reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

postanowiłam wpaść jeszcze na chwilkę, zanim się położę :-)

ColorWomen - ja uwielbiam Orłowo, przebywać tam i spacerować... nie wiem co, ale coś jest w tym miejscu :happy2:
daleką drogę przebyłaś z Krakowa do Gdyni"
-- czego się nie robi dla i z miłości ;-)

Marta - ale mam chrapkę na te Twoje gołąbki ;-)
Powodzenia z Oli i jej ząbaskami :tak: No i oczywiście z inwentaryzacją.
Widziałam na żywo w IKEI to łóżeczko, które wkleiła Cris - to drewniane - jest naprawdę super i wg mnie rewelacyjne rozwiązanie, także polecam.

ivi - wiesz, ja bardzo lubię fotografować, ale niestety nie mam w tym kierunku wykształcenia, ani też dobrego sprzętu, tylko zwykła cyfrówka... Może kiedyś moje marzenia się spełnią i będę strzelała fotki tak jak Iza :happy2:
Zapomniałam napisać, że masz przecudownego pieska! :tak: ja bym ją zagłaskała na śmierć :tak::happy2:
A co do kurtki to muszę Ci powiedzieć, że cały czas dopinam się jeszcze w swojej :happy2: Pewnie tuż przed mega mnie wywali i do szpitala pojadę już NIEzapięta ;-)
Ciekawa jestem jak wyglądasz w okularach, może wrzucisz jakieś zdjątko, np. na zamknięty? :happy2:

Iza - dzięki :happy2: miło usłyszeć taki komplement z ust fachowca! :tak::tak: No i muszę stwierdzić, że podobają nam się te same fotki :tak::happy2:

Cris - ano mój Maluszek miewa się dobrze i rozrabia w brzuszku jak nie wiem co :-)
"Emuś z Antosiem śpią na łóżku pientrowym" -- ale mnie wzięło na wspomnienia... ja przez wiele lat spałam na łóżku piętrowym z moją sister, ehh.... :happy2: Oczywiście bardzo chciałam na górze, ale jako starsza siostra musiałam ustąpić i w konsekwencji wylądowałam na dole, wrr ;-) Dlatego też wcale się nie dziwię, że Emuś tak się cieszył :tak:;-)
Mocno trzymam kciuki za komisję! Nie wiedziałam, że Rita ma problemy...

Hausa - "ja bardzo lubię Orłowo i mam sentyment do niego. Tam mój mąż poprosił mnie o rękę" -- ooo, no to masz fantastyczną i przemiłą pamiątkę! :tak:
Fajnie, że udało się załatwić ten lot!

Kasia - powodzenia z dzieciaczkami.

Miłej nocki Babeczki, papa :-)

reklama
Minka wybrałaś już hotel?
Pozdrawiam

znalazlam ale mnie na niego nie stać:zawstydzona/y: wogole jakis koszmar cenowy:baffled::szok:

Dziewczynki ja bardzo przepraszam:zawstydzona/y: nie mam czasu odpisac każdej:no:
przywitam się tylko z nową Trójmiastką:happy2: ja wychowalam się w Chyloni, mieszkam teraz na Dąbrowie

oj dzieje sie a na chwile zniknełam...

caroline- to bedziemy sie spotykac, ja bede zabierac aparat a ty kup sobie dobra karte( bo ja mam tylko 1 16tke) i bedziesz strzelac fotki a ja bede dzieci pilnowac ;)

nie widzialam izy w nowej fryzurce ale wyobrazam sobie co mogła poczuc przez ta szczerosc...faceci nie maja wogole wyczucia! ale fotki bombowe, tez sie pisze na taka sesje z moim skarbkiem:-D

Cris ja tez spałam z bratem na pietrusie :) wspaniale wspomnienia.trzymam kciuki za pozytywny wynik na komisji,bo rozumiem,ze to b.wazne.

mieszkalam chwile(wynajmowalam mieszkanie) w Orłowie na ul.architektow. piekna spokojna dzielnica i nad morze piechotka..
teraz mam blisko ale na cmentarz łostowicki:-(

Pozdrawiam Was wszytskie cieplutko!
A to my z Tymusiem na ostatnim spacerku(zebym juz nie była taka bezosobowa):
2cz98uo.jpg

Hejka kochane nowe i "stare" trójmiastki!!

Nie było mnie tutaj parę dzionków ale musiałam poukładać sobie swoje sprawy i prawie nie zaglądałąm do komputera.
Anja- moje wielkie gratulacje!!! Jednak wycieczka chyba zrobiła swoje.

Iza, Ivi- Zdjęcia piękne, widać profesjonalną rękę Izy a Iwonka po prostu kwitnie, promienieje, i widać szczęście w Jej oczach. Piękny brzusio.

Bardzo żałuję że nie mam takiej sesji ciążowej za sobą tylko zwykłe domowe fotki. Ale napewno sie skuszę na profesjonalną sesję z Alexem, taka piękna pamiątka po prostu musi być.

Wczoraj mieliśmy kolędę, cieszę się bo w końcu dom poświęcony.
Jesteśmy wciąż zasypani śniegiem, mamy wykopany tylko tunel na szerokość łopaty do śniegu a po bokach zaspy na metr wysokie, ledwo co wózkiem przejeżdżam, ale troszke dotlenić się trzeba.

Aaa no i gołąbki zrobiły swoje, jak to przeczytałąm to nie moge dziś zrobić na obiad nic innego, oczywiście również obsmażam gołąbki na patelni, ten smaczek to podstawa. Mmmm, już sie głodna zrobiłam.

Aniu- zdrówka dla Was, ucałuj Jaśminkę.

