reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

y tn ccvfnbvb vbvb cv v bbvcfgfdxfdj sarea3watyo;
to od Wiki zyczenia duzo zdrowka dla Didka!!!!!!!
Ja tez dolanczam sie do zyczen!!!
My tez mamy za soba kiepska noc. Nie wiem czy to sa zeby ktore dopiero zaczna wychodzic czy to moze by brzuszek??!!

reklama
A jak wygląda ta wysypka po trzydniówce ??? Są to krosteczki czy plamki,wypukłe,szorstkie ??? Na co ewentualnie mam się nastawić?

Dziękujemy wszystkim za życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dobrze Was mieć :-*

to sa plamki takie jedna blisko drugiej. sa ma pleckach, klatce piersiowej i chyba na raczkach. a co Didek juz ma cos???

Dobry wieczor :):)

My mamy za soba ciezki dzionek :) Zuzia bardzo malo spala ale za to duzo marudzila :) Zasnela juz o 20.30 moze pospi do rana :):)

Zdrowka dla dzieciaczkow :)

witam!! jestem tu nowa,dopiero teraz dojrzalam ten watek ;D tak wiec przedstawie sie troche- jestem z przymorza i mam maluszka z listopada :)
AneczkaK dobra szkola rodzenia jest w szpitalu na zaspie,tylko musizs podpisac oswiadczenie,ze bedziesz u nich rodzic. ja rodzilam na zaspie i baaardzo sobie chwale. mialam cesarke,ale wszystko bylo ok. baardzo mile polozne,porod na prawde rewelacja ;) (meczylam sie 8 godzin) w sumie zdarzyly sie 2 wredne baby,ale tacy ludzie chyba zdarzaja sie wszedzie. na prawde polecam :)
pozdrawiamy

estenskar-witamy Cię w naszym gronie.Jaki malutki dzidziuś,kiedy moja taka była.

Dziewczyny-Losie to dziwne zwierzątka,patrzą na nas tymi maślanymi oczkami i ciągle się zastanawiają O CO NAM CHODZI ? To nas doprowadza do szału,ileż można to samo powtarzać.No ale bez nich... na kogo można tak słodko pokrzyczeć-na koleżankę-nie szkoda koleżanki!!! he he !!

img18955fh.jpg

Glupio to pisać, ale pocieszające jest to, że prawie każda z nas ma jakieś problemy ze swoim łosiem. A mi sie wydawało, że wszyscy naokoło są tacy zgodni, tylko my się kłócimy o głupoty itp. No, ale jak piszecie, że Wy też, to od razu mi lepiej ;D
U nas też ciężka noc. Majka cały czas męczy się z ząbkami. Prawa dolna jedynka już prawie wyszła. Mam nadzieje, że jak całkiem wyjdzie, to będzie trochę spokoju. U nas tak jak u Keterek - z wygody Majka większość nocy przesypia z nami. Też się zastanawiam, czy jak zacznie lepiej spać, to da się bez bólu z powrotem wyekspediować do swojego łóżeczka...
Mam do Was pytanko - ile na jeden raz dajecie swoim dzieciaczkom deserku? Pół słoiczka, czy cały? Ja kiedyś słyszałam, żeby dawać nie więcej niż 0,5 słoiczka. No, ale w ten sposób jeden posiłek Majki składa się z pół słoiczka deserku i do tego musi być mleko (ok. 100ml). Teraz sie zastanawiam, czy może jednak mogłabym dawać Mai cały słoiczek deserku i obyłoby się bez mleka? Jak to u Was wygląda?

estenkar Witaj! Ja też miałam cesarkę na Zaspie i mam takie samo zdanie jak Ty ;)

Ikpi i Ania święta racja z tymi Łosiami :p

Ikpi ja nie słyszałam takiej opinii,że trzeba pół deserku dawać ??? Na początku tak dawałam,ale teraz już dawno daję caly.A często tez robię sama,ścieram jabłko i gniotę banana wychodzi tego pełna miseczka,więc chyba jak 2 słoiczki i Didek bardzo to lubi!Ostatnio doszlam do wniosku,że lepiej mu utrzeć jabłko,nie dość że taniej to do tego każde jabłko smakuje inaczej,a te słoiczkowe tak samo i bez chemii,bo dlaczego ich jabłko nie ciemnieje ???

Dawid już tak nie gorączkuje,ząbki nadal się wszystkie nie przebiły i cierpi,nawet nie da mi zajrzeć do buźki,bo go boli.Nocka trochę lepiej,już spał u siebie.Byłam dziś w końcu na spacerku z nim to ładnie pospał i pogoda ładna,ale niech już przyjdzie wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To kiedy planujemy następne spotkanie?Tym razem chyba naprawdę w sobotę!

reklama
dawidowa, a może podawaj mu gryzaki z lodówki, Mikołajowi pomagaly... boskie zdjęcie masz w podpisie ;D ;D

estenskar, ja też z przymorza.... może umówimy się kiedyś na spacerek?

ikpi, my też dajemy cały słoiczek... tzn już dawno słoiczka nie dawałąm, bo jesmy normalne owoce... tre łyżeczką jabłuszko i takie całe spokojnie Mikołaj zjada.... albo winogrona mu daję, je tyle na ile ma ochotę... itp

Do góry