reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marianna bardzo chciala zobaczyc,co jest pod lezaczkiem-bujaczkiem,tak sie zgiela i wychylila,ze wypadla.
Marianka chodzi do żłobka,ale "w kratkę"-jak Piotr jest w domu,to często malej nie dajemy do złobka.ale ja wolę,jak ona tam jest,bo w domu zup nie chce jesc,a w zlobku wchlania miskami.

reklama
hehee..wiele dzieci tak ma że w domu nie tkną a w żłobkach, przedszkolach wcinaja..z moja pipa jest odwrotnie..ona w domu je, a jak jestesmy gdzieś, to ma inne zajęcia i nie interesuje jej jedzenie...chociaż na 80 mojej babci w knajpie, chodziła od jednej osoby do drugiej i każdemu wyjadała brokuły z talerza hehehhe

ciekwość nie popłaca Marianka:))))

a ja własnioe zagasilam piec...woda mi sie w nim zaczęła gotować..teraz będe stekała że mi zimno hehehhee....i tak źle i tak nie dobrze, prawdziwa ze mnie maruda...Darek zawsze mi to powtarza a ja mu nie wierzyłam:-D:-D:-D

heyka 3miastowe lasencje

Mam na ime Ania, 30lat, zam w Gdansk, coreczka Nadia ur10 stycznia'08, widze,ze watek Wam kwitnie:tak:to fajnie pogadac z lokalnymi a jak sie ociepli i przestanie wiac, wybrac sie nad morze, na kawke i pogaduszki z wozkami:blink:
a oto moja Dusia

Cześć dziewczynki. Witam weekendowo ;-)
Widze że u Was dużo sie dzieje :-)
Ja wczoraj z moim lubym byłam w Teatrze na sztuce "Piaf" rewelacja!! Polecam jak któraś bezie miała ochotę super przedstawienia w Teatrze Miejskim w Gdyni.
A dziś kupiliśmy ostatnie rzeczy (kosmetyki) dla naszego maluszka :tak: teraz tylko czekać
Miłej Niedzieli życzę

cześć kochane ale dmuuuuuchaaaaaaaaa:szok::tak::tak::tak::tak: hi hi a ja się cieszę bo uwielbiam takie extrema:-p:-p:-p:-p zycie mam nudne czy co:szok::szok::szok::szok:;-);-);-);-);-)

Byliśmy u znajomych z małym, było milutko, młody zasypiał na siedząco, zasnał oczywiście po 5 minutach w samochodzie, i nawet nie obudził się przy rozbieraniu i ubieraniu w piżamkę:-):-):-)
miłej niedzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga
szok..Michalina sie przebudza jak ja kołderka nakrywam hehhheee

mi też wiatr nie przeszkadza..już sie przyzwyczaiłam:-D:-D:-D

minka

ja w ciaży nakupowałam tyle kosmetyków ze przez rok nie musiałam nic kupować hhehe..ale miałam farta bo mała na nic nie była uczulona:)
daje nam ta Emma popalić

idę spać....

miłej nocki:)...........

I co to była ta Emma ?jakoś przeolbrzymiona była i tyle ,a każdy sie spodziewał niewiadomo jakiego kataklizmu .Unas ,spoko ,nawet prad był całą noc .:tak:

reklama
hmm, ja właściwie nie odczułam NIC A NIC, żadnego wiatru, Ma ła spała jak zabita, dmuchało tylko czasem, ale normalnie jak wieje to tak samo dmucha, więc chyba na Zaspę Emma nie dotarła :zawstydzona/y:

Do góry