reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ColorWoman świetnie sobie radzi Twoja córcia z mówieniem. Mojemu młodszemu synkowi też świetnie idzie. O ile starszy zaczął mówić baaardzo późno to ten młodszy już świetnie gada (po swojemu oczywiście), no i zaczął też wcześnie chodzić. Stał już na nóżkach jak miał 10 miesięcy a miesiąc później zaczął już chodzić...
Najfajniesze są jego słowa, te nowo tworzone oczywiście, np.
mikołaj - to MIJMA
ciastko - to CIACIA
jak ma w pampersie kupkę - to woła MAMA KUMPA...

reklama
Izabelo może wpisz w google Reumatolog forum i znajdziesz godnych polecenia lekarzy?
Moja zaczęła chodzi w wieku 10 m-cy ,na nóżki stanęła w 9m-cu.Raczkowała tylko miesiąc.
Nowe słówka są świetne gdyż po jakimś czasie dziecko zaczyna mówić prawidłowo:-)

ale mam humor do bani...
Obolała jestem Oliwia broi i denerwuje mnie to,bo chciałabym w ciszy pójść spać,ale Grzesiek się nią zajmuje więc mała tego nie odczuwa...Czasami myślę,że wyrodna ze mnie matka...

A z ciekawszych nowinek to gości mamy 62 osoby plus my.
Muszę poszukać jakiegoś noclegu w Rumii blisko restuaracji,ale nic znaleźć nie mogę albo źle szukam :baffled:

Jutro jedziemy ciasta zamówić i do IKEI obejrzeć łóżka dla małej.Te co ma Ritka mi się podoba,ale już ich nie ma są tylko ciemne...

Idę pod prysznic może lepiej się poczuje...
Któraś to o winku wspomniała...ale bym się napiła :blink:

No bo dziwnie to zabrzmi,ale wychodzę za mąż po raz drugi za męża :-)
Bierzemy ślub kościelny 13 lutego i chrzcimy Oliwkę :-)

Izabelo - przykro mi, ale nie znam, nigdy nie potrzebowałam porad tego specjalisty ani nikt z mojego otoczenia też się nie skarżył na bóle reumatyczne.

Color - ooo to powodzenia w nocnikowaniu! Ja już jakiś czas temu robiłam podejścia, nawet bywało i pół dnia bez wpadek, ale potem się coś mojej lasce odwidziało i zrezygnowałam po kolejnym klocku na dywanie :-D Odczekam jakiś czas i spróbujemy znowu.

Marta - co się dzieje, że obolała jesteś? To musi być miłość jeśli sie 2 razy za tego samego faceta wychodzi haha.

Martynka - wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzinek! Mnóstwo radości, uśmiechu i samych słonecznych dni! Sto lat nasza śliczna dziewuszko :-)

tort2.png

Ostatnia edycja:
Tak mamy cywilny,ale dziwnie brzmi,że wychodzę za mąż za swojego męża

A na zaproszeniach też jest Marta Szymczuk i Grzegorz Szymczuk...
A tak serio to wychodzę za mąż po raz drugi,bo Iza robi świetne zdjęcia i bedziemy mieć super pamiątkę :-p

reklama
Do góry