reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej, jak tam weekend u Was??
U mnie jak zwykle w sobotę sprzątanie, zakupy a potem relaks.
Dzisiaj jeszcze czekam na smska od Ani czego potrzebuje w szpitalu to Jej zawiozę, tylko najpierw ma być u Niej Jej Mama.
Zmykam teraz sprzątać, Narazie Pa pa

witajcie babeczki w ten sobotni mglisty poranek:tak::tak::tak::tak:
Ja od wczoraj bez Krzyśka-ale dzisiaj wieczorkiem przyjedzie:-):-):-)
ostatnio troszkę się żarliśmy-ale to chyba nam dobrze zrobiło i juz jest lepiej-tfu tfu odpukać:eek:
Młody z wujkiem na zakupki poszedł, dzisiaj risotto robię na obiad-pierwszy raz więc kciuki trzymajcie:-D
u mnie sobota tez tradycyjnie czyli sprzatanie , gotowanie-w sumie jak co dzień:baffled:
miłego dnia!!!!
gosiaczek ucałuj Anię od nas!!!!!!!

i jak wam sobota mija??? chyba dobrze bo głuuuuuuuuuchooooooooo tutaj:-(
martka Co porabiacie???
gosiaczek zaginełas w akcji "sprzatanie":-)co u Ani??byłas????
mama w boju pewnie walczy z potworkami;-)
anulka to dzisiaj sebkowa imprezka czy jutro:confused:
Ja już drugie pifffko:-p spijam , moje chłopaki bajkę ogladaja a ja sie nudzę:baffled:

jestem, jestem
miałam dzis gosci..mała poszalała z kuzynką 6 letnią:)

padam z ciepła...u mnie w domu dzis prawie 25 stopni, okna pootwierana i ciepelko....na dworzu dzis ok 14 miałam 14 stopni, a na piecu 70 co dalo taka temp. w domku:)

wietrze własnie sypialnie, zaraz mała w wanne i lulku:)

Gosiaczek i co u Ani?

a u mnie w domu 19 i mi zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co włącze piec to mój brat wyłączy bo mu goraco i na gazie trzeba oszczędzać:crazy:
a risotto polecam:tak: szybkie i dobre :-) ja wrzuciłam co popadnie:cebulę, duuużo czosnku bo lubie, paprykę, pieczarki, groszek konserwowy, kukurydzę, kiełbaskę, boczek, i ryż-podlewać bulionem aż ryż spęcznieje:-)

zapomniałam- kuba ma jakiś regres z sikaniem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po prostu staje w rozkroku i leje nawet nic nie powie i nic sobie z tego nie robi, a już było tak pięknie:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
ach...witajcie..
tak, tak cały czas walczę:tak:
wczoraj cały dzień u mnie przyjaciółka był, potem mężuś z pracy wrócił, wię c kolacyjkę zrobiłam...potem dostałam prezent, znaczy sie komórke. no i jakoś minał wieczór.
no, a dziś pranie, prasowanie potem mama mojego mężulka do nas wpadła, mężuś na nockę. i jakos jua się wieczór zrobił:tak:
wózeczek jutro będzie, moi znajomi odebrali z Gdyni, bo tak to bym dopiero wwe wtorek dostała:szok:przyjada do nas, a potem się z nimi może do pruszcza na giełdę zabiorę, szafy zobaczyć, bo chce jakies do przedpokoju wstawić, bo narazie przedpokój to taki składzik jest:zawstydzona/y:
ale te dni szybko mijaja...
idę zgłębiac wiedzę na yemat mojej komórki...tu tyle bajerów jest...:szok:
ach czuje wiosnę..............................:tak::-D:-):happy::rofl2:
jgosiaczek:jak Ania??
pozdrów Anie również ode mnie jak będziesz się z nią widzieć.

Do góry