reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

A moze dzisiaj w nocy będzie tak wiało ? rano szłam do koścvioła i tak nie wiało ,a teraz poszłam do 'składu 'po cos słodkiego to normalnie zaczeło wiac mocniej .Ja miałam jechać z dziećmi do teściowej na imieniny ale nie jedziemy bo wieczorem moze sie wzmóc wiatr ,wiec zadzwoniłam z życzeniami i finito .:zawstydzona/y:Ten cały zeszły tydzien kursowałam non stop wiec w niedziele posiedze z dziećmi w domu .Marta ,no no gratuluje posady strazaka :-D:-D:-D,czytałam ,czytałam ,ale pewnie wtedy nie było ci do smiechu ,ja to bym sie chyba zesrała ze strachu ,wpakowalabym dzieci w auto i sie ewakuowała ,zabrałabym tyłek z domu bo nie wiedziałabym co mam zrobic ,no tak tylko ciekawe po powrocie co bym zastała ?:szok:No u nas za dwa tygodnie wraca moja męza ,to trza sie za siebie wziać i coś ze swoim wyglądem zrobić :-):-)

reklama
Anulka jasne, zadbaj o siebie! ja też się biorę ostro za ćwiczenia (minęło już 6tyg więc brzuszki przysiady i biegi zaczynam wprowadzać!!), włosy zamierzam pofarbować już chyba od tygodnia i nie mogę się zebrać (a taki piękny kolor ma wyjść...), no i może zacznę chodzić na solarium co by na wiosnę piękna być :) już tylko 3tygodnie!!

dziuba127 ja na farbowanie umówiłam sie na 15kwietnia mam nadzieje ze jeszcze bede 2 w 1 i na parodówke bede pofarbowana :tak: u mnie wiało i to ostro wczoraj wieczorem i w nocy teraz też wieje...
ja jestem na naszej klasie :-) Dominika Rostkowska Gdynia :-)
martka_79 ja kupiłam kosmetyków niewiele takie pierwszej potrzeby;-) i mam nadzieje że na nic nie bedzie mała miała uczulenia ;-)

Cześć, wszystkim, na chwilkę wpadłam poczytać co u Was w weekend, ale mało naklikałyście, ja miałam cały weekend zawalony, od piątku do soboty miałam gościa w postaci kuzynki z którą nie widziałam się kilka lat, a odnalazłyśmy się właśnie dzięki naszej klasie, fajnie było powspominać, w sobotę wieczorkiem poszłam z koleżankami z Przywidza do pubu a Moje Kochanie na spotkanie klasowe, potem prosiłam Go żeby po mnie przyjechał do pubu bo tak wiało i ciemno było no i był, niezadowolony że musiał opuścić swoją imprezkę ale był po mnie.W niedzielę troszkę dłużej pospaliśmy, mąż zrobił śniadanko, i pojechaliśmy sobie do Gdańska, na obiadek i do kina na Rozmowy nocą- dla mnie super film.Wieczorkiem jak wróciliśmy przystąpiliśmy do staranek o dzidzię...........zobaczymy z jakim skutkiem.
W sobotę jak wstałyśmy z kuzynką Ona mnie poinformowała że ja tutaj w Przywidzu mam super lumpeks do którego Jej kumpelki specjalnie przyjeżdżają, kurcze, miała rację, pierwszy raz tam byłam z Nią i zostawiłam 60zł. a kupiłam sporo świetnych rzeczy, cieszę się jak gwizdek
teraz czekam na moich panów więc zmykam się ubrać bo w piżamce latam.
Miłego dnia
A i też zapraszam do mnie na Naszą klasę Małgorzata Banatowska Przywidz.

minka, na pewno zdążysz z wypięknieniem się zanim dzidzia przyjdzie na świat! niech Maluszek pozna mamę ladniutką i zadbaną!!
ja dziś po ciężkiej nocy, Mała nie chciała totalnie spać, chodzę dosłownie jak zombi :zawstydzona/y:

hej Dziewczyny :-)
nie bylo mnie w zasadzie caly weekend, ale nadrobilam zaleglosci :-) dobrze ze az tak wiele sie nie dzialo :-)
co do zapowiadanego huraganu-pic na wode-tak sie wyraze :-) bylam swiadkiem wiekszych wiatrow :-)
anulka , dziuba Dziewczyny robcie sie na bostwo, skoro ma to poprawic Wam samopoczucie :-) na pewno efekty beda powalajace :-)
betka rewelacyjne zdjecie, Twoja corcia wyszla na nim zabojczo :-)
malgosiunia Antosia coraz bardziej zwawa :-)

co do naszej klasy- Aneta Mizerska , Gdańsk, jak ktos zechce mnie odszukac bedzie mi milo :-) no chyba ze ktoras z Was poda swoje dane, to ja bede poszukiwac :-)

wczoraj pierwszy raz moja corcia mi tak przykopala ze az zabolalo :-) w pepona dostalam- super uczucie :-) oby jak najczesciej taka aktywna byla :-) w ogole juz jak sie rusza to brzuszek razem z nia podskakuje :-)

kurde nie wiem co z tym suwakiem o tydzien mi sie spoznia :-( mialyscie takie problemy ?

I co to była ta Emma ?jakoś przeolbrzymiona była i tyle ,a każdy sie spodziewał niewiadomo jakiego kataklizmu .Unas ,spoko ,nawet prad był całą noc .:tak:

U nas wiało tak bardzo, że mój szwagier jak jechał do siebie do domu głowną trasą dwupasmową na Wisłę, to w Żorach w trakcie jazdy spadł mu na samochód znak drogowy. Na szczęscie zanim spadł na samochód przekoziołkował raz po ulicy, dzięki czemu nie uderzył bezpośrednio w przednią szybę tylko w błotnik i przednią maskę.
Tu na Śląsku zniszczeń jest sporo. Powyrywane drzewa spadające na samochody, uliczne latarnie, poprzewracane samochody.
Dzięki Bogu w PL nie ma ogromnych tragedii ale Słowacja, Austria, Niemcy (głownie Tyrol) naprawdę ucierpiały.

andziaa ja też co chwilę zmieniałam suwaczki bo kurcze jakoś nie takie były jak trzeba, coś się zmieniało i nie pasowało w ogóle do prawdziwego terminu porodu!!

dziewczyny, wysłałam Wam zaproszenia, mam nadzieję że nie bedziecie sie gniewać :zawstydzona/y:

idę się doprowadzić do ładu i składu bo po nieprzespanej nocy wyglądam pewnie tragicznie (wolę nie patrzeć jeszcze w lusterko...), a potem spacerek z Martyną, zakupki i robimy włosy, nareszcie!!

reklama
:-) dziuba pogida na spacerek ladna-sloneczko swieci:-) koniecznie daj znac jak tam farobowanie, czy wszystko super wyszlo. Ale na pewno bedzie fajowo :-)

Do góry