reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

I jeszcze troszkę fotek Kubulka:

Kubuś w "swoim autku"- z drogi sledzie :lol:
dsc002519au.jpg

ciekawe co mamusia na obiadek gotuje?
dsc002586zs.jpg

dsc002713zo.jpg

wystroiłem się i c zkeam na jakieś ciekawe propozycje
dsc002933hr.jpg

dsc003003qo.jpg

teraz sprawdzę co potrafię, taka kostka Rubika to pewnie dla mnie pryszcz
dsc003011lm.jpg

oj chyba się przelicyłem, to za trudne, mamusiu ratuj
dsc003049hp.jpg

reklama
wieeeelkie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Mikołajka :) !!!! od Julki :)

Ale Kubuś wyrósł :) co za facet, mmmmm :) bardzo nam się podoba :) Dużo zdrówka Kubusiu i już nam nie choruj !:)

co za dzień...

śnięta jestem, buuu

Aga- nie strzelaj baranków, mam nadzieję, że już lepiej ?

wpadnę wieczorkiem :)

Ale elegant z Kubulka hmmmmmm!!! Ja też uwielbiam stoić Dawidka,mam z tego większa frajdę niz strojenie siebie ;)

Sedeczne życzonka dla Mikołaja!!!!!!!!!!!!!

Ja się czuję lepiej,ale na dwór jeszcze nie wychodziłam.Przewineło nam się dziś trochę Mikołajów,Dawid umordował się trochę,zasnął szybko ufff.

No Isska faktycznie musisz podtuczyć Wiki,Dawid to już waży ponad 8kg. klops!!!Życzę wytrwałości i powodzenia!!!Może zagęszczaj jej deserki i obiadki kleikiem ryżowym,podobno skuteczne!

Byliśmy w niedzielę u mojego chrześniaka (Mikołaja),jest o 4 tyg. starszy od Dawidka.Śmiesznie było jak ich położyliśmy obok siebie,trzymali się za rączki i patrzyli na siebie,hehe.Mikołaj dłuższy,ale Dawid grubszy ;D

Kurcze Dawidowi to się nie dogodzi,jak miałam mało mleczka,to płakał,bo był głodny.Teraz znowu mam pełne cycki,a on się złości na nie,wygina,nie chce jeść.Zaspokoi pierwszy głód i koniec!Nie wiem o co chodzi.Może przez ząbki ???Smutno mi- kiedyś był taki zakochany w cycusiach,aż miło było,a teraz czuję się taka .... zdradzona :( Pewnie się teraz śmiejecie ze mnie- zdradzona.

hej,
dzięujemy wszystkim za życzonka !!!!!!!!!!!
ale tak naprawdę imieninki mamy w maju ;D ;D ;D ;D no ale życzeń to i tak możemy słuchać codziennie ;D nic to przecież nie zaszkodzi, prawda?!

Kubusiu, zdrowiej !!!!

Agula, mi się też wydaje, że nie musicie kupowć łóżeczka na te parę dni... my też wyjeżdżamy do teściów, i mam nadzieję jakoś sobie poradzimy bez....

Martyna, ja się wcale nie dziwie że Konrad nie chciał wymienić uścisku.. w końcu wywieźli go gdzieś do jakiejś przycodni, rozebrali do naga, kazali sie klasc, na dodatek jakas obca baba szczerzyla sie do niego, a jej dziecko wymachialo raczkami! tez bylabym nie w sosie !!! ;D

Damayanti - ha, ha, nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem ;D Wcześniej przewijały się informacje o łyżeczce Bobowity i jakoś mi się ubzdurało, że Ty też o tej łyżeczce pisałaś :laugh:
Ale dziś pogoda pod psem :mad: Kiedy wreszcie będzie trochę słońca???

Nalepsze życzenia dla Mikołaja z okazji 7 miesiąca

Ewa dzięki za informacje o butelce, oglądałam ją i chyba jej nie kupię bo ona ma prawie taki sam smoczek jak w avencie :(. Kupiłam taki ustnik do kubka nie kapka może już to zadziała ???

Kubuś suuuuuuuper, niezły men z niego ;)

Byłam wczoraj w Akpolu na zakupach i chyba więcej tam nie pojadę bo ceny takie jak w Carrefour a mam dalej do Akpolu.

reklama
Hej. Byłyśmy dzis na szczepieniu i Kingula była taka dzielna, że szok :) Prawie nie płakała, tylko przy samym ukłuciu, a cały dzień humorek jej dopisywał i w ogóle sielanka ;) No i przytyło mi dziecię przez 2 tygodnie na sloiczkowym żarciu 400g... A ja się martwiłam, że za mało przybiera ;).Teraz ma 6400, ladnie, za to ja, jak się okazuje, mam dużo za dużo i lekkiego dołka z tego powodu :(

Ewka, Kubuś fajniutki, dołaczam sie do zachwytów szczególnie nad tym eleganckim strojem :).
ikpi - na stronie bobowity też się logowałam ;) (gdzieś tu dziewczyny podawały link, teraz nie mogę znaleźć), ale stamtąd jeszcze nic mi nie przysłali ;)

Do góry