reklama
Świetne zdjecie!
Musialyscie interesujaco wygladac na tym molo. Ogladali sie za Wami ludzie? 5 kobitek z wóziami? SUPER
Fajnie, ze Wam sie spotkanie udalo...
Ja jeszcze dluuugo musze czekac, zeby sobie z wozeczkiem pospacerowac, na razie chce mi sie spac calymi dniami, a czasu na spanie nie ma . Musze teraz szybciutko do wyrka wskoczyc.
Musialyscie interesujaco wygladac na tym molo. Ogladali sie za Wami ludzie? 5 kobitek z wóziami? SUPER
Fajnie, ze Wam sie spotkanie udalo...
Ja jeszcze dluuugo musze czekac, zeby sobie z wozeczkiem pospacerowac, na razie chce mi sie spac calymi dniami, a czasu na spanie nie ma . Musze teraz szybciutko do wyrka wskoczyc.
monciapl
Fanka BB :)
Ja też się melduję.Super było Was poznać.Wszystkie dzidzie fantastyczne. Ach, normalnie zatęskniłam do czasów, gdy Martynka była taka malutka. A w szczególności zatęskniłam za cycoleniem .
Przeliczyłam się z tą wyprawą bez wózka. Martynka zasnęla mi na rękach zaraz po rozstaniu z Wami.Dzwigałam mojego klopsika do samego domu. Pod dzwiami mieszkania obudzil ją jazgotliwy pies sąsiada i też dzień do bani. Nie dospana dwulatka też potrafi dać w kość.Biedny moj mężulek mordował się z całe popołudnie.
Fantastyczni muszkieterowie
pozdrawiamy
Przeliczyłam się z tą wyprawą bez wózka. Martynka zasnęla mi na rękach zaraz po rozstaniu z Wami.Dzwigałam mojego klopsika do samego domu. Pod dzwiami mieszkania obudzil ją jazgotliwy pies sąsiada i też dzień do bani. Nie dospana dwulatka też potrafi dać w kość.Biedny moj mężulek mordował się z całe popołudnie.
Fantastyczni muszkieterowie
pozdrawiamy
damayanti
Hej, super, ze wam sie udalo spotkanko . Kinga od niedzieli nie chce w dzien spac, oczka male, a po 15 minutach "mama baw mnie"... za to w nocy spi, od 21 do 7, z mala przerwa na cycolenie. a ja w biegu obiadki i sprzatanie. dzis nareszcie chlodniej, bo moze przez te upaly nie mogla spac.
No i nie mam kiedy cos popisac do was wiec przesylamy tylko pozdrowionka
No i nie mam kiedy cos popisac do was wiec przesylamy tylko pozdrowionka
Olka nie słuchaj lekarki, mi też na początku mówiła, że pewnie mam mało wartościowe mleczko, bo Kubuś swego czasu też non stop chciał siedzieć na cycu. MOże poprostu teraz ma skok wagowy, albo chce poprzytulać się do maminych cycuszków.
A jak nocka po gyrosie i szczepieniu??? U nas nocka spokojnie, zero odczucia gyrosa.
Ja też mam nadzieję, że już niedługo znowu się spotkamy i przyjdą jeszcze inne mamy.
Monika ja Ci się nie dziwię, takie zywe sreberko jak Martynka to może porządnie dać w kość, ale jest taka słodziutka, że pewnie jeden jej uśmiech wynagradza Ci wszystkie złości.
Dobrze, że ja mam chociaż parę zdjęć;
Edytka z Julką
Ola z Dawidkiem
ja z Magdą- tylko, że nasze bobasy spały smacznie
Ale super, mój Kubus właśnie zaczął świadomie chwytać zabawki, normalnie wyciąga po nie rąćzki ja trzymam przy nim i je zabiera. Ale jestem szczęśliwa. Dzielny ten mój synek
A jak nocka po gyrosie i szczepieniu??? U nas nocka spokojnie, zero odczucia gyrosa.
Ja też mam nadzieję, że już niedługo znowu się spotkamy i przyjdą jeszcze inne mamy.
Monika ja Ci się nie dziwię, takie zywe sreberko jak Martynka to może porządnie dać w kość, ale jest taka słodziutka, że pewnie jeden jej uśmiech wynagradza Ci wszystkie złości.
Dobrze, że ja mam chociaż parę zdjęć;
Edytka z Julką
Ola z Dawidkiem
ja z Magdą- tylko, że nasze bobasy spały smacznie
Ale super, mój Kubus właśnie zaczął świadomie chwytać zabawki, normalnie wyciąga po nie rąćzki ja trzymam przy nim i je zabiera. Ale jestem szczęśliwa. Dzielny ten mój synek
damayanti
Okazuje się, że zrobienie dziecku usg bioderek to nie lada wyczyn..,Chciałam kompleksowe, z głowką i brzuszkiem, nawet nas zarejestrowałam na jutro, to się okazuje, zę z okazji koncertu Jarre'a Gdańsk pozamykany... super, to ja rezygnuję... Pisałyście tu już na ten temat, ale czy któraś z was może mi podac namiary - telefon i adres - jakiegoś dobrego ortopedy w Gdańsku? Np. z Miszewskiego, czy coś? Gdzie chodziłyście? Może do tego 6 tygodnia uda się coś wynaleźć i załatwimy to jakoś w miarę w terminie...
reklama
Podziel się: