reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martka 1000 zł/mieś???????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nam wychodzi w zimie ok. 100-150 zł /mieś...+ ciepła woda....
a co do środy to jak najbardziej :tak::tak::tak::tak::tak:
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
cześć dziewczyny. tak jestem nie na czasie z Wami że aż mi głupio. Do tego ja tez popadam w depresję a z powodu tego p......... komputera mam nerwicę i rodzinka już na mnie krzywi się że jestem histeryczka, ale jak strona mi się otwiera kilka minut, a jak ze zdjęciami to potrafi do kilkunastu to raczej 24 godziny nie starczą a przecież obowiązki człowiek ma. Normalnie czuję się jakbym ciągle biegła, gonię w piętkę jak mawaia moja mama.
Komarkowa ty to chyba nie masz najlepszego roku:-( ale jak tak sobie analizuje to też stwierdzam, że i mój nie jest "najłatwiejszy", choć odpokać na szczęście żadnych pogrzebów. A może marudzę, bo przecież martka Ty też wesoło nie miałaś............O jezu widzicie ja już kończę rok taka jestem expres pendolino.

Z życia Kuby to szykujemy się do roczku:-)
na szczęście chłopak jest zdrów jak rybka, ale zaczyna mi rozrabiać.
Komarkowa Ty to masz przeboje od początku z Paulinka jeśli chodzi o spanie:-)

asiuk jak ten czas szybko leci - jesczze kilka dni i Kubus bedzie mial roczek :)
zycze udanej imprezki :)
martka powalilas mnie ta cena za ogrzewanie - cos strasznego ....

Zapomniałam dodać , że poza tym "wolnym" komputerem Kuba mi nauczył się wciskać przycisk POWER w kompie i w ten oto sposób w najmniej pożądanym momencie mam wszystko wykasowane czego nie zapisałam, a do tego ponowne uruchomienie kompa wiąże się ze skanowaniem całego automatycznie, bo "został zamknięty awaryjnie". I ja mam nie dostac nerwicy?:wściekła/y:

cześć dziewczynki!!!!
asiuk Kubusie to takie majsterklepki są :-D:-D:-D mój też uwielbia pstrykać przy komputerze :baffled:
A mi Krzysiek z Kubusiem pojechali, ja zaraz się zbieram na pogrzeb-na szczęście śliczna pogoda jest.....
Jak odjeżdżali to się poryczałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja taka jestem, ze jak mam się z Kubą rozstać choćby na jeden dzień, to ryczę :baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba nad opiekuńcza jestem....

Asiuk
współczuje kompa....moze czas go uporządkowac jakims programem, moze ma za duzo smiec, o których nawet nie wiesz, net strasznie zasmieca kompa, co powoduje jego zpowolnienie..jest taki program, ale nie pamietam jak sie nazywa, usuwa wswzystkie pliki tymczasowe i inne syfy zupełnie nie potrzebne które zabieraja pamieć.
Jak sie dowiem nazwy to napisze...mozna go zciagnac za free...

To sie wam imprezka szykuje...pozazdroscic, to super wydarzenie taki roczek:tak:
Czas leci strasznie..u nas za 4mc 2 latka:szok:.......Dobrze że mały nie choruje, i dobrze że rozrabia..znaczy ze sie dobrze rozwija:-D:-D:-D

Gaz z butli kosztuje 4 razy więcej niz ten z rury i jest inny, jakis mniej kaloryczny...a ogrzac moj dom to masakra...dla tego wole piec..mama wrzatekw kranie i rozpalone do czarwoności kaloryfery kiedy tylko chcę...ale czasem mama z nim problemy bo sie dymi, nie chce sie palic..i.t.d...ale jak jest dobrze wyczyszczony to jest suuper..poza tym trochę mnie wnerwia ze zanieczyszczam powietrze tym dymem z komina, ale jak miałam gaz to miały byc jakies specjalne znizki w podatku za dom za to ze to ekologiczne itd...ale to tylko kolajne kłamstwa wyborcze były..więc niestety zanieczyszczam:-(.

Aga
nie becz..odpoczniesz od małego troche....jest z tata to nic mu nie bedzie. trzymaj sie na pogrzebie kochana.

Słonko swieci, my po sniadanku, posprzatane i zaraz leciemyna spacerek

miłego dzionka:tak:

dziewczęta,wróciłam z mojej metamorfozy :-)

przed przeróbką wyglądałam tak:
zdjecianowe012.jpg

a po przeróbce tak:
zdjecianowe032.jpg

w którymś numerze Vivy będzie relacja (jak się dowiem,w którym,to dam Wam znać) :-D

a moje dziecko jak je zupki lub deserki,to śpiewa :-D i mówi "mama, maba,bama, baba",ale wg mnie tak nie do konca świadomie.babcia (tesciowa) pracowała nad małą cały weekend i są efekty :-D

Cześć Betka!!!!!
Ale zmiana :szok::szok::szok::szok: nie dość, że radykalne cięcie to zmiana koloru...Ale ślicznie ci w ciemnych włosach i tej długości :tak::tak::tak::tak::tak:
a coś ci jeszcze robili???tzn. chodzi mi o makijaż, stylista do ciuchów i takie tam:-)???

Betka
suuuuuuuper..strasznie Ci ładnie w tych włoskach...bosko....to musiała byc super przygoa co?..zazdroszczę..kazdej z nas pewnie by sie taka metamorfoza przydała:tak:...super wyglądasz.

Marianka mówi bo ja nauczono...jeszcze nie wie co toz naczy..ale nawet tak miło posłuchac jak dziecko mówi mama co?.....tak swiadomie jak Ci pierwszy raz powie to dopiero bedzie czad..zobaczysz ja sie az poryczałam jak mała spojrzała mi prosto w oczy i powiadziała mama..bosko było..teraz to juz modyfikuje jak chce..mamuska, mamusia, mamciu.....:-D:-D:-D..i łazi i pokazuje na moje rzeczy i wołam to mamy:-D
daj znac koniecznie w jakiem numerze to będzie..;-):tak:

pogoda super..spadamy na spacerek zaraz..na sniadanie były placki z jabłkami..mała sama ładnie jadła....jestem mega szczęśliwa:-D

miłego dzionka

reklama
Betka super metamorfoza :-) dawaj tu nam jakies szczegóły :-)

ja pare dni temu tez obcięłam włosy i wyglądam, że tak powiem..... awangardowo <loL>

Do góry