reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aniu i Łukaszu:-)
1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom;
2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły;
3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach;
4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora;
6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa, rozpalajcie;
7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta;
8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie;
9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek;
10. A gdy siwe będą głowy - damy Wam poradnik nowy.

20081009074122_20080920_mg_7332.jpg

466.jpg

reklama
bukiet_kwiatow

Niech wszystkie dni Waszego wspólnego życia będą tak
radosne i promienne jak ten dzień dzisiejszy.
Życzę Wam, byście dla siebie zawsze wsparciem byli, za
sobą stali i sobie nawzajem rada służyli. Słuchajcie
siebie nawzajem, co jedno do drugiego mówi,
aby w rozumieniu i zgodzie życie Wasze wspólne
przepłynęło. Ufajcie sobie w trudnych chwilach,
niech miłość będzie dla Was drogowskazem.
Życzę Wam wielu wspólnie przeżytych lat. Radości,
wierności i powodzenia w realizowaniu wspólnych
planów życiowych.

sxcdvo.jpg

Szczęśliwa Młoda Paro,
w Uroczystym Dniu Ślubu
Życzę Wam
miłości gorącej jak słońce,
szlachetnej jak złoto,
czystej jak łza i słodkiej jak miód
oraz spełnienia Waszych
wspólnych marzeń i planów.

Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Sto lat w zdrowiu i miłości,
całonocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości!
Zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina.
Pannie młodej szafy szmatek,
a młodemu silnej ręki.
Bozia niech Wam błogosławi,
ród wasz w świecie niech rozsławi.
A z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie!

bukiet_1.jpg

wielkie dzieki za zyczenia :tak:

wszystko sie udalo w sumie, bez wiekszych wpadek i problemow.
rodzina i przyjaciele zadowoleni a my szczesliwi bo to byl bardzo piekny i wyjatkowy dzien.

buziaki

Aniu i Łukaszu spełnienia najskrytszych marzeń, super że Wasz dzień był cudowy i taki jak wymarzyliście :happy2:

My wróciliśmy z niedzieli na poniedzialek w nocy:tak: było super! relacje zdjeciowa zdam na zamknietym i nk :-D

Anja Wszystkiego najlepszego...

minka cudne zdjęcia...a pogoda Wam dopisywała??

My żyjemy.W sobotę byliśmy na super weselu.Teściowie już pojechali :-) więc znowu mamy mieszkanie dla siebie :-) Czasu mało pracy dużo a Oliwia wymaga coraz więcej uwagi.
To w telegraficznym skrócie :-)
Pozdrawiamy

My też żyjemy, ale ledwo hihi.

Zakopana jestem w fotach po uszy, no a tu jeszcze wakacje i trzeba trochę czasu między męża i dzieci rozdzielić. No i dom wzywa, dziś poprasować muszę bo mnie ta góra przywali haha.
Pat nauczyła się puszczać jedno oczko ;-) i krzyżować palce (tak mamusiu, już będę grzeczna a za plecami klrzyżyk hihi). No nie powiem, bardzo przydatne umiejętności. Jakby nie mogła się nauczyć w tym wieku gadać porządnie albo w nocnik robić. :sorry2::-D

Marta a właśnie sobie o Tobie myślałam wczoraj i o tym co piszesz. Zastanawiałam się jak sobie radzisz z firmą i małym dzieckiem (ops Oli, wybacz, Ty przecież już taka duża jesteś :-)). Bo ja mam teraz nawał i huk roboty i straszne wyrzuty sumienia że Pati mniej czasu poświecam. Już tyle nie czytamy, nie spacerujemy godzinami... Taka rozerwana się czuję. Gdyby w tym czasie J też ją bawił to byłoby ok, ale on ma swoje projekty i programy do zrobienia i też jest do tyłu ciut... A co dopiero będzie jeśli otworzyłabym działalność?...

Minka - a może też kilka słów o wyjeździe? Bo ciekawa jestem jak było?

Martynko - a co tam u Ciebie i Rafałka, jak sobie radzicie?

Ana - hop hop, ale bym się tam wybrała do Ciebie na Rewę z ręcznikiem :cool2: Miałam tam sesję ślubną ale to była robota, mimo że przyjemna i poopalać się nie dało :-p Fajne żagielki i latawce...

Piszta dziewuszki, powróćcie do "żywych" :-D

reklama
cześć i czołgiem!
spóźnione życzonka dla młodej pary!!

my żyjemy i mamy się bardzo dobrze :) brzusio rośnie, dzidziolek coraz częściej kręci się tak mocno że mamusia to czuje.. no i od wczoraj wróciłam do pracy :tak:

Do góry