reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Olu, jak możesz, podeślij mi na maila pierwszą fotkę i czwartą (damayanti@o2.pl)

Ciąg dalszy moich:

p10100099db.jpg

p10100103ia.jpg

p10100116ps.jpg

p10100123vn.jpg

p10100133ol.jpg

p10100141tt.jpg

p10100153ho.jpg

p10100161wv.jpg

My dopiero teraz zlądowalismy - bylismy jeszcze na chwilke u moich rodziców i u siostry.
Bardzo fajnie było i ciesze sie, że Was poznałam.
Edytko przyslij mi zdjecia tam gdzie jest Kubus albo ja w normalnym wymiarze, bo ja zawsze wywołuję.
Wogóle prosze Olke, Ikpi, Keterek Damayanti i Edytkę aby powysyłały mi zdjęcia gdzie my z Kubulkiem jestesmy. Mój adres mailowy to - spiszcie sobie bo jutro wykasuję ;)

Super zabawa- Magda, Agula i Merka żałujcie , że Was nie było. ZRobiłysmy nielada sensację w Medisonie. Mam nadzieje, że na wiosennym spotkanku bedziemy już w komplecie- to się ludziska bedą gapić :laugh: pozdrawiam serdecznie!

Ostatnia edycja:
ale Wam zazdroszczę !!!!!! Ewka, wierz mi, ze bardzo żałuję, tym bardziej, że narobiłam tylko paniki... no ale w sumie to wolę sprawdzić niż później żałować...

a zdjęcia dzieciaków na fotelu to po prostu REWELACJA!!!!!!!!!

super zdjęcia!!!  ;D ;D ;D
ja poproszę od każdej z Was wszystkie zdjęcia na których jesteśmy z Mają  :laugh: Z góry dziękuję  ;D
A w ogóle, to zdjęcie Dawida z Julką na fotelu (to drugie u Dawidowej) po prostu pierwsza klasa. Uśmiałam się po pachy jak je oglądałam  ;D Dawidek wyszedł na niezłego podrywacza - na innych fotkach podrywa Amelkę i Kingę  ;) No proszę, uważaj Ola, bo Ci zaraz synową przyprowadzi  :laugh:

Super zdjęcia!!!!
Dziewczyny, wysłałam wam mój adres mailowy na prv. Bardzo proszę prześlijcie mi zdjęcia. Na pewno następnym razem nie zapomnę aparatu.

Dawidowa, widzę że zrobił się tutaj niezły fanclub Dawidka, chyba dziewczyny będą się bić o niego. Ma powodzenie chłopak.

reklama
Hej hej! Moj mlody tez zasnal w drodze do domu, zdazylam zjesc obiad i sie przebudzil. Wypil mleczko i bawil sie z tata. Ja natomiast padlam, po prostu rozwala mnie ta pogoda... Polozylam sie wiec z moimi mezczyznami do wyrka i wlasciwie na sile ululalam Matiego, spalismy do 17.40, bo obudzila nas moja dawno niewidziana kumpelka. Teraz Mati spi, a ja ogladam film na TVN.

Spotkanko super! Ciesze sie, ze moglam Was poznac w realu :) Troche czuje niedostyt, ze tak krotko i ze nie moglam z Wami wszystkimi pogadac. No, ale mam nadzieje, ze na nastepne nie bedziemy musialy dlugo czekac ;)

Cos mi internet zamula i nie otwieraja mi sie zdjecia :( Mam slaby transfer, bo lacze bezprzewodowe. Moze pozniej bedzie lepiej? Ja swoje zdjecia pozmniejszam i powklejam jutro. No i rowniez prosze o wszytskie zdjecia moje i Mateusza na maila- znajdziecie go w moim profilu.
Zresetuje komputer, to moze mi sie w koncu te zdjecia otworza... Buziaki!!!

Do góry