reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć laseczki ;-) ja dosłownie na moment
ja nadal w dwupaku, ale korzystam z tego i zasuwam ze szmatą sprzątając wszystko co wpadnie mi w ręce:-D

reklama
Hej ColorWomen:)

Ivi dwupaczku ja zaluje,ze zapierniczałam pod koniec (drugi raz juz nie bede szalec)-zeby szybciej urodzic- i pozniej na porodowce mialam malo siły przez to wiec kochana wiem,ze masz syndrom wicia gniazdka( ja nawet sciany myłam,bo były podobno brudne:baffled:) ale troszke przystopuj i w spokoju przygotuj sie do tego waznego momentu..Zrobisz rzecz jasna jak zechcesz ja tylko chce dobrze poradzic. Tymek urodził sie dokładnie w dniu terminu wiec zaden wysiłek nie pomaga- natura sama reguluje:-D

Ja na chwilkę znowu, bo dziewczyny obie śpią a DD z kolegą przestał okupować komputer.

Beatka - no to masz punktualnego synka :-) uwielbiam tą cechę u mężczyzn, niestety rzadko który się tym przejmuje. Mój to chyba najmniej :-p

Ivi - masz domek na glanc wypucowany, nie wiem co Ty tam jeszcze do sprzątania znalazłaś :cool2: Jeszcze troszkę i wyszorujesz dziury w meblach lub parkietach :-p;-) Ja tam obstawiam (bo widziałam gdzieś tu taki hazardowy temat) że Tymuś wyskoczy z brzuszka w niedzielę :happy2:

ColorWoman - doczytałam rano, że Amelka już gada :szok: Znam takie przypadki (synek kuzyna) ale i tak nadal nie mogę wyjść z podziwu. Moja do gadania się zbytnio nie rwie. Z jednej strony już bym chciała i ją zachęcam, ale z drugiej jak mi zacznie ucho pompować.... :rolleyes::rofl2:

Izabela S. - a może jakaś konsultacja u innego lekarza?

Dobra, póki dziewczynki śpią to też idę wypucować mieszkanko pod kątem niedzielnej imprezy, bo jutro chcę się na gotowaniu i pieczeniu skoncentrować :tak: Wielkie buziak!

Izabelindo czy gada? hmm napisze co już powie :
mama ,izia(ja) babcia kasia , dziadek rysio,kuba,ksawek ,marta,ola,ania,ksiezyc,pies,lala,auto,snieg,kotek.hipotamtam(hipopotam)niepoperz(nietoperz)
siusiu,okno,ucho,nos,oko,cycy,nogi ,papa,mis,minimini,ciocia,jesc,picie,ciapciap(kapac sie) pilka ,bawic sie,zna odglosy zwierzat: kota,psa,wilka,slonia,lwa,kaczki,kozy,osiolka,kaczki,ptaszka,sowy,krowy
A ostatnie slowo to Ocham Cie:-D
Nie sposób wymienić wszystkiego, łaczy zdana np.babcia gra(na komputerze) ,dziadek dada z pies,mama daj pic /mama oc bawic sie
No już sie nie chwalę:-p

Ja na moment bo mam kongo,ale to już końcówka i rok będzie zamknięty

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 2 URODZINEK MARTYNKI :-)
Dużooooooo uśmiechu

1.jpg

A dziękuję...:zawstydzona/y:
Spać bym poszła teraz...Nawet nie miałam kiedy się ubrać i w piżamie paraduje od rana :baffled:
Oliwia dopiero co poszła na swoją pierwszą drzemkę.Pewnie przez zęby,bo non stop chodzi z palcem w buzi i przez sen coś ssie...

reklama
Jak ja bym chciała dzisiaj poleżeć do góry brzuchem,ale niestety muszę siedzieć nad notami,fakturami i innymi cudakami,ale jeszcze tydzień i będzie wsio :-)

Do góry