Muszę iść bo Aluś mnie wzywa, chyba chce kupkę i trzeba Go na nocnik posadzić.

Paa

hej kobietki!

Zaraz przychodzi do nas Milenka, więc tylko wpadłam aby chociaż dzień dobry powiedzieć :-D

Kasia - dużo zdrówka dla Twoich facecików! Oby jak najszybciej wrócili do zdrowia.

Marta - i jak Ci poszło z tą inwentaryzacją? Czekałam na Ciebie z książką, sama niestety nie dałam rady nawet po chleb się wyrwać.

Gosia - czy to znaczy że już wszystko poukładane? Opis tunelu super - na pewno macie tam pięknie jak w bajce.... Aż by się chciało to zobaczyć.

Beatko - jesteś naprawdę piękną kobietą. Masz śliczne oczy i nawet zimowe puchate ubranie nie odbiera Ci uroku :tak::-) A synek to niezły mały przystojniaczek. Do kogo podobny? Do Ciebie bardziej czy do taty?

Carola- tylko skróciłam włosy, bo grzywka mi wpadała do oczu i wogóle całość taka niekształtna się już zrobiła i nie układała się. Jarek jednak lubi długie włosy i odkąd jemu na złość się obcięłam (bo mnie tam kiedyś ostro wkurzył) to mi takie teksty serwuje :-p

Cris - powodzenia!

Iza - mały ruch? hihi spróbuj 2-3 dni nie zaglądać, to potem ciężko nadrobić a co dopiero odpisać :-D:-D:-D

No uciekam kochane, buziaczki i miłego dnia.... W przyszłym tygodniu, może we wtorek zaproszę Was na kawę i ciacho, ok?

Witajcie w mroźny poranek

Ja jestem strasznie nie wyspana. Franuś w nocy wstał o 1 i do 4 nie spał.
Popołudniu jak on zaśnie to też się kładę do łóżka. Biegunka mu przeszła, ale jeszcze ma kaszelek.
Mi też się marzy taka sesja z małym gdzieś nad morzem, ale ja to nie jestem fotogeniczna i pewnie wyszłabym na zdjęciach jak upiór w operze:-)
Minka niestety hotele są drogie, szczególnie jak odbywają się targi i z miejscami w nich też krucho.
Emkajot -Tymuś słodziula.
Gosiaczek kurczę mój mały ma 16 m-cy, a nocnik to dla niego zabawka, nie chce na nim siedzieć. A ja bym chciała, żeby chociaż kupkę robił na nocnik. No ale ćwiczymy.
Na razie małego uczę powtarzania jak robią zwierzęta i najbardziej podoba mu się wilk i kura. :-)
mamo w boju i tak życzę powodzenia

Izabela S. - kurcze, no to nieźle się załatwiłaś... Nie wiem "Czy to możliwe aby w wieku 32 lat zachorować na reumatyzm", ale moja koleżanka nabawiła się w ciąży reumatyzmu ciążowego, którego teraz nie może się pozbyć... (urodziła na początku września '09 i jest z rocznika '77).

Kurcze, ja tutaj 24 godziny temu byłam i nie mogę znaleźć swojego pytania. Ale widzę, że świetnie się znacie dziewczynki i dużo juz o sobie wiecie :)
ColorWoman - ja jestem z Obłuża...

A wracając do mojego problemu. Z tym reumatyzmem koleżanki (w czasie ciąży troszkę sie przestraszyłam)... ja rodziłam drugiego synka w maju 2008, też jestem rocznik 77 :( Boże święty - jak nie urok to ... zawsze coś.
Wczoraj mnie po południu znowu coś łamało w kościach a dziś rano worki pod oczami i opuchnięte powieki...
Nie wiem co dalej robić... Lekarka kazała mi przyjść po 2 tygodniach ale w takim stanie jest mi strasznie ciężko funkcjonować...do tego jeszcze mąż sobie popłynął .... buuuu

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :happy2:

emkajot - dziękuję za miłą propozycję :happy2: może rzeczywiście kiedyś ją zrealizujemy :tak:;-)
Śliczne! I zdjęcie, i Tumuś, i Mamusia! :tak::tak:

Gosiaczek - "Jesteśmy wciąż zasypani śniegiem, mamy wykopany tylko tunel na szerokość łopaty do śniegu a po bokach zaspy na metr wysokie, ledwo co wózkiem przejeżdżam" -- zabrzmiało conajmniej jak z epoki lodowcowej ;-) Powodzenia w pokonywaniu zasp życzę!

Hausa - życzę Ci, abyś mogła odespać i nadrobić zaległości z nocy :tak:

Iza - trzymam kciuki, abyś przeżyła dzisiejszy dzień ;-);-)

Izabela S. - kurcze, a stosujesz jakieś maści rozgrzewające?

Hausa ale urwisio z Franka,woli w nocy balowac:) ciekawe po kim;-)

Izabelindo az sie zawstydziłam:zawstydzona/y:dziekuje..uwazam ,ze wszystkie kobiety sa piekne tylko musza potrafic wydobyc z siebie to piekno :) ps. z 10 fot wyszłam naj wg mnie;)

dzis siedze w domu, nie mam weny zeby znow wyjsc z małym, nawet słonca nie ma:(

reklama
Witam,
nie mogę jeszcze skojarzyć która z Was to która:-D
Izabelo S czytałam że masz reumatyzm?? a to rodzinne czy nabyte? Jestes młoda więc stąd me pytanie.

Amelka dziś spała aż 15 minut , więc koło 20 kładę ją spać.

Witam Mamy z którymi się jeszcze nie witałam

Do góry