reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć dziewczyny!!!
Abeja to dawaj zdjęcie :tak::tak::tak::tak: chcemy zobaczyć troszkę awangardy :-)
A my dzisiaj byliśmy u mojej mamy z wizytą, miło było nawet, Kuba przeszczęśliwy, o 18.00 zażądał "mlecio" sam wchodził do łóżeczka i padł :szok: za to pewnie jutro o 06.00 pobudkę urządzi :wściekła/y:
A ja zła jestem ostatnio przytyłam 3 kg....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: apetyt mam jak koń...miałam złote postanowienie nie zjedzenia dzis kolacji i co???wciełam przed chwilą 3 kromy z sałata szynką pomidorem i majonezem a potem banana :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:....nie mogłam sie powstrzymać :cool:

reklama
cześć dziewczynki!!!!
gdzie Wy się wszystkie podziewacie???anulka strasznie dawno Cię tu nie było!!!:no:
A u nas dzisiaj pogoda brrrrr :wściekła/y: mały wstał o 06.30 i sie nie wyspałam, a na dodatek pogoda taka senna....
dzisiaj na obiadek karkóweczkę robię, pierwszy raz "nie z grilla":-):-):-) ciekawe jak wyjdzie :confused:
Miłej niedzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No tak... widać, że weekend...puchy....gdzie Wy babochy jesteście co??????:-D:-D:-D
Moje chłopy śpią, Krzysiek z trasy wrócił o 7 i odsypia, młody też odsypia poranne wstawanie, a ja oczy na zapałki i się nudzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuba strasznie kaszle przez sen, zaczynam się obawiać, ze coś go bierze....tak jak w zeszłym roku pewnie, cała jesień i zima miesiąc w miesiąc przechorowana....:no:
A moja psiapsióła zdała wczoraj prawko za 8 podejściem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

heh,szczegółów Wam się zachciewa :-p tak,był dobór ciuchów-przywiozłam do domu siatkę ubrań za około 1200zł.jak się nie brało ubrań,to kasy nie dawali,więc każda brała.ja wzięłam m.in.żółty płaszczyk,taki na ciepłą jesień lub na ciepłą wiosnę-bardzo się w nim Piotrowi podobam :tak: co do zdjęć,to będą w Vivie (18.10.2007) i Urodzie (25.10.2007)-postaram sie nie wykupić całego nakładu :-p
a teraz mam takie "drobne" zawirowania z pracą i nie mam kiedy siedzieć na kompie :sick: poza tym-łeb pełen myśli.

Witam Wszystkie Mamusie, jestem mamą małej Wiktorki, mieszkamy sobie na gdańskiej Zaspie. Często sobie podczytuje Wasz watek i odwazyłam sie w końcu cos napisać :zawstydzona/y:.

Witam jeszcze raz i pozdrawiam gorąco!!

cześć dziewczyny!!!!!!
Witaj kaja :-):-):-):-):-) masz śliczną córeczkę!!!zaglądaj do nas częściej!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
martka!!!!anulka!!!! a czemu już tu nie zaglądacie????:-:)confused: z tego co pamiętam miałyśmy się dzisiaj spotkać....:-( ale pogoda i tak brzydka...
betka ale super z tymi ciuszkami!!!!!na pewno my wykupimy cały nakład :-D:-D

A my wczoraj byliśmy na szalonych zakupach:-D Kupiliśmy Kubusiowi świetny i co najważniejsze nie drogi kombinezon za 65 zł :tak: czapkę i szalik, i trzy książeczki-jedna z nich : poznaję koparki :-D Kuba jest szczęśliwy bo jest koparami strasznie zafascynowany :-D

Zła jestem bo ta czapka co mu kupiliśmy taka sobie w sumie, i kosztowała z szalikiem 35 zł, a wieczorem wracając od dentysty wstąpiłam z moją mamą do H&M, i tam były świetne czapy za 20 zł, pasujące kolorystycznie do tego kombinezonu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i świetne ciepłe rękawice mają pakowane w dwupaki też bodajże za 20 zł....ale nie kupiłam bo wydawały mi duże:no:
miłego dnia wszystkim!!!!!!

