reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

merka jeżeli szukasz ortopedy, który z NFZ-u zrobi badanie USG bioderek to się rozczarujesz. Ostatnio dowiedziałam się, że skierowanie można dostać jedynie na rentgen, bo USG nie jest refundowane przez NFZ. A jakoś sobie nie wyobrażam naświetlania takiego maluszka. Ja znalazłam dosyć tanio USG bioderek w Gdyni (30zł) i pójdziemy jak tata wypłate dostanie ;D

reklama
My juz w domku :) Zmyłyśmy się szybko a i tak spóźnione do lekarza .. Pan doktor był bardzo miły i  rozmowny, a kluska przez 2 miesiące urosła 6 cm!  ::) Na szczęście nie musimy jeździć juz na kontrole, bo z tym parkowaniem  to mało szlag mnie nie trafił :mad:

Było mi bardzo miło Was poznać  ;D Jak sobie zakończyłyście spotkanie? No i kiedy następne?

My już też w domku. Spotkanie się super udało. Potem jak nam Agula "nawiała" Edyta i Monika musiały pójść. Ja z Olą i Magdą pospacerowałyśmy jeszcze troszkę i my z Olą skusiłyśmy się na kebaba. Mam nadzieję, że mały nie odczuje tego.

Mi również miło było Was poznać. Mam nadzieję, że niedługo znów uda nam się spotkać.

Agula super, że z Mai bioderkami wszystko dobrze.

POzdrawiam

Hej Hej :)
Super udało się spotkanko :) Cieszę się, że dojechałyśmy i że mogłyśmy Was wszystkie poznać:)
Oglądałam fotki, fajne wyszły, no i teraz oczywiście żal, że nie zrobiłam więcej :) Te z wózkami na molo- wyglądamy jak Muszkieterki hehehe
Następne spotkanie może w któryś weekend? :)
Moja mała zmora śpi... ja robię obiadek:)

A z tym kebabem to w naszej rodzinie jest tak, że nie ma wyjścia na Monciak bez obowiązkowego kebaba:) z tym, że teraz to tylko Konrad zajada:) a mi slina cieknie...

lecę bo mi z garów kipi coś :)

ja się właśnie doczłapałam, ale padnięta jestem nieziemsko! ostatni kilometr to prawie na czworakach pokonałam :)
Ola, podeślę Ci fotki te co ja robiłam...
fajnie było ;D powtórka niedługo??? ::)

Liriel, ja robiłam usg bioderek na skierowanie, no ale długo czekałam....

fajne, co ?!  ;D

bb5pm.jpg

Ale fajne miałyście spotkanie :), może na następne też dołącze do was ??? :)

Ciężka sprawa z tymi ortopedami na NFZ, najbliższy termin po obdzwonieniu połowy gdańska udało mi się załatwić na 16.09 :(, na wszelki wypadek możecie mi podać jakieś namiary na tego ortopede z mniszewskiego?

a to uśmiech mojej córci

hehe mowilam :) - jak 5 muszkieterow bez d`Artagnana :) bo Monciapl potem dobiegla:)
moja mala wspina mi sie po cyckach i juz nosic sie domaga,..... nie posiedze....ech

reklama
Isska, cieszę sie, ze z malutką ok. Takze piszesz się mam nadzieję na następne spotkanie?  Jeszcze tylko dobre wyniki Julki i jest komplet zdrowych bobasów  ;D

My przegapiłyśmy jedną drzemkę w połudunie i cały dzionek do d... Padam na pysk - dosłownie, bo marudna Maja to cięzki kawałek chleba..  ;) Właśnie! Czemu my zdjęć nie robiłyśmy??? ech. .te młode mamy  ;)

Do góry