reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

kaja-mam taki program picasa się nazywa, i wyeksportowałam to zdjęcie do nowego folderu ustawiając najmniejszą ilość kb :-) może niejasno piszę ale tak zrobiłam i mam:tak::tak::tak: metodą prób i blędów bo też się na tym nie znam i nameczyłam się:eek:
ten program jest darmowy zciągnęłam go z neta można fajnie zdjęcia obrabiać
miłej nocki babeczki!!!!!!

reklama
Betka suuuuuuper, slicznie, prześlicznie!!!!!!1:tak::tak::tak::tak::tak: płaszczyk extra i super pasuje Ci ten kolor i obcięcie włosów :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ivi bedziemy kibicować z całych sił!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-) a kiedy zamierzacie się postarać?????byle szybko :-D:-D:-D

Betka - ślicznie wyglądasz!!

agnieszka - starać się będziemy mam nadzieję już niedługo, najpierw musimy uporać się z kredytem (przyzwyczaić do niego:-D) i skończyć domek.. pewnie później ślub a potem dzidzia:-)

A ja Wam zazdroszczę tych "wioch", chciałabym mieszkać w Kolbudach czy Przywidzu....nawet szukaliśmy kiedyś tam działeczki ale zostało to w sferze marzeń z braku kasy. A dziennik z budowy- fajna rzecz-ech!

Betka wygląda czadowo no nie?!:tak: Co też styliści potrafią z kobiety zrobić:laugh2::laugh2:- żartuję oczywiście. Betka a zapomniałam CIę zapytać co na to Córcia, poznała Cię? Bo mój Kuba jak ufarbowałam sobie włosy to łąził za mną po domu i pokazywał palcem na moją głowę i krzyczał "A" "A".........:-D

A! co do zmniejszania zdjęć to polecam stronkę hostingową : ImageShack® - Hosting
poprostu wczytuje się zdjęcie (tak jak np na tinypic) i zaznacza że ma scalować na avatar (wszystko ładnie jest napisane w co trzeba kliknąć:-D) zmniejszy każe zdjęcie do jakie tam sobie człowiek rozmiaru zażyczy:tak:.
A swoją drogą PIcassa web to świetny program, bo można i filmiki załączyć:-)

Witam!

kontakt ze światem jest....(umowa przedłuzona , wieksza prędkośc i nizsza cena..pozytywnie hehehe )
a tu niespodzianka..jakies nowe emotki:rofl2:..hehehehe....

Przyznaje sie bez bicia że nie przeczytałam co naklikałyście, ale jutro nadrobie zaległości:biggrin2:..witam nowe Trójmiastki, super że robi nas sie więcej:tak:

musze przejzec poczte...sporo sie tego nazbierało...przelewy porobić..oj.....do nocy posiedzę.

miłej nocki:tak: __________________

aaa zapomniałam sie pochwalic..Darek kupił mi dzis kutke i czapke...udało mi sie Go naciągnąc:)..ale za to buty mi sie rozwaliły:((((((( buuu

Betka, świetnie wyglądasz:tak::tak: przypomiałaś mi, że muszę niebawem udać się do fryzjera;-)

Asiuk, jak Jula widzi mnie w nowym kolorze to się śmieje i próbuje ciągnąć (aktualnie mam czerwone):-p

Pozdrowionka dla wszystkich:happy:

MARTKA witaj :tak::tak::tak::tak: w końcu :-D:-D:-D
zdawaj relację z Twojej nieobecności i dawaj Michaskę zaraz bo sie stęskniłysmy!!!!:-D a ja się dopiero jutro Ciebie spodziewałam:-):-):-)
Kulka co tak rzadko tu zaglądasz :crazy::-)

A ja Wam zazdroszczę tych "wioch", chciałabym mieszkać w Kolbudach czy Przywidzu....nawet szukaliśmy kiedyś tam działeczki ale zostało to w sferze marzeń z braku kasy. A dziennik z budowy- fajna rzecz-ech!

hehe ja właśnie spod przywidza wylądowałam w gdańsku, a teraz kupiliśmy działeczkę w Lesniewie k/pucka. Uwielbiam wieś :) cisza, spokój.. człowiek nie boi się wieczorem z domu wyjść (bo wychodzi na własny ogród:-D:-D)

martka - witaj!

reklama
betka super przemiana :)
martka widze ze net juz dziala :)

a u nas choroba ... kamilka ma cos z gardlem - w nocy co chwila sie budzi i lka ... cale szczescie ze nie ma duzej goraczki ... dzisiaj idziemy do lekarza ...

Do góry