reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ColorWoman świetnie sobie radzi Twoja córcia z mówieniem. Mojemu młodszemu synkowi też świetnie idzie. O ile starszy zaczął mówić baaardzo późno to ten młodszy już świetnie gada (po swojemu oczywiście), no i zaczął też wcześnie chodzić. Stał już na nóżkach jak miał 10 miesięcy a miesiąc później zaczął już chodzić...
Najfajniesze są jego słowa, te nowo tworzone oczywiście, np.
mikołaj - to MIJMA
ciastko - to CIACIA
jak ma w pampersie kupkę - to woła MAMA KUMPA...

reklama
Izabelo może wpisz w google Reumatolog forum i znajdziesz godnych polecenia lekarzy?
Moja zaczęła chodzi w wieku 10 m-cy ,na nóżki stanęła w 9m-cu.Raczkowała tylko miesiąc.
Nowe słówka są świetne gdyż po jakimś czasie dziecko zaczyna mówić prawidłowo:-)

ale mam humor do bani...
Obolała jestem Oliwia broi i denerwuje mnie to,bo chciałabym w ciszy pójść spać,ale Grzesiek się nią zajmuje więc mała tego nie odczuwa...Czasami myślę,że wyrodna ze mnie matka...

A z ciekawszych nowinek to gości mamy 62 osoby plus my.
Muszę poszukać jakiegoś noclegu w Rumii blisko restuaracji,ale nic znaleźć nie mogę albo źle szukam :baffled:

Jutro jedziemy ciasta zamówić i do IKEI obejrzeć łóżka dla małej.Te co ma Ritka mi się podoba,ale już ich nie ma są tylko ciemne...

Idę pod prysznic może lepiej się poczuje...
Któraś to o winku wspomniała...ale bym się napiła :blink:

No bo dziwnie to zabrzmi,ale wychodzę za mąż po raz drugi za męża :-)
Bierzemy ślub kościelny 13 lutego i chrzcimy Oliwkę :-)

Izabelo - przykro mi, ale nie znam, nigdy nie potrzebowałam porad tego specjalisty ani nikt z mojego otoczenia też się nie skarżył na bóle reumatyczne.

Color - ooo to powodzenia w nocnikowaniu! Ja już jakiś czas temu robiłam podejścia, nawet bywało i pół dnia bez wpadek, ale potem się coś mojej lasce odwidziało i zrezygnowałam po kolejnym klocku na dywanie :-D Odczekam jakiś czas i spróbujemy znowu.

Marta - co się dzieje, że obolała jesteś? To musi być miłość jeśli sie 2 razy za tego samego faceta wychodzi haha.

Martynka - wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzinek! Mnóstwo radości, uśmiechu i samych słonecznych dni! Sto lat nasza śliczna dziewuszko :-)

tort2.png

Ostatnia edycja:
Tak mamy cywilny,ale dziwnie brzmi,że wychodzę za mąż za swojego męża

A na zaproszeniach też jest Marta Szymczuk i Grzegorz Szymczuk...
A tak serio to wychodzę za mąż po raz drugi,bo Iza robi świetne zdjęcia i bedziemy mieć super pamiątkę :-p

reklama
Do góry