reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

@#$%^^&*())!@#$%^&*()%^&*(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny, ja się nie zjawię.... u Mikołaja zauważyłam jakieś dziwne plamy na ciałku i idę do pediatry, a że nie ma miejsca idę się wpychać, ale nie wiem kiedy się wepchnę..... ostatnio trwało to 4 godziny

jak pójdzie szybko i nie będzie to nic poważnego to się zjawię, ale nie wiem jak to będzie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a tak się cieszyłam............

reklama
Magdabial pisze:
@#$%^^&*())!@#$%^&*()%^&*(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny, ja się nie zjawię.... u Mikołaja zauważyłam jakieś dziwne plamy na ciałku i idę do pediatry, a że nie ma miejsca idę się wpychać, ale nie wiem kiedy się wepchnę..... ostatnio trwało to 4 godziny

jak pójdzie szybko i nie będzie to nic poważnego to się zjawię, ale nie wiem jak to będzie  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a tak się cieszyłam............

:(:(:(:(:(:(:(
Zdrówka dla Mikusia!

wiecie co, panikara ze mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to wielka!!!!!!!!!!!!!!!

bosche jaka ja głupia!!!!!!!

te plamy to byly .................... siniaki!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

latajac po calym pokoju gdzies sobie nabil i dzis wyszly......

a jak spotkanko?
wklejcie pare zdjec

spotkanko bardzo udane ;D Ja wkleję wszystkie zdjęcia które zrobiłam, ale niestety pewnie dopiero w weekend. Komp nadal leży i kwiczy, a na starym nie mam oprogramowania do aparatu itp. Nie chce mi się instalować - może mąż będzie miał czas się pobawić albo dopiero jak wstanie właściwy komp to wrzucę zdjęcia. A w ogóle to zdjęcia z maluchami na fotelu są słodkie ;D

My też meldujemy się po spotkanku. Super dziewczyny, że mogłam Was poznać. Amelka natomiast odsypia dzień pełen wrażeń, padło mi dziewczę w drodze do domu i jeszcze śpi, z jedną tylko przerwą na mleko.

Ja też sie melduję po spotkanku. Uważam, że bylo super ;D i strasznie się cieszę, że Was poznałam :D Kinga tez padła, po odstawieniu wielkiej histerii pod domem (chyba ze zmęczenia). Teraz się biorę za fotki - wstawię je tu wszystkie, pomniejszone, a jak pooglądacie, to wykasuję, co wy na to? no i może zmontujemy współnie jakąś fotorelację dla portalu? ;)

Ja dopiero zlądowałam w domku.
Strasznie się cieszę, że się spotkałyśmy:) Było suuuuuuuuuuuper:)
Fotek jeszcze nie oglądałam, ale jak zgram na kompa to Wam powysyłam, proszę tylko na prv prześlijcie mi swoje e-maile. Proponuję umieścić na forum najciekawsze zdjęcia a pozostałe prześlijmy sobie na maila.
Ja Wam wyslę w rozdzielczości 800x600 a jak będziecie chciały któreś żeby sobie zrobić odbitki to wtedy wyślę w większym formacie.

Fotek mam 32, napiszcie mi potem na priv albo na forum, jak wolicie, adresy mailowe i które poprzesyłac, jak tam coś byście chciały.
No to leci pierwszy rzut:
p10100011mo.jpg

p10100020dv.jpg

p10100035vt.jpg

p10100041hm.jpg

p10100058gz.jpg

p10100061dz.jpg

p10100075ks.jpg

p10100087fm.jpg

reklama
Dawid pospał w drodze,w domu zjadł zupkę,trochę się pobawił i zasnął dopiero teraz.Spotkanko naprawdę udane!Bardzo się się cieszę,że doszło do skutku!No teraz to byle do wiosny ;)

A to moje foty:

img07874ym.jpg

img07882bt.jpg

bb4ay.jpg

bb26qh.jpg

bb31nz.jpg

bb49ht.jpg

bb58lo.jpg

bb69zx.jpg

bb74hj.jpg

bb80gq.jpg

Do góry