reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marianna bardzo chciala zobaczyc,co jest pod lezaczkiem-bujaczkiem,tak sie zgiela i wychylila,ze wypadla.
Marianka chodzi do żłobka,ale "w kratkę"-jak Piotr jest w domu,to często malej nie dajemy do złobka.ale ja wolę,jak ona tam jest,bo w domu zup nie chce jesc,a w zlobku wchlania miskami.

reklama
hehee..wiele dzieci tak ma że w domu nie tkną a w żłobkach, przedszkolach wcinaja..z moja pipa jest odwrotnie..ona w domu je, a jak jestesmy gdzieś, to ma inne zajęcia i nie interesuje jej jedzenie...chociaż na 80 mojej babci w knajpie, chodziła od jednej osoby do drugiej i każdemu wyjadała brokuły z talerza hehehhe

ciekwość nie popłaca Marianka:))))

a ja własnioe zagasilam piec...woda mi sie w nim zaczęła gotować..teraz będe stekała że mi zimno hehehhee....i tak źle i tak nie dobrze, prawdziwa ze mnie maruda...Darek zawsze mi to powtarza a ja mu nie wierzyłam:-D:-D:-D

heyka 3miastowe lasencje

Mam na ime Ania, 30lat, zam w Gdansk, coreczka Nadia ur10 stycznia'08, widze,ze watek Wam kwitnie:tak:to fajnie pogadac z lokalnymi a jak sie ociepli i przestanie wiac, wybrac sie nad morze, na kawke i pogaduszki z wozkami:blink:
a oto moja Dusia

Cześć dziewczynki. Witam weekendowo ;-)
Widze że u Was dużo sie dzieje :-)
Ja wczoraj z moim lubym byłam w Teatrze na sztuce "Piaf" rewelacja!! Polecam jak któraś bezie miała ochotę super przedstawienia w Teatrze Miejskim w Gdyni.
A dziś kupiliśmy ostatnie rzeczy (kosmetyki) dla naszego maluszka :tak: teraz tylko czekać
Miłej Niedzieli życzę

cześć kochane ale dmuuuuuchaaaaaaaaa:szok::tak::tak::tak::tak: hi hi a ja się cieszę bo uwielbiam takie extrema:-p:-p:-p:-p zycie mam nudne czy co:szok::szok::szok::szok:;-);-);-);-);-)

Byliśmy u znajomych z małym, było milutko, młody zasypiał na siedząco, zasnał oczywiście po 5 minutach w samochodzie, i nawet nie obudził się przy rozbieraniu i ubieraniu w piżamkę:-):-):-)
miłej niedzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga
szok..Michalina sie przebudza jak ja kołderka nakrywam hehhheee

mi też wiatr nie przeszkadza..już sie przyzwyczaiłam:-D:-D:-D

minka

ja w ciaży nakupowałam tyle kosmetyków ze przez rok nie musiałam nic kupować hhehe..ale miałam farta bo mała na nic nie była uczulona:)
daje nam ta Emma popalić

idę spać....

miłej nocki:)...........

I co to była ta Emma ?jakoś przeolbrzymiona była i tyle ,a każdy sie spodziewał niewiadomo jakiego kataklizmu .Unas ,spoko ,nawet prad był całą noc .:tak:

reklama
hmm, ja właściwie nie odczułam NIC A NIC, żadnego wiatru, Ma ła spała jak zabita, dmuchało tylko czasem, ale normalnie jak wieje to tak samo dmucha, więc chyba na Zaspę Emma nie dotarła :zawstydzona/y:

Do góry