reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

@#$%^^&*())!@#$%^&*()%^&*(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny, ja się nie zjawię.... u Mikołaja zauważyłam jakieś dziwne plamy na ciałku i idę do pediatry, a że nie ma miejsca idę się wpychać, ale nie wiem kiedy się wepchnę..... ostatnio trwało to 4 godziny

jak pójdzie szybko i nie będzie to nic poważnego to się zjawię, ale nie wiem jak to będzie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a tak się cieszyłam............

reklama
Magdabial pisze:
@#$%^^&*())!@#$%^&*()%^&*(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny, ja się nie zjawię.... u Mikołaja zauważyłam jakieś dziwne plamy na ciałku i idę do pediatry, a że nie ma miejsca idę się wpychać, ale nie wiem kiedy się wepchnę..... ostatnio trwało to 4 godziny

jak pójdzie szybko i nie będzie to nic poważnego to się zjawię, ale nie wiem jak to będzie  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a tak się cieszyłam............

:(:(:(:(:(:(:(
Zdrówka dla Mikusia!

wiecie co, panikara ze mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to wielka!!!!!!!!!!!!!!!

bosche jaka ja głupia!!!!!!!

te plamy to byly .................... siniaki!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

latajac po calym pokoju gdzies sobie nabil i dzis wyszly......

a jak spotkanko?
wklejcie pare zdjec

spotkanko bardzo udane ;D Ja wkleję wszystkie zdjęcia które zrobiłam, ale niestety pewnie dopiero w weekend. Komp nadal leży i kwiczy, a na starym nie mam oprogramowania do aparatu itp. Nie chce mi się instalować - może mąż będzie miał czas się pobawić albo dopiero jak wstanie właściwy komp to wrzucę zdjęcia. A w ogóle to zdjęcia z maluchami na fotelu są słodkie ;D

My też meldujemy się po spotkanku. Super dziewczyny, że mogłam Was poznać. Amelka natomiast odsypia dzień pełen wrażeń, padło mi dziewczę w drodze do domu i jeszcze śpi, z jedną tylko przerwą na mleko.

Ja też sie melduję po spotkanku. Uważam, że bylo super ;D i strasznie się cieszę, że Was poznałam :D Kinga tez padła, po odstawieniu wielkiej histerii pod domem (chyba ze zmęczenia). Teraz się biorę za fotki - wstawię je tu wszystkie, pomniejszone, a jak pooglądacie, to wykasuję, co wy na to? no i może zmontujemy współnie jakąś fotorelację dla portalu? ;)

Ja dopiero zlądowałam w domku.
Strasznie się cieszę, że się spotkałyśmy:) Było suuuuuuuuuuuper:)
Fotek jeszcze nie oglądałam, ale jak zgram na kompa to Wam powysyłam, proszę tylko na prv prześlijcie mi swoje e-maile. Proponuję umieścić na forum najciekawsze zdjęcia a pozostałe prześlijmy sobie na maila.
Ja Wam wyslę w rozdzielczości 800x600 a jak będziecie chciały któreś żeby sobie zrobić odbitki to wtedy wyślę w większym formacie.

Fotek mam 32, napiszcie mi potem na priv albo na forum, jak wolicie, adresy mailowe i które poprzesyłac, jak tam coś byście chciały.
No to leci pierwszy rzut:
p10100011mo.jpg

p10100020dv.jpg

p10100035vt.jpg

p10100041hm.jpg

p10100058gz.jpg

p10100061dz.jpg

p10100075ks.jpg

p10100087fm.jpg

reklama
Dawid pospał w drodze,w domu zjadł zupkę,trochę się pobawił i zasnął dopiero teraz.Spotkanko naprawdę udane!Bardzo się się cieszę,że doszło do skutku!No teraz to byle do wiosny ;)

A to moje foty:

img07874ym.jpg

img07882bt.jpg

bb4ay.jpg

bb26qh.jpg

bb31nz.jpg

bb49ht.jpg

bb58lo.jpg

bb69zx.jpg

bb74hj.jpg

bb80gq.jpg

Do góry