reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ikpi ja tez juz od jakiegos czasu daje cały słoiczek :):) Zuzia jak zjadała pół to nadal była głodna a teraz jak je deserek ok. 17 to dopiero ok. 20, 20.30 mleko na noc pije :):)

reklama
Ludzi pół słoiczka!!!!!!!!!!! Wiki dopiero sie rozgrzewa. Dla niej to musze jak juz szykowac 1,5 słoiczka na raz, bo jak nie to afera na pół domu gotowa :) :)

Ola, dobrze, że Didek już lepi :) A zdjęcie to z Ibizy, tak? ;) :laugh:

Ja tez nie słyszałam o podawaniu pół słoiczka - u nas nie przechodzą takie akcje. Kupuję teraz deserki dr Vitt, bo są największe - 190 ml - taki deserek ma sens, bo podobnie, jak u Isski - mniejszy to gotowa awantura domowa :)

Witaj estenskar!

Hej z wieczora :):)

Wicie co mi sie stało ??? Zuzia coś nacisnęła i mam teraz takie duże litery nie mam takiej normalnej strony tylko wszystko takie duże :(:( wiecie może co zrobić żeby wróciło do normalnych wymiarów ???

Ada ostatnio bardzo mało przybrała na wadze więc daję pół słoiczka i do tego kaszkę.Robi fikołki, zaczyna raczkować i gubi kalorie.
A...Pytałam się pediatry o te pneumokoki.Powiedziała,że jak będę dawać Adę do przedszkola to powinnam ją zaszczepić ok 16 tygodnia życia.Pneumokoki to bardzo częsta przyczyna chorób u dzieciaczków.A te szczepionki za 380 zeta to są tylko dla dzieci bardzo chorych na wątrobę, płuca itd.A dla naszych dzieci szczepionki są tańsze o połowę i do tego czasu jak Ada będzie mieć 16 tygodni będą jesze tańsze.To nie ja zaczęłam ten temat ale dzięki za informacje ja skorzystam.
img21402sh.jpg

Wiecie co teraz dzieci trzeba na wszystko szczepić, ale jak my byłyśmy w ich wieku to nie było żadnych płatnych czy skojarzonych szczepionek i jakoś żyjemy :):):)

reklama
Do góry