reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Moje córki chodzą do gimnazjum w Kolbudach, z tego względu gdyż wcześniej mieszkaliśmy w tamtych rejonach i bardzo chwalimy sobie tą szkołę, a mąż codziennie jadąc do pracy do Gdańska zabiera dziewczyny i po drodze Je wysadza przed szkołą, wracają tylko autobusem albo czasem ze mną jak wybiorę się do Kolbud.Dużo dzieci z Przywidza chodzi do szkoły w Kolbudach, podobno nie cieszy się tutejsza szkoła dobrą opinią
Moje córki gdy dowiedziały się o naszych planach odnośnie Dzidzi to starsza Natalia bardzo by chciała ,ale młodsza Emilia,hmm, kręci nosem....

reklama
gosiaczek - fajny układ w takim razie :) ale współczuję mężowi dojazdu do pracy zimą, bo jak zasypie to przejechać się nie da...
szkoła jest ok, raczej gmina niedomaga;-) a niestety szkoła podlega gminie .. ale ja sie nie wypowiadam bo jestem uprzedzona;-)

cześć dziewczynki!!!!
ivi wygląda na to, ze jesteś najmłodsza :-D:-D:-D do tej pory to chyba ja byłam :baffled::-D (26)-jeszcze przez jakis tydzień :-p
witaj agusia wygląda na to, ze jesteśmy sąsiadkami bo ja z Redy jestem :tak::tak:
Wiecie co, ja dopiero wstałam :szok::szok::szok::szok: Kubala obudził się o 5.00 zażądał reksia :cool:, ogladałam z nim do 06.-00 przysypiając, ale jak on zaczał wydziwiać, i spadł z kanapy to się wkurzyłam i zaniosłam go do łóżeczka i zasnął:tak::tak::tak: a ja z Reksiem na tapecie spałam do 09.00:-):-):-):-)

Kurcze, słyszałam że tutaj zimą bywa nieciekawie bardzo jak zasypie, mówili nam o tym znajomi zanim kupiliśmy ten dom, ale mimo wszystko nie mogliśmy się oprzeć, To ja tak bardzo się uparłam, wiadomo, jak baba się uprze to nie popuści, przynajmniej ja tak mam.
Czemu jesteś uprzedzona Ivi??

gosiaczek - nie martw się, przywidz to jednak przelotówka do kartuz, także w miarę odśnieżają :) ale czasem na pług trzeba poczekać odrobine :/
uprzedzona jestem.. ale to inny temat na dłuuuugą rozmowę... może kiedyś :) ogólnie powiem że nie podoba mi się co w gminie się dzieje i jak się sprawy załatwia :no:

agnieszka - hhehe to w sumie fajnie że jestem najmłodsza:-)bedizecie mi mogly kibicowac za jakis czas jak sie zdecydujemy na pierwsze dzidzi:tak::-)

i ja witam :)
gosiaczek ja tez jestem blizniakiem (czerwiec) :)
ivi chyba jestes faktycznie najmlodsza :) ale to nie problem :)

ale dzisiaj pogoda ... paskudnie ... a mialo byc ladnie ...

a czy to wazne kto ile ma lat? dziecko moga miec i te duzo starsze :rofl2:
i tez bedziemy kibicowac

ja mam akurat 28 i tez z czerwca :-D
ale kolejnego nie planuje
na razie nawet bardzo nie planuje

Betka suuuuuuper, slicznie, prześlicznie!!!!!!1:tak::tak::tak::tak::tak: płaszczyk extra i super pasuje Ci ten kolor i obcięcie włosów :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ivi bedziemy kibicować z całych sił!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-) a kiedy zamierzacie się postarać?????byle szybko :-D:-D:-D

reklama
Witajcie Babeczki wieczorkiem!

Nie mam ostatnio weny aby pisać. Mam strasznego lenia. Moje dziecko zbuntowało się i nie chce od soboty nic jeść. Od wczoraj to jest tragicznie. Muszę w nią wmuszać nawet picie. Już nie wiem czy to od katarku, który już sie prawie kończy, czy może znowu zęby:eek: W żłobku też ciągle płacze. Oj chyba Wiki przechodzi kryzys:baffled:

Dziś byliśmy na zakupach, chłop kupił mi dwie fajne bluzeczki i zimowe futerko, tak na poprawę nastroju :laugh2:

Aga mam pytanie do Ciebie, jak wstawiłaś takie duże zdjęcie Kubusia do podpisu, próbowałam już chyba na wszystkie możliwe sposoby i nie umiem :sorry:poproszę o radę.

Betka niesamowita zmiana, ślicznie wyszłaś na zdjęciach :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich!

Do góry