reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Gosiaczek, Felix to chyba starszny czyścioszek. Moje ostatnie kocisko było śmierdzącym brudasem. Ze względu na to, że był to kot polujący i agresywny w zachowaniu został poddany eutanazji tuż przed urodzeniem Filipa. Natomiast poprzedni kotek nazywany był kocim księciem. Posiadał niesamowity wdzięk, urodę i inteligencję. Niestety, również został podadany eutanazji, ale ze względu na stan zdrowia. Bardzo miły sąsiad zakatował go prawie na śmierć. Do dzisiaj boleśnieodczuwamy jego stratę. Może to głupie, ale już kiedyś pisałam, że nasz maleńki syneczek na prośbę swojego dorosłego brata nosi to samo imię. Kiedyś jak był mały, to właśnie kot Filip był jego braciszkiem ,bez którego nie potrafił zasnąć. Bardzo go nam wszystkim brakuje:-(.
Mama w boju, dziękuję za ofertę, ale nie chcę już płakać po stracie zwierząt.

Czść Wam z rana, tak zgadza się mój Felix to czyścioch, wystarczy że się Go pogłaszcze przez chwilę od razu ucieka i się myje, w ogóle jest śmieszny, super sobie radzi z 3 psami z którymi mieszka pod jednym dachem, On tu rządzi, hihi.
A na Mikołaja przyniósł mi rano 3 myszki zostawił je przed wejściem do domu, jedna była bez główki, a dwie w całości, hihi.Super prezent.
No duże te moje córy, prawda że brakuje synusia?
Dziś coś od rana pobolewa mnie brzucho, więc chyba owulka , mąż już dziś zdrowszy, hmm, to dziś będziemy działać.
Miłego dnia wszystkim życzę, a ja zmykam do sprzątania, bo jutro znowu klientki od rana przychodzą do mnie i nic nie zrobię, kurcze te Święta, kupa roboty.

Wstawajcie Śpiochy!!
Ja sprzątnęłam w szafce w kuchni i pora na przerwę na kawkę już drugą dzisiaj, a Wy co? Śpicie?
Chodźcie tutaj, kawa stygnie.
Głupio tak samej do siebie pisać.

No cześć Ivi, a Ty też planujesz już dzidzię w niedalekiej przyszłości? Kurcze to Ty pracowita kobieta jesteś, praca, budowa w której też bierzesz czynny udział i jeszcze teraz dzidzia, no no no.

gosiaczek - ja sama nie wiem.. bo planować planujemy, ale kiedy się zdecydujemy to nie wiem:no: ale baaardzo byśmy chcieli.. z tym że najpierw ślub chyba, a na niego na razei się nie zanosi:-:)-(

Właśnie przejżałam sobie Wasz dziennik budowy domu, nowe zdjęcia wkleiłaś , super prace się posuwają, my w takim stanie właśnie jak jest Wasz dom kupiliśmy nasz, i za 1,5 miesiąca już w nim zamieszkaliśmy, a nawet jesteście dalej do przodu bo macie ogrodzenie całe skończone, a nas czeka rozwalenie tego co jest u nas i zrobienie nowego od podstaw. U nas robotnicy mieszkali w domu, bez ogrzewania i robili to też był grudzień jak zaczęli, kupiliśmy im tylko kozę w której sobie palili, i było im ciepło no i tynk dość szybko wysychał.

a to nasze pierwsze schody w domu, hihi

nasz piec na eko-groszek

i nasze pierwsze drzwi, takie były świetne, hihi.

reklama
super:) my zrezygnowaliśmy z naświetli (chociąż takie były przewidziane w projekcie) na rzecz większej szafy w wiatrołapie i tańszych drzwi :-)
poza tym u nas niestety idzie to wolniej, bo wszystko sami.. :-( na święta kupujemy sobie kibelek ze stelażem i umywalką do kompletu :-D czyli część sprzętu do dolnej łazienki:-D
a tynkować nie możemy teraz bo nie możemy utrzymać odpowiedniej temperatury w domu.. możę jak ocieplimy skosy to będzie lepiej.. ale najpierw muszą nam dach zrobić bo teraz przecieka;-)

Do góry