reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

DziękiBASIU za życzenia !
MIkołajku STO LAT!
Kurcze byłam dzisiaj u ginekologa i łykam antybiotyki.Niestety miałam ciężki poród i ręczne wydobywanie łożyska i do tej pory się to ciągnie.Zal mi mojej Ady-karmię piersią a nie jest to pierwszy mój ani jej antybiotyk.

reklama
Kurka wodna, komp nam tymczasowo padl i korzystam ze starego... Ja postaram się być na spotkanku. Do zobaczenia :-)

Jeszcze w sprawie usg mi sie przypomniało, że ktoś pisał o Grzybowskim. Słyszałam o nim, że jest bardzo dobrym lekarzem i robi naprawdę baaaardzo starannie usg - to chyba był jedyny lekarz na którego nie wyczytałam psioczeń pacjentek ;D. Chciałam się do niego zapisać na usg połówkowe, ale okazało się, że ma takie kolejki, że na wizytę trzeba było czekać 6 tygodni, a ja chciałam USG za 4 tygodnie. Byłam więc na połówkowym u Szelezińskiego (ordynatora z Zaspy) - ładnie mi wszystko opowiadał, pokazywał, dobrze określił płeć itp., ale sprzęt do usg ma taki sobie. A USG-3D to chyba tylko Invicta ma i to od niedawna - przynajmniej tak mi się wydaje. Coś się zmieniło? Bo Olszewski pomimo tego, że wywiesił we Wrzeszczu szyld, że robi usg 3D, to jest to podobno sciema :p.

No własnie z olszewki chodzi o to, że wywiesza, że ma niby usg 3D, a tak naprawdę kłamie- naciaga wtedy na zwykłe dopplerowskie- jakby ludzie nie odróżniali co jest co. Na dzien dzisiejszy nie spotkałam się z #D na POmorzu. Wiem, że ktoś miał otwierać, ale już zapomniałam kto.

Dziewczyny ja muszę teraz wyjść z domu bo mam parę spraw do załatwienia i stamtąd będę jechać prosto na nasze spotkanie. Dzisiaj troszkę mrozi więc jakbyście zmienili zdanie na temat spotkania to czekam na sms od OLI ALBO MAGDY- chyba tylko one maja mój numer.

Mam nadzieję, że sie spotkamy i pogadamy sobie buźka

ja melduję sie po badaniach i jestem wściekle wk@#$ona !!!

Nie dość, że byliśmy o 7:45 żeby małej nie narażać na kontakt z chorymi pacjentami to wpieprzylo się przed nami babsko z obcietym palcem!!!! A dziecko glodne na czczo i wez mu wytłumacz, że nie dostanie papu bo musi mieć pobraną krew.
Piguła potem powiedziała, że takie małe dziecko wcale nie musi być na czczo!!!!!!!!! NOSZ KUR!!@#$A !!!

i wiece co jest najgorsze- pobrała krew BEZ RĘKAWICZEK !!!! Dzwoniłam już do Rzecznika Praw Pacjenta i dowiedziałam się, ze to jest niedopuszczalne i żebym złożyła skargę do dyrektora przychodni. A ze mnie to c i p a a nie matka, że teraz się pieklę a nie zwróciłam uwagi pigule!!!!!
Ależ jestem rozwścieczona!!!! matko !!!!!!!!

Na spotkaniu będziemy!!!
Idę wsadzić łeb pod kran może ochłonę.....

e mamo! to jest faktycznie niedopuszczalne!!!! ale rozumiem Cię że nie zwróciłaś uwagi... bo przecież samo to, że dziecku pobierają krew to wydarzenie! jak Mikołajowi pobierali to ja nic nie widziałam... tak ryczałam!
dopiero analizuje się wszystko jak się trochę ochłonie.. zazwyczaj jest to w drodze do domu lub już w nim... przynajniej u mnie tak jest!

na spotkaniu też będę ! nie mogę się doczekać !

Magdabial pisze:
aha, a może faktycznie zgłoś to do dyrektora, bo nie wiadomo czy był to jednorazowy "wybryk" czy ona tak stale....

na stałe- bo po tym całym wydarzeniu siedziałąmw zabiegowym za parawanem i karmiłam młodą i przy mnie weszły 3 osoby i każda z nich miała pobieraną krew gołymi rękoma!!! w tym babka w ciązy miała robioną krzywą cukrową!!!

nie no jestem taka wściekła, że chyba zaraz zapakuję Julkę w wóza i przyjdę do Was na piechotę !! >:D

reklama
Do góry