reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Jestem Gosia mam 34 lata, jestem mężatką od 15 lat i mam dwie wyrośnięte córy w wieku 15 i 13 lat, teraz staramy się o synka, od niedawna mieszkamy za gdańskiem w Przywidzu.Mieszkam tu od pół roku.Jeszcze wykańczamy nasz dom.Ale bardzo bym chciała już na lato być tu z synkiem świeże powietrze, dużo terenów do spacerów, w lesie czy nad jeziorem, bajka.
Pozdrawiam

Asiuk niepotrzebnie te wyrzuty sumienia. To jest logiczne, że czasem musisz zostawić Kubusia na minutkę samego, a że maluch to wykorzystuje:-D to już nie Twoja wina:tak: Widać, że jest bardzo ciekawy świata:tak:, no i wszystko poznaje za pomocą zmysłu jakim jest smak. Inaczej w tym wieku być nie może:no::biggrin2:

Abeja my niestety nie chodzimy na basen:-(

Gosiaczek witam:-)

Dzieńdoberek!!!!
gosiaczek-no proszę jaka młoda mamusia takich dorosłych już córek :tak::tak::tak::tak:
Życzę Ci szybkiego zafasolkowania i przyszłorocznych wakacji z synkiem :-)
A wszystkim pozostałym forumkom miłej niedzieli :tak: głosujecie dzisiaj babeczki???
Ciekawe kto wygra, wg. mnie to oni wszyscy są po jednych pieniądzach :wściekła/y: jedni lepsi od drugich, tylko o kasę im chodzi i nic wiecej :no:i i tak w nszym pięknym kraju nic się nie zmieni...
To miłego dzionka dziewczynki !!!u nas nie pada :tak::tak::tak:wyruszymy zaraz na spacerek do sklepu :-D
To do urn kobity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O ale fajnie, cześć Gosiaczek to przynajmniej nie jesteśmy z Betką takie ostatnie stare:-p:-D.

Wiktuś maleństwo szybciuśko wypędź te wstrętne zarazki- zdrówka rybeczko. ( a wogóle to piekne imię- moja babcia bya Wiktoria, miło że znów zrobiło się "aktualne")

Agnieszka co do wyborów to zgadzam się z Tobą, ale też jaki kraj i ludzie tacy politycy:crazy:. Ja chciałam wogóle nie iść, bo nie lubię jak ktoś się na moich plecach pnie w górę, no ale ponieważ jestem chorobliwie obowiązkowym człowiekiem to muszę iść- wybór żaden, w zasadzie zostaje mi jedna opcja, jak wygrają i nawalą to chyba naprawdę już to będą moje ostatnie wybory.

Kubala dziś odwalił mi sympatyczny numer- włączył radio i zaczął tańczyć:-D:-D.

P.S.
Widziałyście jakie piękne awatary są w ustawieniach do wyboru? chciałam dać zdjęcia kubusia, ale nie mogłam się oprzeć tym cudownościom;-)

Witajcie Babeczki!!

U nas pięknie słoneczko świeci, więc myślę że wyjdę z małą na dwór. Dziś Wiktoria przespała noc bez pobudek, już widzę, że jest lepiej. Nawet bawi się sama:tak: Potem jedziemy do teściowej na obiad. Bardzo lubię takie niedziele:-D.

Na wybory to mi się iść nie chce, nie wiem na kogo miałabym głosować, w ogóle nie wiem co sie u nas w kraju dzieje :sorry:

Lecę suszyć włosy i córci drugie śniadanko szykować.

Miłego dnia życzę !!

reklama
asiuk dokładnie tak jak mówisz :tak:ja też pewnie będę czuła się dzisiaj tak jak kiedys w szkole jak się na wagary poszło :-Dwyrzuty sumienia :-D:-D:-D ale przeżyję
a awatarki śliczne faktycznie!!!twój ładny taki...apetyczny :)))))))
kaja to fajnie, że na obiadek idziecie, ja też lubię takie niedziele gdy przy garach stać nie trzeba :tak:mnie niestety dziś czeka ten przykry obowiązek :-:)-)

Do góry