reklama
Moja rada jest jedna - zadzwonić i się dokładnie wypytać, bo niestety kązdy z nas ma praktycznie inną sytuacje materialną, wydaje mi się że sam dyplom powinien wystarczyć ale nie jestem pewna, a po PESEL to chłopa wysłać, niech sie też na coś przydadzą a nie wszystko kobitki muszą załatwić, rodzić i jeszcze latać po urzędach
A unas było tak: zamieszkaliśmy razem i po dwuch latach stwierdziliśmy, że chcemy mieć dziecko. Któregoś dnia mąż zapytał się czy robimy dzidziusia, ja na to , że tak i zrobiliśmy . Jak byłam w ciąży to był ślub sywilny, bo z brzuchem nie chciałam iśc do koćielnego, a jak mała miała 6-m to odbył sie ślub kościelny razem z chrzcinmi( nie polecam, łączyć), teraz Lilka ma 3 latka a nasza druga baba Emilka 10-m.
zaneta.b
zaneta.b
honeyboney
Początkująca w BB
Witam - wciaż zimowo
u mnie lepiej znacznie,. plecy nieco odpuściły dziś ide do dentysty na przeglad zebów czy się coś złego nie dzieje i ogólnie jest fajowo
u mnie lepiej znacznie,. plecy nieco odpuściły dziś ide do dentysty na przeglad zebów czy się coś złego nie dzieje i ogólnie jest fajowo
hej hej
z tego co sama się dowiadywałam to w Gdańsku nigdzie nie ma 3d, niektóre moje fumfele jeździły do Warszawy robić.
może się mylę - jak coś będziecie wiedziały to dajcie znać.
ale mamy piękną zimę
ja tu na wiosnę czekami mój dzidziolek również a tu kurcze świata nie widać zza tego śniegu ;D
z tego co sama się dowiadywałam to w Gdańsku nigdzie nie ma 3d, niektóre moje fumfele jeździły do Warszawy robić.
może się mylę - jak coś będziecie wiedziały to dajcie znać.
ale mamy piękną zimę
ja tu na wiosnę czekami mój dzidziolek również a tu kurcze świata nie widać zza tego śniegu ;D
agula
Fanka BB :)
Pojutrze zaczynamy... Napisze
Ale się zmartwiłam tym badaniem. Tak się nakręclłam na filmik 3D, dzidzia ma już miejsce na swoją stronę, a tu wychodzi, że będę musiała gdzieś jeździć... buu..
Aaa.. i dziewczyny na forum czerwcowym pisały o jakims groźnym zarazku i nieobowiązkowych badaniach, także zajrzyjcie może na forum mamy czerwiec i w ostatnich postach jest trochę ciekawych informacji....
Ale się zmartwiłam tym badaniem. Tak się nakręclłam na filmik 3D, dzidzia ma już miejsce na swoją stronę, a tu wychodzi, że będę musiała gdzieś jeździć... buu..
Aaa.. i dziewczyny na forum czerwcowym pisały o jakims groźnym zarazku i nieobowiązkowych badaniach, także zajrzyjcie może na forum mamy czerwiec i w ostatnich postach jest trochę ciekawych informacji....
E
Emilka
Gość
Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie Dzisiaj zaczynam 30 tydzień ciąży! Serdecznie wszystkich pozdrawiam :laugh:
reklama
Podziel się: