reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ewka pisze:
Dziewczyny to kto będzie na spotkaniu??? Bo widzę, że wiekszość z Was nie może, chyba tylko ja i Basia się zdeklarowałyśmy. Ola, Magda, Aga, Edyta???? Bo jak mamy byc 2 to bez sensu takie spotkanko. Odpisywać szybko prosze!!!!!!

Właśnie, chyba jeszcze Isska ma być. A reszta?

reklama
Mi też się zdaje, ze we trzy to bez sensu, nie chodzi o to, że nie chce się z Wami spotkać, ale takie małe spotkanie- szkoda, że inne dziewczyny nie mogą :(. To może przełóżmy na dzień kiedy więcej dziewczyn będzie mogło

Isska, spotkanie w 3 to rzeczywiście mołosensowne jest. Tak mi się coś wydaje, że będziemy musiały wybrać jakis termin sobotni, bo się tu tyle pracujących foremek zrobiło, że w zwykły dzień tygodnia to frekwencja zawsze będzie taka niska.

Nie ma sprawy!!! Jak to sie mowi zycie. Cos mi sie wydaje ze przed pierwszym dniem wiosny nie uda nam sie spotkac.

A wiec jednak sie nie spotykacie??? Szkoda... a z drugiej strony to dobrze, bo zalowalabym, ze nie moge dolaczyc :(

Ale fajna pogoda! Zero stopni, piekne slonce... chyba babcia wyjdzie na spacerek z Matim :)

Macie pomysl co moge kupic chrzesniaczce na 3 urodziny? I to najlepiej taki prezent dla dwojga, bo to blizniaczka ::) Co jest teraz na topie, bo ja siedze w klimacie dzieci ponizej roku ;)

U mnie straszna noc :-[ Didek nie spal do 3,ciągle biedak plakal i się męczyl.Cały czas go trzyma temp. do 38.5,chwilami spada do 37.5.To chyba raczej trzydniówka... Panadol mu prawie nie pomaga,a zawsze pomagal.Dzwonilam w nocy do szpitala,to powiedzieli,żeby zrobić kąpiel chłodzącą i w nocy kąpaliśmy go.Za wiele to nie pomogło.Dopiero nad ranem mu spadła temp. do 37,2,ale przed chwilą znów bylo 37,8. Nic mu poza tym nie jest no wiadomo marudny jest bardzo,ale kto by nie był przy takiej temp!!! Chyba wezwiemy lekarza,ale na to chyba sie nic nie bierze oprócz leków zbijajaących temp ??? Iza u was to dość dramatycznie było,ale co lekarze robili? Padam na ryj,może się zdrzemnę,póki Didek śpi.Czekam na odp. co wiecie więcej o trzydniówce.

reklama
Oj, Ola, strasznie mi przykro. Zdrówka życzę Dawidkowi!!! Ja niestety niewiele wiem na temat trzydniówki.

AneczkaK, w sprawie szkoły rodzenia też niestety nie pomogę, bo nie chodziłam.

A u nas znowu wysypka. :( Tym razem po morelach. Dodatkowo jeszcze strasznie bolał małą brzuszek, męczyła się dopóki kupki nie zrobiła, ech. Czyli dalej z owoców jemy tylko jabłka. Bo jabłka z jagodami też nie przeszły. Z tych samych powodów co u Edyty (to znaczy u Julki) - zatkało Amelkę okrutnie.

Keterek, a jak tam policzki Matiego? Jest już poprawa? zapomniałam ci wczoraj napisać, że gdybyś zdecydowała się podawać Fenistil, to nie należy go podawać dłużej niz kilka dni (tak mówiła nasza alergolog). Ja podaję tylko przez pierwsze 3-4 dni, aż najgorsza wysypka zejdzie i małą przestanie swędzieć, potem tylko smaruję kremem.

Do góry