reklama
Ola, Ewa, Keterek, a jakiej orentacyjnie wielkosci przesłać Wam zdjęcia? Oryginały są spore (każde zdjęcie zajmuje ponad 2 Mb), więc nie wiem, czy Wasze skrzynki to łykną. Może zmniejszę o połowę, żeby miały ok. 1Mb? Ja z takich 1Mb robiłam odbitki 18x24 i były super, więc ewentualne zdjęcia typu 10x15 na pewno będą ok. Co Wy na to?
Ikpi ja tez oproszę w taki formacie, abym mogła spokojnie wywołac zdjęcia 10X15.
Damayanti dziekuje za przesyłkę. Własnie ściaga mi sie poczta i chyba ida jakieś zdjęcia
U nas noc koszmarna. Kubulek non stop sie wybudzał. Juz nie mam siły. Nie wiem co się z nim w nocy dzieje. Dobrze, że juz jutro weekend to mój mąż sie nim zajmie w nocy a ja sobie poodsypiam.
Magda najwaznejsze, że mikołaj zdrowiutki, a spotkanie jeszcze sobie odbijesz. Ciekawe jak tam Maja Aguli- chyba też były u lekarza???
Damayanti dziekuje za przesyłkę. Własnie ściaga mi sie poczta i chyba ida jakieś zdjęcia
U nas noc koszmarna. Kubulek non stop sie wybudzał. Juz nie mam siły. Nie wiem co się z nim w nocy dzieje. Dobrze, że juz jutro weekend to mój mąż sie nim zajmie w nocy a ja sobie poodsypiam.
Magda najwaznejsze, że mikołaj zdrowiutki, a spotkanie jeszcze sobie odbijesz. Ciekawe jak tam Maja Aguli- chyba też były u lekarza???
reklama
Podziel się: