reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
hejka :)
ja po kontroli u gin jestem i raczej jednak dotrzymam do terminu :-D młodemu bardzo dobrze u mnie w brzusiu i wcale na świat mu już nie śpieszno:-D

IVI najważniejsze,ze wszystko w porzadku:)

Tymek tez mial swojego czasu "agresywne kupony" i własciwie nie wiadomo dlaczego- próbowałam wszystkich masci i tylko Balsam Szostakowskiego pomóg oraz pieluchowanie - wietrzenie dupci. Moze być od soku, jedzonka, moze od leków flora bakteryjna sie zmienila- ja do dzis nie wiem od czego.

IZA-fajne bluzeczki :)
MARTYNKA- ja mam z caterpilara- dorwałam specjalnie na ta zime i za grosze ,bo jakies 350zl w outlet szadółki( chcialam timberlandy ale nie bylo ładnych w 38r) takze maja membrany i smigam w nich po sniegu:)

własnie moj syn włozył mi w godzine temu umyte włosy rozmiekczonego chrupka- bobmowo!

Tego lata kupiłam sobie sukienkę z Japan Style z allegro, no ale ja jestem prawie płaska :sorry2::-p Bałam się zakupów przez neta ale ten mi się jakoś udał. Tylko że czuję się w niej jakbym się na nastolatkę zgrywała.

Pat właśnie przystawiła krzesło pod sam telewizor, oparła się rękoma o blat szafki i oglądała sobie TV heheh :-) a w ciągu dnia przyniosła mi kawior z lodówki żebym jej dała :happy2:

Ivi - mogłabyś atmosferę podkręcić troszkę a nie tak z grubej rury, że jeszcze tydzień musimy czekać hhihi.

A moje dziecko zrobiło pobojowisko w domu.Otworzyła sobie sama flipsy i je porozrzucała po całym domu,wyciągnęła cały makaron spaghetti szpinakowy na dokładkę poszła do toalety i się po chwili kapnęła że zabrała stojak z trzema rolkami papieru wołałam ją i wołałam a te sobie darła ten papier i po ok 10 minutach przyniosła mi pół rolki...
Czy to dopiero początek?

Grzesiek już wraca do domu i nie sprzątam niech on sobie z małą posiedzi a ja pojadę na zakupy.Ogarną sobie dom a ja odpocznę,bo dzisiaj już ledwo żyje...

ivi nie ma to jak u mamy :-)

emkajot ja to zawsze muszę przymierzyć ubranie,bo noszę rozmiar 80D i czasami jest ok,ale w biust mi zgniata i wygląda to mało estetycznie.Ostatnio chciałam sobie golf kupić w HM,ale jak przymierzyłam to nie dość,że wszystko mi było widać bo był tak cienki to jeszcze mój biust wyglądał jak u Pameli Anderson :baffled:

WildWind to super,że Antoś tak kocha siostrzyczkę :-)

marta: nie będę Cię oszukiwać... i nie napiszę, że mała się uspokoi... to naprawdę dopiero początek :-pgenralnie możesz nieraz dorównać temu panu, po tym jak zobaczysz, do czego jest zdolne Twe dziecię

ale, jestem dziś zmęczona, jeszcze do tego humor nieciekawy:no:to zimno, mnie chyba tak dołuje, po za tym mężuś znów w sob. do pracy i dupa, jutro znów będzie odsypiał nocke, a pt szybko zleci:baffled: idę coś słodkiego zjeść:baffled:

Ja raczej też tak, okazało się ze braciszek Milenki jest chory więc mam wolne dziś i jutro.
Będzie mi miło poznać Ciebie i Twego synka :tak:

A tak poza tym to dzień dobry.

I gdzie wcięło Caroline?

reklama
cześć wszystkim
może caroline cieszy się maleństwem już? :-)

ja jestem po fatalnej nocy ...

spokojnego dnia dziewczyny!

Do góry