reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Dziewczyny!!
Miło tu znowu zajrzeć :D, kilka dni przed urodzeniem mojej córci padł mi komputer i dopiero teraz mogę znowu tu zajrzeć. 24.06.05 urodziłam córeczkę (57 cm, 3350g) Lenka rośnie jak na drożdzach (waży już 5470) i jest super grzeczna. W najbliższym czasie muszę wybrać się z córcią do ortopedy. Ze skierowaniem trzeba jednak długo czekać np. na Wałowej czy znacie może jakieś miejsce w Gdańsku gdzie nas przyjmą ze skierowaniem i to w miarę szybko? Dzięki za pomoc :)
Pozdrawiamy

PS
a to moja Lenka
,

reklama
merka, jakie cudeńko! A jaki ma gustowy fryz  :laugh: Śliczna córeczka - pogratulować! Lekarza, który szybko na NFZ przyjmie to nie znam niestety...

No jak to gdzie?? W Sopocie!

W Sopocie przy wejściu na molo o godz. 10 rano w środę 24 sierpnia 2005  ;D

U kogo prowadziłyście w Gdańsku ciążę?
Kurcze musze wybrac jakiegos lekarza, ale nie mam pojecia jakiego!
Pomozcie prosze!

No jesteśmy w domku. Wypuścili nas ze szpitala. Jutro jeszcze musimy odebrać wyniki badań i wypis.
Jak tylko pogoda się nie zepsuje do jutra to my też się piszemy na spotkanko :)
Tylko, że my weźmiemy ze sobą tatusia, bo inaczej nie mamy szans, żeby dojechać z tego naszego zadupia do Sopotu. No albo musiałybyśmy wyjechać do Was gdzieś o 6:)
Mam nadzieję, że moje szczęście da mi pospać w nocy, bo ta ubiegła noc była niezbyt udana.

Dziś ze spacerku też wracałam biegiem, bo Julka już się domagała jeść. A u nas nie ma nawet gdzie przycupnąć, żeby nakarmić malucha.

Teraz po kąpieli, karmieniu i nie chce spać, co za maruda jedna.... A kiedy będzie przesypiać całe noce??? ech...
No to do jutra babeczki:)

hEJ!
Ja tez jutro będę na pewno!
Dzisiaj byliśmy na kontroli usg bioderek i nie musze już małego pieluszkować.
Ale co tu dużo będę pisać, jutro sobie pogadamy ;), ale fajnie już nie mogę się doczekać
Do zobaczenia do juterka!!!!!

Aha zastanawiam się o które wejście wam chodzi? Bo kasy przenieśli teraz bliżej głównego "mola", czy te stare słupki przy wejściu, koło Non Stopu????

Ewcia, kurdę, zamęt wprowadzasz  ;) Chyba przy kasach... czy juz na molo?? Może przed kasami, zeby nie łazić w nieznane  ;)

Ja tez boję się, że mała odstawi jakiś cyrk  >:D Ale nic to - będzie sposobność zademonstrowania patentów na uspokojenie, ewentulanie robienie parawanu do karmienia  :laugh:

a+t+? jak z Gdańska, to wiadomo - dr Maciej Szemryk  :laugh: Przychodnia na Mickiewicza - polecam z czystym sumieniem. Z tym, ze nie ma USG. Ale to szczegół... Do niego i tak warto.A jeśli masz chwile czasu przeleć poprzednie posty, bo dzieliłyśmy się nazwiskami i wrażeniami różnych lekarzy.

Dp jutra hej! ;D

reklama
Masz racje Agula. Byłam wczoraj z Wiktoria na szczepieniu. Waży mi 4300g i jest wszystko ok. Za szczepionke na błonnice, krztuśca, WZW B, polio a ile wy płaciicie?? Wieczorem troche marudzila a dizś ma stan podgorączkowy.

Do góry