Dziękujemy za pamięć :-*
Mama_asia witaj!Wiesz u nas to większość dzieci z lata!!!Mój synus dziś świętował 7 m-cy,tak wieć jest z 30.06.
SlonceZolte witaj również!Napisz coś więcej o sobie!!!
No
Merke naprawde praca pochłonęła
A ja dziś w ramach sprzątania w końcu rozebrałam choinkę i te wszystkie ozdoby.No i tak pusto teraz
Do następnych świąt!
A wiecie co... Moje dziecię uczy się chodzić!!! A jaki jest tym zajarany!!!Stawiam go na podłodze,a on kroczek do przodu i następny i następny
U nas co prawda to nogi mu się rozjeżdząją jak na łyżwach,bo mamy panele,ale u góry na dywanie,całkiem sprawnie mu to idzie.No to się zacznie niedługo- przełączanie telewizora,otwieranie szafek i szuflad,ściąganie z pólek :
Aż boję się myśleć!!!
Ciężko ostatnio mi go uśpić ok. południa- wyrywa się od cyca,nic na niego nie działa.Jutro mam plan wyjść WRESZCIE na spacer to myślę,że sen spacerowy w końcu to unormuje!Jakoś tak smutno mi się robi,bo Dawid coraz częściej odrzuca cyca- tak więc widzisz Ewa nie dogodzisz- ty chcesz oduczyć Kubę zasypiania przy cycu,a mi jest z tego powodu smutno... To jest taka nasza bliskość,czuję,że jak skończę karmić to będę za tym bardzo tęsknić...
Anna u nas też był problem z butelką.Jedyne co pomogło,to karmienie przez kogoś innego.Ja nie mogłam,bo czul cyca.Teraz jest tak,że mleko wypije,czasem mu robię sztuczne na wieczór jako dodatek,ale nie chce nic pić...Żadnych soczków,herbatek.No czasem mu się zdarzy,dziś wypił ponad 100ml. soczku marchew z morelą.