merka jeżeli szukasz ortopedy, który z NFZ-u zrobi badanie USG bioderek to się rozczarujesz. Ostatnio dowiedziałam się, że skierowanie można dostać jedynie na rentgen, bo USG nie jest refundowane przez NFZ. A jakoś sobie nie wyobrażam naświetlania takiego maluszka. Ja znalazłam dosyć tanio USG bioderek w Gdyni (30zł) i pójdziemy jak tata wypłate dostanie ;D
reklama
agula
Fanka BB :)
My juz w domku Zmyłyśmy się szybko a i tak spóźnione do lekarza .. Pan doktor był bardzo miły i rozmowny, a kluska przez 2 miesiące urosła 6 cm! : Na szczęście nie musimy jeździć juz na kontrole, bo z tym parkowaniem to mało szlag mnie nie trafił
Było mi bardzo miło Was poznać ;D Jak sobie zakończyłyście spotkanie? No i kiedy następne?
Było mi bardzo miło Was poznać ;D Jak sobie zakończyłyście spotkanie? No i kiedy następne?
My już też w domku. Spotkanie się super udało. Potem jak nam Agula "nawiała" Edyta i Monika musiały pójść. Ja z Olą i Magdą pospacerowałyśmy jeszcze troszkę i my z Olą skusiłyśmy się na kebaba. Mam nadzieję, że mały nie odczuje tego.
Mi również miło było Was poznać. Mam nadzieję, że niedługo znów uda nam się spotkać.
Agula super, że z Mai bioderkami wszystko dobrze.
POzdrawiam
Mi również miło było Was poznać. Mam nadzieję, że niedługo znów uda nam się spotkać.
Agula super, że z Mai bioderkami wszystko dobrze.
POzdrawiam
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hej Hej
Super udało się spotkanko Cieszę się, że dojechałyśmy i że mogłyśmy Was wszystkie poznać
Oglądałam fotki, fajne wyszły, no i teraz oczywiście żal, że nie zrobiłam więcej Te z wózkami na molo- wyglądamy jak Muszkieterki hehehe
Następne spotkanie może w któryś weekend?
Moja mała zmora śpi... ja robię obiadek
A z tym kebabem to w naszej rodzinie jest tak, że nie ma wyjścia na Monciak bez obowiązkowego kebaba z tym, że teraz to tylko Konrad zajada a mi slina cieknie...
lecę bo mi z garów kipi coś
Super udało się spotkanko Cieszę się, że dojechałyśmy i że mogłyśmy Was wszystkie poznać
Oglądałam fotki, fajne wyszły, no i teraz oczywiście żal, że nie zrobiłam więcej Te z wózkami na molo- wyglądamy jak Muszkieterki hehehe
Następne spotkanie może w któryś weekend?
Moja mała zmora śpi... ja robię obiadek
A z tym kebabem to w naszej rodzinie jest tak, że nie ma wyjścia na Monciak bez obowiązkowego kebaba z tym, że teraz to tylko Konrad zajada a mi slina cieknie...
lecę bo mi z garów kipi coś
ja się właśnie doczłapałam, ale padnięta jestem nieziemsko! ostatni kilometr to prawie na czworakach pokonałam
Ola, podeślę Ci fotki te co ja robiłam...
fajnie było ;D powtórka niedługo??? :
Liriel, ja robiłam usg bioderek na skierowanie, no ale długo czekałam....
Ola, podeślę Ci fotki te co ja robiłam...
fajnie było ;D powtórka niedługo??? :
Liriel, ja robiłam usg bioderek na skierowanie, no ale długo czekałam....
Super zdjęcia mi wyszły. Jak znajdę chwilkę to powklejam. Magda a wyslij mi zdjęcia na emonika@o2.pl, te które robiłaś jak siedziałyśmy w Kolibie
Ale fajne miałyście spotkanie , może na następne też dołącze do was ???
Ciężka sprawa z tymi ortopedami na NFZ, najbliższy termin po obdzwonieniu połowy gdańska udało mi się załatwić na 16.09 , na wszelki wypadek możecie mi podać jakieś namiary na tego ortopede z mniszewskiego?
a to uśmiech mojej córci
Ciężka sprawa z tymi ortopedami na NFZ, najbliższy termin po obdzwonieniu połowy gdańska udało mi się załatwić na 16.09 , na wszelki wypadek możecie mi podać jakieś namiary na tego ortopede z mniszewskiego?
a to uśmiech mojej córci
reklama
agula
Fanka BB :)
Isska, cieszę sie, ze z malutką ok. Takze piszesz się mam nadzieję na następne spotkanie? Jeszcze tylko dobre wyniki Julki i jest komplet zdrowych bobasów ;D
My przegapiłyśmy jedną drzemkę w połudunie i cały dzionek do d... Padam na pysk - dosłownie, bo marudna Maja to cięzki kawałek chleba.. Właśnie! Czemu my zdjęć nie robiłyśmy??? ech. .te młode mamy
My przegapiłyśmy jedną drzemkę w połudunie i cały dzionek do d... Padam na pysk - dosłownie, bo marudna Maja to cięzki kawałek chleba.. Właśnie! Czemu my zdjęć nie robiłyśmy??? ech. .te młode mamy
Podziel się: