reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

trzymamy kciuki,żeby wszystko było ok....na pewno bedzie i Staś zdrowiutki sie urodzi:tak::tak::tak: pozdrów i ucałuj ja od nas!!!!!!!!!!!!

reklama
Aga
dzieki

Gosiaczek
pozdrów ją od nas i ucałuj:)

Zobaczcie co ja teraz "psuję":-D

856013.jpg

857245.jpg

2a81but.jpg

:-Dwitajcie:-D

pogoda dziś okropna, ale ja świetnie się czuję dzieci przespały całą noc od 20 do 7.30...szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok:pierwszy raz od 2 lat przespałam cała noc:-Daż mi się różne rzeczy chce robić:laugh2:dobra uciekam, bo mam duuuuużo prasowania, zaraz wypróbuje mój nowy nabytek:tak::tak:
miłego dnia kobitki:-)
I ja też pierwszy raz przespałam całą noc z małą bo dostała mleczko zagęszczone kleikiem:laugh2:- cudowny wynalazek

250 g maki pszennej
3 dag drożdży
1/4 szkl.cukru
cukier waniliowy
2 jajka
szklanka mleka
2 łyżeczki oleju
2 jabłka
olej do smaże

drożdże rozetrzeć z łyżeczka cukru, zalać ciepłym mlekiem.przykryć ściereczka i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce
w oddzielnej misce utrzeć całe jaja z cukrem,do wyrosnietego rozczynu drożdżowego wsypać makę, utarte jaja, olej i wszystko dokładnie wymieszać.dodać pokrojone jabłka, i pozostawić do wyrosnięcia na 3 kwadranse.
smazyć w sporej ilosci oleju-(1-1,5 cm na patelni)ale nie moze być za gorący bo nie wyrosną.posypać cukrem pudrem.
mniam mniam jutro zrobię synkowi
Gosiaczku ucałuj Anię ode mnie
Martka ale fajna ta twoja Michalinka:tak:

reklama
Do góry