reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Popieram Martynę najlepiej jk tak zrobisz, bo moja córcia ma już 10-m i wszystko mogło się zmienić, a pesel w UM miesiąc po urodzeniu odbierał mój mąż, ale w Gdańsku może będzie szybciej. :)

reklama
Moja rada jest jedna - zadzwonić i się dokładnie wypytać, bo niestety kązdy z nas ma praktycznie inną sytuacje materialną, wydaje mi się że sam dyplom powinien wystarczyć ale nie jestem pewna, a po PESEL to chłopa wysłać, niech sie też na coś przydadzą a nie wszystko kobitki muszą załatwić, rodzić i jeszcze latać po urzędach :)

A unas było tak: zamieszkaliśmy razem i po dwuch latach stwierdziliśmy, że chcemy mieć dziecko. Któregoś dnia mąż zapytał się czy robimy dzidziusia, ja na to , że tak i zrobiliśmy :). Jak byłam w ciąży to był ślub sywilny, bo z brzuchem nie chciałam iśc do koćielnego, a jak mała miała 6-m to odbył sie ślub kościelny razem z chrzcinmi( nie polecam, łączyć), teraz Lilka ma 3 latka a nasza druga baba Emilka 10-m.
zaneta.b

Witam - wciaż zimowo
u mnie lepiej znacznie,. plecy nieco odpuściły :) dziś ide do dentysty na przeglad zebów czy się coś złego nie dzieje :) i ogólnie jest fajowo

Hej hej, mam bardzo wazne pytanie. Chciałam miec nagranie z USG 3D, czy tez 4D na płycie CD. Doering na Zaspie nagrywa tylko na video... A gdzie można nagrać badanie na CD czy DVD???? Help :-[

No właśnie pani z drugiej strony słuchawki mówiła, że Doering ma 3D, ale za 130 zł to ja wątpię... Preis tez nie ma..  I dlatego bardzo proszę, jak ktoś będzie miał jakies info - dajcie znać...

hej hej

z tego co sama się dowiadywałam to w Gdańsku nigdzie nie ma 3d, niektóre moje fumfele jeździły do Warszawy robić.
może się mylę - jak coś będziecie wiedziały to dajcie znać.

ale mamy piękną zimę :mad:
ja tu na wiosnę czekami mój dzidziolek również a tu kurcze świata nie widać zza tego śniegu ;D

Pojutrze zaczynamy... Napisze :)
Ale się zmartwiłam tym badaniem. Tak się nakręclłam na filmik 3D, dzidzia ma już miejsce na swoją stronę, a tu wychodzi, że będę musiała gdzieś jeździć... buu..
Aaa.. i dziewczyny na forum czerwcowym pisały o jakims groźnym zarazku i nieobowiązkowych badaniach, także zajrzyjcie może na forum mamy czerwiec i w ostatnich postach jest trochę ciekawych informacji....

Witam wszystkie obecne i przyszłe Mamusie :) Dzisiaj zaczynam 30 tydzień ciąży! Serdecznie wszystkich pozdrawiam :laugh:

reklama
Do góry