reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć Emilko! Miło Cię widzieć na tym podręcznym forum ;) Moze Ty słyszałaś,kto wykonuje USG 3D ??? Jeszcze torchę wyjdę na ulicę i będe pytac przechodniów 8)
Słyszałyście pogodę na następne dni: będzie padać! A to niespodzianka, co :p

Tak sobie myślałam o tych wszystkich formalnościach, które trzeba załatwić przy okazji nowego obywatela RP i nie znalazłam regułki na nadawnie dwóch nazwisk dziecku. Jest w ogóle jakaś regulacja tego? Czyje powinno być pierwsze: matki czy ojca (oczywiście przy założeniu, ze są różne ;D)??

reklama
słuchajcie - no oglądałam dziś zdjęcia z 3D i sa super - ja też takie chce mieć! I też widziałam ta reklamę nad salonem plusa i tez nic nie wiem - czy to może prawda ::)zaczyna mnie to coraz bardziej interesować
w Wwie takie zdjęcie z nagraniem na płytkę DVD kosztuje 150 zł - to nie jest aż tak drogo ... ja chyba do tej Wwy pojadę cholerka

Dawidowa, dziś idę zobaczyć ta reklamę, o której pisałaś i tylko mam nadzieję, że to jest tam naprzeciw Manhattanu... Moja znajmość 3miasta jest biedna ;D
Nafutrowałam się muesli i teraz normalnie czuję, jak pęcznieje mi w brzuszku .. uf ufff...

honeyboney, doliczając jeszcze podróż do Wawki, to dość kosztowna impreza.. Poczekaj, dziś pojadę do Wrzeszcza i obczaję co tam jest, zadzwonię, zapytam i jak wrócę wieczorem to dam znać ... Też bardzo mi zależy na tm badaniu, ale nie za wszelką cenę...

Ale my i tak wybieraliśm ysię do Wwy do znajomych - to jeśli wyjazd wypali to mogę dwie sprawy załatwić od razu :)
Ale wiecie co - ja zazdroszczę ludziom z Wwy - tam jest wszystko ...

Słuchajcie - wiecie coś o dr BOLT ? ginekolog - w 2000 był ordynatorem na Zaspie ...

Agula - to jest naprzeciwko Manhatanu - po drugiej stronie ulicy, w kamienicy na rogu - na piętrze wielki napis USG 3 D - wywiedz się kochany nasz szpiegu i daj cynk co i jak :)

Powróciłam z misji j jestem bardzo kontentna ;D
USG 3D jest na Grunwaldziej, naprzeciw Manhattanu. Wchodzi się troszkę z boku. Badanie kosztuje 120 zł. Oni już mają płyty,na które nagrywają całe badanie. Niestety pierwszy wolny termin był dopiero na 22 :( Ale widac skoro cała ciąża przebiega mi książkowo, więc nawet prywatnie wykonywane działanie musi być w wyznaczonym do tego tygodniu :p Jest nawet strona internetowa tego przybytku: http://www.pro-femina.com
Badanie ma przeprowadzuć jakiś doktor Olszewski -nie znam człowieka, ale niech będzie ;)

W szkole rodzenia był dzień organizacyjny, więc raczej nudno. Fajnie, że na każdych zajęciach będą mierzyć tętno dzidka. Przed pomiarem M akurat sie chyba przebudziło, bo pukało grubo ponad 150/min :laugh: Kolejny termin rozpoczęcia ćwiczeń to 22 marca. Wykłady już się rozpoczęły i można chodzić na nie od poniedziałku (godz.17). Wspólnych z partnerem ćwiczeń będzie ze 4 godziny, reszta to ćwiczenia na dolegliwości, oddechy i cykl pt. "jak zachować się podczas porodu" oraz dwie godziny poświęcone opiece nad noworodkiem. A ze ilość miejsc jest ograniczona, bo to za free, to chyba można się już zapisać. Zapisy osobiście, po 15.

Martynka, pizza w Rybce - rewelacja :angel: Póki co, najlepsza jaką jedliśmy w 3mieście. Lokal, że tak się wyrażę obskórny i przewiewny, ale jedzonko i przyzwoite ceny zrekompensowały nawet plastikowe sztuće... :D

Koniec przekazu 8)

dzieki Agula - czekałam na to info - i co? idziesz? na to 3 D
Co to znaczy na tej stronie jest napisane że z wolnej ręki badanie jest wykonywane? nie rozumiem

reklama
Idę właśnie 22 marca. I nie mam zielonego pojecia, co znaczy badanie z wolnej ręki ::) Lecę dziś poszukać bielizny ciążowej. Jakieś pomysły?

Do góry