agnieszka81
Fan(ka)
trzymamy kciuki,żeby wszystko było ok....na pewno bedzie i Staś zdrowiutki sie urodzi pozdrów i ucałuj ja od nas!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja też pierwszy raz przespałam całą noc z małą bo dostała mleczko zagęszczone kleikiem- cudowny wynalazekwitajcie
pogoda dziś okropna, ale ja świetnie się czuję dzieci przespały całą noc od 20 do 7.30...szokpierwszy raz od 2 lat przespałam cała nocaż mi się różne rzeczy chce robićdobra uciekam, bo mam duuuuużo prasowania, zaraz wypróbuje mój nowy nabytek
miłego dnia kobitki:-)
mniam mniam jutro zrobię synkowi250 g maki pszennej
3 dag drożdży
1/4 szkl.cukru
cukier waniliowy
2 jajka
szklanka mleka
2 łyżeczki oleju
2 jabłka
olej do smaże
drożdże rozetrzeć z łyżeczka cukru, zalać ciepłym mlekiem.przykryć ściereczka i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce
w oddzielnej misce utrzeć całe jaja z cukrem,do wyrosnietego rozczynu drożdżowego wsypać makę, utarte jaja, olej i wszystko dokładnie wymieszać.dodać pokrojone jabłka, i pozostawić do wyrosnięcia na 3 kwadranse.
smazyć w sporej ilosci oleju-(1-1,5 cm na patelni)ale nie moze być za gorący bo nie wyrosną.posypać cukrem pudrem.
no laseczki to ja was wszystkie przebijam 8 VI 73