reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dawidowa, no to buuu... Nie wiem, jak Ci pomóc... ani pocieszyć.. Może tylko tym, ze pani na SR mówiła, ze to normalne i dzidzia się rozpycha, ale nie wypadnie.. Jakies tablety pewnie na to są, ale nie wiem... Pojedz czekoladki - może polepszy Ci się troszkę nastrój... Polez na boku, napij się herbatki, poleż w wannie lub postój pod prysznicem...  Będzie dobrze.. musi...:-*
W SR nie byłam wcale, bo nie udało mi się wydostać z wioski. Jest remont głównej ulicy i ruch odbywa się wahadłowo, a że łączy się ona z obwodnicą, to jak można się domyśleć - nateżenie aut jest na niej niemałe. No i w efekcie autobus pojawia się jeden na godzinę, a dojazd do Oliwy skąd mam szerszą perspektywę komunikacyjną zajumje jakieś 40-50 min. Zrezygnowałam po 40-minutwoym oczekiwaniu na autobus, który i tak nie nadjechał. Jak sobie pomyślałam, że będę musiała jeszcze wrócić dusznym i zapchanym autobusem - podziękowałam... Potem popłakałam się ze złości, bo nie lubię bezsilności i mam naprawdę dość rozklekotanych autobusów, które jeżdżą jak chcą i absorbują połowę mojego dnia. W efekcie dziś odwiedziliśmy komis samochodowy i okazało się, ze można łatwo dostać kredyt na jakieś tanie auto i juz nawet sobie coś upatrzyliśmy i kurde, ja chce samochód! Zobaczymy, jak dłużnicy się wyrobią w przyszłym tygodniu i moze coś wciągniemy, bo jeszcze parę tygodni takich remontów ulic i szlag jasny mnie trafi hej.  :p
A jak wszem wiadomo - nie należy się denerwować brzuchatkom, czego i Wam moje drogie życzę.
\

reklama
Do Ewki.Dzięki za pocieszenie ale chyba już wszystko O.K.Byłam u doktora Karasia i powiedział mi że ta torbiel to ciałko żółte i że wszystko jest w normie.Ale o informacje o dr.Flotmanie i tak bardzo proszę.Gdzie przyjmuje,czy ma w gabinecie USG,i ile kasuje za wizytę?Dziękuję!

Monika 23, Foltman w Wejherowie przyjmuje na ul. Puckiej (chyba 3), tam są gabinety lekarskie i salon fryzjerski Kadusa. Przyjmuje w środy i czwartki po obiedzie, a wpiątki rano. telefon do rejestracji 672 38 41 i tma u babki umawiasz się na wizytę. KOszt wizyty z USG 70 zł, ze zdjęciem 100 zł.,jeżeli dochodzi cytologia (na początku ciąży) +20 zł.
Ja jestem bardzo zadowolona z niego. W razie jakichś problemów spotykał się ze mną w każej chwili w szpitalu i tam nieodplątnie, bez kolejki robił mi wszystkie badania.
POzdrawiam serdecznie i trzymam za Ciebie kciuki.

No, Ola.. Taka cisza.. już się wystraszyłam, że coś niedobrego się stało... Ale na szczęście uff uff  :)
Moje skurczyki powoli zaczynają dawać o sobie znać, czyli nieomylny znak, ze coś się szykuje niebawem  ;) W przyszłym tyogodniu robi się cieplej - ponawiamy próbę spotkania?

Szpinak rządzi  :laugh:

Ja już zdrowiutka jestem, więc dawajcie termin i miejsce i postaram się być!!!!
U mie też co jakiś czas jakieś małe skurczyki się pojawiają i za każdym razem wyobrażam sobie, że to się już zaczyna ( a boli jak cho.lera).
Dawidowa ja staniki kupiłam Naturany- bardzo fajne, z dobrej bawełny, około 40 zł za sztukę i są czarne i białe. Ja kupowałam w Gdyni, ale myślę, że niebędziesz miała kłopotu ze znalezieniem w Gdańsku.

Czekam na termin spotkania.
Pozdrawiam serdecznie!!!!

hej trójmiasto

ja niestety na spotkanko jeszcze nie przybędę bo dopiero od jutra zaczynamy werandowanie a dotarcie do Sopotu byłoby za dużą wyprawą. czekam jednak z na opis spotkania i na następne na pewno się zjawimy
teraz uciekam bo mały kwęka i chce cyca

Dawidowa, u mnie akurat w te wolne dni nie mogę, bo mężluek ma wolne i chcemy spędzić ten czas razem. Ja proponuję czwartek. Wolałabym równiez jakąś wcześniejszą godzinę, koło połoudnia 12, 13.
Pozdrawiam

reklama
Jestem za czwartkiem południowym.. Warunek konieczny - słońce :)
W kioskach jest specjalne wydanie Shape Mama z płytą opisującą pare porodów i ostatnie miesiące ciąży.. W gazetce parę ćwiczeń na teraz i po. Niezłe.. Choć, jak wszędzie dużo kryptorekalm.. Aaa i trochę o zywieniu podczas karmienia piersią. 11.90 Mój mężczyzna wzruszył się bardzo podczas krtókeigo testu płytki i już zapowiada, że istnienieje wysokie prawdopodobieństwo, że popłacze rzewnie podczas porodu ::)
Ech...

Pozdrawiam,

Do góry