Witam z rana

u nas rano padało, mam nadzieje ze sie wypogodzi bo trzeba zakupki zrobić. Agnieszko mam pytanie, gdzie kupiłaś kombinezon dla synka? Ja mam dylemat, bo kupiłam ostatnio małej tylko kurtkę bo myślałam że to na zimę starczy. Jednak coś czuje że bez kombinezona się nie obejdzie, a ładnych nigdzie nie widziałam. A co do czapeczek w H&M to też sie ostatnio zachwycałam. Są śliczne i niedrogie :tak:Widziałam w Wójciku w Alfa Centrum czapke z szalikiem (i to jeszcze jesienną ) za 80 zł, nie chciałabym wiedzieć ile będą kosztowały zimowe:szok:.

Pozdrawiam.

Wójciki, smyki, 5 10 15 omijam szerokim łukiem ze względu na ceny właśnie :no: nie stać mnie...
A kombinezon kupiliśmy tu u nas w Redzie w sklepie "świat dziecka" -zwykły prywatny sklepik :-)to jest kurtka ortalionowa na polarze i spodnie na szelkach do tego:tak:
identyczne są wystawione na allegro ale nie umiem wkleić linka :-p:zawstydzona/y::-D
miłego dnia!!!!!i udanych zakupów:tak:

I jak minął dzień???wygląda na to, ze nie długo będę pisała sama do siebie, :no: no, chyba że nowa forumka się uaktywni :-D bo stare wyjadaczki przepadły bez wieści...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-)

A ja miałam barrdzo aktywny dzień: generalne sprzątanie bo ostatnio troszkę chałupkę zaniedbałam a i tak nie jest tak jak bym chciała żeby było :-(ale sama nie dam rady tego wszystkiego ogarnąć, a Krzysiek jak jest, to wymęczony odsypia, potem jedzie w droge i o...a w weekendy to albo nas nie ma albo nic się nie chce nikomu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a jakieś malowanko by się bardzo przydało, i w ogóle remoncik mi się marzy ;-)
no i nawet ciacho upiekłam z gruszkami na kruchym spodzie, niespodzianka dla K. a Kubuś namalował laurkę :-)i czeka na stole:tak: na laurce jest ulubiony motyw Kubusia czyli kółko z kreskami-"prawie" słoneczko, i oczywiście "paja" czyli kopara namalowana przeze mnie:-D
Miłej nocki............

reklama
Witam Kaja
zostań juz z nami i pisz:-D

Sorki ze sie nie pokazywałam ale
My wczoraj o 9 wyszłysmy z domu....obskoczylismy gdańsk...McDonald ..potem na witawe do kids landu zeby mała sie pobawiła, i około 20 zlądowaliśmy u Darka rodziców..i jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłam pijanego Darka ojca..pierwszy raz dodam.....był załamany bo musiał dac kota uspać:-(....

dzis rano ruszylismy dalej na zakupy....w dwóch Tesco byłam w poszukiwaniu bodziaków z długim rekawem nie w łódki (zapinane chciałam) i kupiłam z krótkim w łódki hehehe (3 sztuki za 22zł..polecam)...wpadlismy jeszcze do dwóch hurtowni z art. dzieciecymi w jednej był tylko jeden bodziak 92 z długim, a w drugiej 3 sztuki..masakra po prostu..juz nie patrzyłam na cene kupowałam jak leci...

kupilismy małej kurtke w H&M i kozaczki Bartek i czapkę tata sie wykosztował, ale sam wybierał:-D
zaraz sie pochwalę co nabyliśmy..kurtka nie miała byc różowa..i jaka jest ..RÓŻOWA.......hehehehehehe..nie mogłam sie jej oprzec...takie same były różowo khaki ale byliśmy w 3 H&M i nie było rozmiaru małej..i padło na cała w różu..no cóż jestesmy juz z moja pink lady na róż skazane hehehehehehe

A co do czapek w H&M to chyba nigdszie taniej nie ma..kurtki zimowe sa puchowe za 69zł..super...ale na mała juz nie było i kupilismy droższą...w Tesco zwykły szalik kosztował 18zł..paranoja w H&M śliczny za 14,90..mała ma 2 zestawy z tamtąd na zimę i dodatkowe rekawice i oszuany golf....jak sie okaże że zima bedzie super mrozna będe musiała cos cieplejszego poszukać bo te za ciepłe nie są:-(

oto zakupki

jpdlw5.jpg

butki rozmiar 24:szok:....na jesień kupiłam jej Bartki 22..ale baba powiedziała ze taraz to 22 nastyk..wiec na zime muszą byc 24...przymierzałyśmy wkładke i w sumie miała rację..ciesze sie że mi tak doradziła, bo jak kupiłabym 23 pewnie ym sie martwiła w styczniu ze beda za małe..a teraz ma ok 1,5 cm luzu
qpntz8.jpg

Do góry