reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

widze ze spotkanie sie udalo :) fajnie :) ja niestety w tych godzinach pracuje i nie moge uczestniczyc w spotkaniach :( jak macie wiecej zdjec to pokazcie jeszcze jakies - oczywiscie z podpisem kto gdzie :)

reklama
Świetne zdjecie! :)
Musialyscie interesujaco wygladac na tym molo. Ogladali sie za Wami ludzie? 5 kobitek z wóziami? SUPER :)
Fajnie, ze Wam sie spotkanie udalo...
Ja jeszcze dluuugo musze czekac, zeby sobie z wozeczkiem pospacerowac, na razie chce mi sie spac calymi dniami, a czasu na spanie nie ma :(. Musze teraz szybciutko do wyrka wskoczyc.

Ja też się melduję.Super było Was poznać.Wszystkie dzidzie fantastyczne. Ach, normalnie zatęskniłam do czasów, gdy Martynka była taka malutka. A w szczególności zatęskniłam za cycoleniem :p.

Przeliczyłam się z tą wyprawą bez wózka. Martynka zasnęla mi na rękach zaraz po rozstaniu z Wami.Dzwigałam mojego klopsika do samego domu. Pod dzwiami mieszkania obudzil ją jazgotliwy pies sąsiada i też dzień do bani. Nie dospana dwulatka też potrafi dać w kość.Biedny moj mężulek mordował się z całe popołudnie.

Fantastyczni muszkieterowie ;)

pozdrawiamy

Mam nadzieje, ze nastepne spotkanie bedzie w gdansku.
proponuje nastepne spotkanie 1 wrzesnia na molo w gdańsku. Co wy na to??

Hej, super, ze wam sie udalo spotkanko :). Kinga od niedzieli nie chce w dzien spac, oczka male, a po 15 minutach "mama baw mnie"... za to w nocy spi, od 21 do 7, z mala przerwa na cycolenie. a ja w biegu obiadki i sprzatanie. ;) dzis nareszcie chlodniej, bo moze przez te upaly nie mogla spac.
No i nie mam kiedy cos popisac do was ;) wiec przesylamy tylko pozdrowionka :)

Olka nie słuchaj lekarki, mi też na początku mówiła, że pewnie mam mało wartościowe mleczko, bo Kubuś swego czasu też non stop chciał siedzieć na cycu. MOże poprostu teraz ma skok wagowy, albo chce poprzytulać się do maminych cycuszków.
A jak nocka po gyrosie i szczepieniu??? U nas nocka spokojnie, zero odczucia gyrosa.
Ja też mam nadzieję, że już niedługo znowu się spotkamy i przyjdą jeszcze inne mamy.

Monika ja Ci się nie dziwię, takie zywe sreberko jak Martynka to może porządnie dać w kość, ale jest taka słodziutka, że pewnie jeden jej uśmiech wynagradza Ci wszystkie złości.
Dobrze, że ja mam chociaż parę zdjęć;

Edytka z Julką
dsc021304gw.jpg

Ola z Dawidkiem
dsc021310vx.jpg

ja z Magdą- tylko, że nasze bobasy spały smacznie
dsc021265zy.jpg

Ale super, mój Kubus właśnie zaczął świadomie chwytać zabawki, normalnie wyciąga po nie rąćzki ja trzymam przy nim i je zabiera. Ale jestem szczęśliwa. Dzielny ten mój synek

Okazuje się, że zrobienie dziecku usg bioderek to nie lada wyczyn..,Chciałam kompleksowe, z głowką i brzuszkiem, nawet nas zarejestrowałam na jutro, to się okazuje, zę z okazji koncertu Jarre'a Gdańsk pozamykany... super, to ja rezygnuję... Pisałyście tu już na ten temat, ale czy któraś z was może mi podac namiary - telefon i adres - jakiegoś dobrego ortopedy w Gdańsku? Np. z Miszewskiego, czy coś? Gdzie chodziłyście? Może do tego 6 tygodnia uda się coś wynaleźć i załatwimy to jakoś w miarę w terminie...

reklama
Damayanti oto namiary na tego lekarza z Miszewskiego Gabinet Ortopedyczny Piotr Sieliwończyk Gdańsk, Miszewskiego 18 tel. 302-66-13

Do góry