku się czeka,ale za pół roku pewnie już będziesz kierowcą :-)

Dziewczyny ja się chyba cofam w rozwoju.Oliwia idzie na drzemkę a ja razem z nią.Nie wiem co mi jest,że taka senna jestem.Masakra,pakuję przesyłki i idziemy na spacerek

mnie rowniez bylo milo Cie poznac Carolino:)
Marciaag-zazdroszcze drzemki Oliwki. moj starszak nie sypia w dzien:) caly czas szaleje.
Jaśminka chyba zaczyna miewac kolki-bleeee
jutro idziemy na kontrole-mam nadzieje,ze wazy chociaz 2200g:)

Mama w boju - jak wjedziesz w kogoś /coś w samochodzie kursowym to zmieniaj instruktora ;-) Serio, bez stresu - uważaj ale bez stresu, kompetentny instruktor na pewno nie pozwoli na stłuczkę. :tak:

Anja - mój D. ostatnio wjechał babce w zderzak bo się zagapił na reklamę Biedronki. Czasem normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. No i my mamy zderzak do wymiany przy okazji bo trochę pęknięty. Biedny chłopak, pewnie 3 dni za kółkiem spędził i od razu cię napotkał na skrzyżowaniu ;-);-);-). Dobrze że nic ci się nie stało. Ja tydzień po odebraniu prawka też wjechałam w gościa, żeby było ciekawiej to STAŁ na światłach a mi się jakoś udało w niego wjechać, do dziś nie wiem co to za zaćmienie było. Od tego czasu ani razu, ale mało jeżdżę.

Młody się obudził więc spadam do niego... :happy2:

reklama
Anja - mój D. ostatnio wjechał babce w zderzak bo się zagapił na reklamę Biedronki. Czasem normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. No i my mamy zderzak do wymiany przy okazji bo trochę pęknięty.

reklama Biedronki:nerd:...a moze to byla rekalma Triumpha tylko nie chce sie przyznac:cool:
no ja jezdze duzo od 12nastu lat,w nikogo nie wjechalam odpukac, ale 3 razy we mnie walenli:szok::baffled:no nic zdarza sie w miescie, tylko czas stracony i nerwy:no:

Do góry