D
dawidowa
Gość
: Aż się zarumieniłam,fan- club Dawidka ma się otwierać... Kurcze,nie sądziłam,że mój syn ma takie powodzenie!Zdjęcia postaram się dziś powysyłać.Bo w dzień to jakoś czasu brakuje.Mam nadzieje,że Dawid juz się nie obudzi!Niech sobie śni słodko o Waszych córeczkach :laugh:
Moje dziecię też za dużo nie pije.Dotąd herbatek,ani wody nie lubił.Ale dziś kupiłam mu dziką rózę z maliną i wypił 100ml.A tak to mu dawałam soczek przecierowy ok. 100ml dziennie.Dziś zjadł sporo zupki na obiadek.A że zasypia przy cycu,to trochę się opił,bo cyc był pełny.Po przebudzeniu haftał mi resztę dnia,ech...
Zdrówka dla Wiktorii i Mikołajka!!!
Ja też poproszę zdjęcia,gdzie jestem z Dawidkiem.Najlepsze są te gdzie mam Didka i Kubulka na kolankach!Jakbym bliźniaki miała- takie dwujajowe Mail bananowa2@o2.pl
A gdzie się podziała mamusia naszych bliźniaczek Wikiwerka ???
Moje dziecię też za dużo nie pije.Dotąd herbatek,ani wody nie lubił.Ale dziś kupiłam mu dziką rózę z maliną i wypił 100ml.A tak to mu dawałam soczek przecierowy ok. 100ml dziennie.Dziś zjadł sporo zupki na obiadek.A że zasypia przy cycu,to trochę się opił,bo cyc był pełny.Po przebudzeniu haftał mi resztę dnia,ech...
Zdrówka dla Wiktorii i Mikołajka!!!
Ja też poproszę zdjęcia,gdzie jestem z Dawidkiem.Najlepsze są te gdzie mam Didka i Kubulka na kolankach!Jakbym bliźniaki miała- takie dwujajowe Mail bananowa2@o2.pl
A gdzie się podziała mamusia naszych bliźniaczek Wikiwerka ???