reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hehe moja dzidzia jest oburzona że jeszcze ktoś ją fasolką nazywa :-Dto dzidzia pełną parą! na ostatnim USG nawet mi łapkami machała i nożkami fikała... jenyyś jakie to było cudowne :-):-)

Iza - brzuszek mam, owszem :tak:zaraz spróbuję znaleźć jakąś fotkę :-D i wg USG to jestem już w 15 tygodniu!:-) Nie mogę się doczekać keidy ruchy maleństwa poczuję.. Nasza Iskierka waży na razie 80g, lekarka się śmieje że to za mało nawet na łaskotanie :-D

AbEjA - super że wycieczka się udała :-):-)masz piekny brzusio!! a córeczka jak marzenie:-)

marciaag - dobrze że z maleńką lepiej :tak:a jak Ty się czujesz? Muszę Ci powiedzieć że każdy kto ogląda wózek jest zachwycony:-)a moja mama stwierdziła że "może z nim już teraz na spacerki chodzić":-D:-D

cris - jak tam powrót do szarej rzeczywistości ? mam nadzieje że dzieciaczki nie szaleją yy bardziej niż zwykle? no i gratki dla synka :tak::-)a jak Ritka się czuje?

reklama
Witajcie dziewczyny;-) Jestem w 26 tc:tak: 14 listopada ma przyjść na świat nasz ukochany syneczek:-) Do tej pory jakoś nie bardzo chciało mi się wierzyć , ze poród już blisko, ale tak naprawdę to tylko 14 tyg:szok:
Szperałam w internecie na temat szpitala na Zaspie i szpitala na klinicznej a tam takie sprzeczne opinie , że sama nie wiem , gdzie się wybrać. Szukam tez jakiejs fajnej szkoły rodzenia ;-)Może macie jakieś swoje typy ?;-)
Ni próbowałam nawet przebijać się przez to forum i być moze gdzieś są odpowiedzi na moje pytania więc z góry przepraszam :tak:
pozdrawiam Marta

hej lasencje, ja w końcu dopchałam się do komputera... wysłałam moje dzieci na podwórko. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pracy, chłopcy bardzo mnie rozpieszczają, ale dają czasem popalic i czasem musze krzyknac, ale i tak są grzeczniejsi niż Martyna :-D i jak biorę małą do pacy to sie wszyscy nia zajmują i ona też wniebowzięta :-D więc nie ma problemu.

Zmykam bo mi na dach chłopaki wchodzą! p.s. jak będziecie organizowa spotkanie to pamiętajcie o mnie, wyślijcie tylko sms-a bo nie zawsze mam dostęp do netu!

byuziule dla wszystkich

Martolinka - szpital Zaspa i szkoła rodzenia w szpitalu na Zaspie! :tak: te same położne pracvują, więc przy porodzie masz już znajomą osobę, a wiadomo że znajomości są najważniejsze...

Witam:-)
Kordianek Dziekuje za życzonka:tak:
przepraszam że sie zbytnio nie odzywam ale H obleguje kompa:dry:
a ja miedzy spacerkami a obowiązkami:sorry2:
Tulkam Wszyskie i mam nadzieję że niedługo będę mogła spokojnie poczytać i popisać;-)

hej:happy2:
na początku najlepsze życzonka dla Kordianka(przepraszam za spóźnienie)
Martynka spokojnej podrózy , baw sie dobrze i wybaw za wszystkie czasy:tak:.
Dziuba fajnie Ci z Ta pracą:tak:.
Iza sorki , że Cie dzisiaj napastowałam , ale jechałam w twoje strony i chciałam wyciągnąc na spacer,ale niestety nie słyszalam jak oddzwaniałaś:-(, byłam w malpim gaju na witawie , obadac sytuacje i przy okazji Czarek sobie pohasał:-D.
Abeja współczuje bólu:-( ...trzymaj sie dzielnie:tak:, śliczny brzusio:-).
u mnie ciagle cos , ak pogod dpisuje to jeździmy sobie rodzinnie tu i tam, przy okazji załatwiamy sprawunki z domem i dzialka , kurcze nie wiem jak z ta nasza budową bedzie bo nam wycelili grubo naszą budowe , wszystko przez kase przeciągnie sie w czasie:-:)wściekła/y:....
buziaki dla wszystkich:-p

melduje się moje Drogie!

czytam Was na bieżąco, tylko nie bardzo mam nastrój, żeby odpisywać:-(ogólnie jakaś nie w sosie jestem:-(teraz na męża czekam, aż z nocy wróci i dziś też na nockę idzie:wściekła/y:mam nadzieję, że za tydz zmieni mi się nastrój, żebym na weselu nie miała takich pogrzebowych klimatów;-)
dzieci dają mi nieźle w kość, wczoraj wieczorem wszystko olałam, i juznie zwracałam im uwagi, że czegoś nie mogą robić... ale spokój był:cool2:

ivi: ech, ta szara rzeczywistość czasem, jest naprawdę denerwująca...ale co zrobić, trzeba żyć i pomimo wszystkiego nadal być szczęśliwym:happy2:

ana: obyście się szybko uporali z budową!! korzystajcie ze wspólnego czasu ile się da:tak:

dziuba: świetnie, że znalazłaś sobie taką pracę, w której dobrze się czujesz:tak:

martyna: udanego wesela:-)

abeja: pięknie wyglądasz i już taki duży brzuszek masz:tak:

jola: zdetronizuj męża i się odzywaj do nas:cool2:

iza: jak mija Tobie czas??jak Twój maż?

zwijam się bo muszę jakieś śniadanie zrobić, chłopaki już wsatły, teraj czekam na jaśnie panienkę, która ostatnio dorowadza mnie do szału:dry:mam nadzieję, ze dam radę... bo jak nie to ją na księżyc wysle:wściekła/y:albo może lepiej sama siebie wyslę, to przynajmnij spokój będę miała;-):cool2::sorry2:

ciekawe jak tam nasza Ania??mam nadzieję, że ją nerwy nie zjadły:confused:

ja na moment bo dzisiaj przyjeżdżają teściowie no i chyba wiecie...:baffled:
Czeka mnie pewnie wojna bo mój szwagier nie będzie chrzestnym małej...

ivi my jak kupiliśmy wózek to też chciałam nim na spacer iść,ale śmiesznie by to wyglądało z wózkiem i wielgaśnym brzuchem...W ogóle mam straszny sentyment do tego wózka...Czuję się dość dobrze.Czeka mnie ciężki tydzień,ale 8 idziemy na wesele to się wyszaleje za wszystkie czasy :-)

Cris mam nadzieję,że humor Ci się poprawi.Ja i tak Cię bardzoooooo podziwiam...:-)

Dobra zmykam bo muszę jeszcze podłogi umyć zrobić obiad i będzie wsio :-)
Co ma być to będzie...

Andziaa chyba urodziła małą Zosie :-) Nie mam do niej numeru żeby zapytać,ale na nk składają jej gratulację więc chyba mamy nowego maluszka :-)

reklama
Hej kobietki!

Ja na sekundkę, zero czasu na cokolwiek... a na Was już wcale :-( Byle przetrwać sierpień ;-):-)
Jola też nie pisze, komp jej padł...

Buziaki i ogromne gratulacje dla Andzi naszej kochanej!!!

Dla Was też całuski, papatki!

Do góry