reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

A lepiej nie gadac !!!! Zrobil maslane oczka i oczywiscie wszystko oki. Zaczal na drugi dzien rano szarpac sie ze mna w lozku i ma na policzku szrame bo go zadrapalam :):):) i dobrze mu tak !!!!

Tak jest zawsze jak on nabroi to na drugi dzien robi maslane oczka (w szreku robil je KOTEK ogladalas ???) a jak ja cos nabroje to jest obrazony nawet tydzien. Dziwne nie ??? On poprstu ma dobra bajere i tyle

reklama
Juz wiem co sie stalo namieszlam sobie w koncie i temu tak robi :):) Ale ja jestem ulomna :):):)

Czlowiek uczy sie na bledach :):)

Dobra dobranoc bo i tak nokogo nie ma do jutra :):)

mi sie "agresor" wylaczyl pare miesiecy temu... a tak to moglam isc w zaparte i gniewac sie kilkna dni z rzedu  ;) Teraz to wiem, ze na dluzsza mete i tak bez niego nie dam sobie rady: opieka nad malym, zakupy itd... jakos odpukac  ;) ciche dni nas omijaja- mimo, ze czasem tak mnie wkurzy, ze cala "chodze" i normalnie noz w plecy moglabym wbic!

Ale jak widze, jak patrzy na malego, jaka miloscia go obdarza... to serce mi mieknie i zapominam o calej zlosci... Zreszta juz dawno (a malzenstwem jestesmy 2,5 roku) przkonalam sie, ze po dobroci, na spokojnie (mimo zlych emocji) mozna duuuzoooo zdzialac, a po zlosci... wiadomo- W O J N A! I po co to komu??? Acha! I nie chowam dumy wbrew sobie do kieszeni! Co trzeba, to i tak powiem, ale staram sie nie krzyczec na goraco... odczekuje chwilke i wtedy na spokojnie, ale stanowczo mowie o co mi chodzi  :p

Dzień dobry!
Macie jakieś opatentowane sposoby na krnąbrnego łosia?
keterek, oczywiście rozstropną i pewnie słuszną taktykę obrałaś, ale mi sie już nie chce gadać. Teraz to bardziej skłaniam się ku taktyce Halci  ;) A w ogóle to najchętniej wyjechałabym sobie na tydzień lub dwa.. I własnie dziś  - na fochu - zamierzam sama zajmować się małą. Tzn. wyjść z nią na spacer też- bo to tej pory to zadanie łosia było. Właściwie jedyne  ::)
Rano wsadziłam małą w krzesełko i robiłam jej show pod prysznicem  ;)

Olu, jak Dawidek? Skoro nie siedzisz na bb, więc pewnie odsypiacie. Jak się obudziś napisz co tam..

Pneumokoki, rzeczywiście kosztowna impreza...

Udanego dnia dziewczynki!

Dzien dobry :):)

agula ja troszke po krzycze jest wojna ale zaraz miekkne, ja to w ogole jestem dziwna mam za slaby charakter na Michala :):) Bo tak jest ze ja czasami boje sie cokolwiek mu powiedziec ze np. nie chce tego lub tego, albo ze cos mi sie nie podoba ale musze to zmienic bo zgine w butach :):):) w koncu :)

Zuzia wlasnie bawi sie moim kolejnym nr gazety codziennej pelno go w lozeczku bynajmniej cicho siedzi a ja musze sie do sprzatania zabeirac bo dzisiaj mam wizyte u kolezanki ktorej chyba z 2 lata nei widzialam :):):)

Pozdrawiam

reklama
Ale pusto,wszystkie sprzątacie ??? :p

U nas lepiej,nocka lepsza niz wczorajsza,plakał "tylko" od 1 do 3,potem o 6 zjadł cyca(ale cienizna w nim jest :( ) i spaliśmy do 9:30 ;D W dzień jak mu tylko zaczęła rosnąć temp. to dalam mu Ibufen i na razie jest spokój z temp.Ale oczywiście widać po Didku jaki jest umordowany,oczy podkrążone,zaszklone.Magda jemu właśnie też idą 4 górne zęby naraz.Widać wszystko jak na dłoni ta 2 prawa już się przebiła,ale reszta siedzi i się przebić nie może.Nawet mu żelu wetrzeć nie mogę,bo od razu tak płacze...Boshe to człowiek się umorduje,jak mu rośnie ząb,a co dopiero takie biedne dziecko!!!Dlaczego one muszą tak cierpieć ??? Jakie to niesprawiedliwe!Jak ja sobie pomyslę jak się czuję mając goraczkę taką 38.5 (jakbym umierała) a co dopiero on ??? I to tyle czasu.

Keterek zazdroszczę takiego zdrowego podejścia do Łosia.To dobrze Wam wróży,bo ja to chwilami się zastanawiam ile ja z nim wytrzymam ??? Halcia ja tez jak jestem wściekła to pazurami go potraktuję i już się do mnie nie zbliża ;D Poza tym to choleryk ze mnie,krzyczę zaraz i się cała gotuję,a czasem to nawet powiem parę niepotrzebnych słów.I jak jestem zła to ryczę,mój rekord to był w ciąży,prawie ciągle beczałam :p Nie powiem że i ja jestem łatwa.Trafił swój na swego :p Aga uszy do góry!Takie życie z tymi Łosiami ;)

Do góry