reklama
agnieszka81
Fan(ka)
anulka witaj!!!!!!!!!!! zaglądaj tu częściej leniuchu jeden a suwaczki masz jak zwykle z resztą ;-)
Mój mały tłuścioszek śpi, mam mocne postanowienie dietki dla niego oczywiście w granicach rozsądku zero słodyczy i mało tłuszczu.
wczoraj numer odwalił, miałam ciasto na stole upiekłam na przyjazd taty,. no i Kuba wlazł na krzesło, sam sobie kawałek nałożył i wcina.Ja patrzę za chwilę, a on to sobie dodatkowo posłodził cukrem z cukierniczki
Mój mały tłuścioszek śpi, mam mocne postanowienie dietki dla niego oczywiście w granicach rozsądku zero słodyczy i mało tłuszczu.
wczoraj numer odwalił, miałam ciasto na stole upiekłam na przyjazd taty,. no i Kuba wlazł na krzesło, sam sobie kawałek nałożył i wcina.Ja patrzę za chwilę, a on to sobie dodatkowo posłodził cukrem z cukierniczki
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Hmm, porody, mój pierwszy trwał 4,5 godz. czyli w sumie niedługo, ale po było koszmarnie, to było dawno ale wspominam to jak najgorszy horror, nie chcę do tego wracać, rodziłam na Zaspie 15 lat temu, drugi poród trwał 20 min. byłam już w szpitalu na patologii bo tydzień wcześniej przewróciłam się i miałam pękniętą kość łonową, musiałam leżeć, ale jak zaczęła się akcja o 23.00 po wizycie męża z córcią u mnie kiedy totak najadłam się pierogów.....chyba one tak mnie popędziły, hihi, jak mąż dzwonił do szpitala 5 po 23.00 to Mu powiedzieli że pewnie dopiero jutro się coś urodzi bo to dopiero początek no i zadzwonił rano o 7 był w szoku że tak szybko to poszło ja z resztą też, ale ból taki że szok chyba ta kośc znów mi się rozchodziła, nie wiem.
wtedy zupełnie inne czasy były nie było takiej opcji żeby mąż był przy porodzie nie było komórek i w ogóle do d... zupełnie sama i obcy wkoło.
A po 1 porodzie to taką miałam przygodę,nie wyłyżeczkował mi łożyska bo lekarzowi z tyłkiem odruchowo uciekałam on mi zwracał uwagę że mnie może tak zostawić i mogę tu wrócić za 3 dni jak mi to zgnije ale to wiecie tak odruchowo mi pupa się cofała więc on wstał i sobie poszedł ktoś inny mnie zszywał. A ja 2 dni po porodzie podczas prysznica sama urodziłam łożysko pod prysznicem, byłam w szoku, kawał mięcha. Wepchnęłam je do takiej kratki w podłodze,bo miała taką dużą okrągłą dziurę, teraz wiem że powinnam pójść z tym do sądu chyba, ale byłam za młoda i głupia i nawet chyba nie myślałam że to mogło być łożysko, tylko myślałam sobie że to taki wielki skrzep.
Jezuu ale sobie poprzypominałam.
A przy 2 porodzie z kolei w tym samym szpitalu 2 lata póżniej poród tak szybko poszedł że nikt się nie spodziewał i leżałam całkiem sama, dopiero moje krzyki że mam główkę między nogami spowodowały że nagle zrobił się tłum a ja leżałąm w poprzek łóżka i ktoś się darł że mi zaraz dziecko wypadnie że jak ja leżę!!!!!
Horror
wtedy zupełnie inne czasy były nie było takiej opcji żeby mąż był przy porodzie nie było komórek i w ogóle do d... zupełnie sama i obcy wkoło.
A po 1 porodzie to taką miałam przygodę,nie wyłyżeczkował mi łożyska bo lekarzowi z tyłkiem odruchowo uciekałam on mi zwracał uwagę że mnie może tak zostawić i mogę tu wrócić za 3 dni jak mi to zgnije ale to wiecie tak odruchowo mi pupa się cofała więc on wstał i sobie poszedł ktoś inny mnie zszywał. A ja 2 dni po porodzie podczas prysznica sama urodziłam łożysko pod prysznicem, byłam w szoku, kawał mięcha. Wepchnęłam je do takiej kratki w podłodze,bo miała taką dużą okrągłą dziurę, teraz wiem że powinnam pójść z tym do sądu chyba, ale byłam za młoda i głupia i nawet chyba nie myślałam że to mogło być łożysko, tylko myślałam sobie że to taki wielki skrzep.
Jezuu ale sobie poprzypominałam.
A przy 2 porodzie z kolei w tym samym szpitalu 2 lata póżniej poród tak szybko poszedł że nikt się nie spodziewał i leżałam całkiem sama, dopiero moje krzyki że mam główkę między nogami spowodowały że nagle zrobił się tłum a ja leżałąm w poprzek łóżka i ktoś się darł że mi zaraz dziecko wypadnie że jak ja leżę!!!!!
Horror
agnieszka81
Fan(ka)
Dzieńdobry!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas zimno, wieje ale przynajmniej świeci słoneczko
gosiaczek współczuję takich wspomnień
Jak słyszę takie opowieści to strasznie się cieszę że żyje i rodziłam w lepszych czasach.....Pociesz się, że swoją przyszłą dzidzię urodzisz w lepszych warunkach:-);-)
Moja babcia opowiadała mi,że jak rodziła moją mamę, i poszła do toalety, to na parapecie okna w łazience leżał martwy noworodek:----(
Boże horror jakiś...............koszmar........Trauma na całe życie.
u nas zimno, wieje ale przynajmniej świeci słoneczko
gosiaczek współczuję takich wspomnień
Jak słyszę takie opowieści to strasznie się cieszę że żyje i rodziłam w lepszych czasach.....Pociesz się, że swoją przyszłą dzidzię urodzisz w lepszych warunkach:-);-)
Moja babcia opowiadała mi,że jak rodziła moją mamę, i poszła do toalety, to na parapecie okna w łazience leżał martwy noworodek:----(
Boże horror jakiś...............koszmar........Trauma na całe życie.
agnieszka81
Fan(ka)
My już po spacerku i małych zakupach, zimno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i teraz czas wziąć się za jakieś porządki...buuu nie chce mi się ale nikt przecież za mnie tego nie zrobi
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agnieszka81
Fan(ka)
właśnie zauważyłam na Kubusiowych górnych trójkach dziwne pomarańczowo-brązowe przebarwienia co to może być jeszcze wczoraj ich nie było, a zmyć się tego nie da początki próchnicy cholera? bo na płytkę nazębną za wcześnie jeszcze ;-)i gdzie znaleźć dziecięcego dentystę w trójmieście jest w ogóle dziecięcy dentysta czy iść do normalnego????
Załamałam się :-(
Załamałam się :-(
Anulka33
Fanka BB :)
kupiłam cos takiego na Allegro ,ale sie troche w brode pluje ze kurestwo takie drogie ,no normalnie dupka wołowa ze mnie wrrrr.....VICHY Flexilift Teint sand 35 30 ml DOBRA CENA!! (263346527) - Aukcje internetowe Allegro
czesc dziewczyny,dzis wkleje Wam tylko zdjecia,bo na wiecej nie mam sily zeby opisac wydarzenia ostatniego tygodnia,musialabym tu siedziec do 2 w nocy
Marianka we własnej osobie
je buzia,nosek i policzki też jedzą
a zębów jak nie było,tak nie ma
Marianka we własnej osobie
je buzia,nosek i policzki też jedzą
a zębów jak nie było,tak nie ma
reklama
Podziel się: