reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

faktycznie! ale beka!! nie pomyślalam ze to dziś taką datę mamy...
lecę do kuchni bo zostawilam tam Stasia samego, zaraz będzie tyle zmywania ze do wieczora nie zdążę!! a poza tym coś czuję że chyba cuś mu się przypaliło... oby nie puścił chaty z dymem1! bo my też będziemy strażaków wzywać!!

reklama
Co do puszczenia chaty z dymem to u mnie przedwczoraj blisko tego było.Paliła mi się instalacja elektryczna i to od siły, najpierw zwarcie się gdzieś zrobiło, i korki wyskoczyły, nie znaleźliśmy gdzie, w końcu wezwaliśmy elektryka i ten sprawdził cały dom i nic, wyszedł na zewnątrz ,a tam na tarasie kabel siłowy nie zaizolowany normalnie się jarał, szok, normalnie byliśmy pewni że on nigdzie nie jest podłączony i że w nim nie ma prądu i nawet tam nie sprawdzaliśmy, aż boję się myśleć co mogło się stać.Skasował 100 za zaizolowanie tego i poszedł. Niezła stawka za godzinkę .Ale wściekła byłam że aż tyle sobie policzył, wrrr.

Gosiaczek
nieźle.. ja wczoraj za kawałek metalowej rury 300zł zapłaciłam...to sie nazywaja ceny.

Ja sie o moja elektrykę nie marwie..Darek sam robił i mamy na cacyk wszystko:)))

własnie przykeiłam małej papcie do nóg na taśmę klejącą:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mam już dośc że wiecznie biega na bosaka , walcze z tym już wieki i nic nie pomagało...może teraz będzie lepiej

vopt2b.jpg

mam nadzieje ze nie za to nie zamkną hehehehe..ale ona po kafelkach bez skarpet, a mnie szlag trafia.

Hehe, Martka, dobre :-D:-D:-D
A moi rodzice zrobili w domu wykładzine, bo trójka dzieci nie chciała kapci nosić :-D

martka rzeczywiscie sposob na kapcie dobry :-) ciekawa czy Mala nauczy sie przez to nosic kapcie :-)
Dziuba dochodze do wniosku, ze moja Antoska to zdecydowanie kaprysna dama :-) raz jest aktywniejsza, raz straszny z niej leniuszek. Juz chcialabym aby Mala mocniej mnie kopala, ale na to widocznie musze poczekac :-)

Andzia u nas to jakoś wszystko spokojnie przechodziło, znaczy się stan że nie ma dziecka a nagle jest:-) Może to dlatego że ja od zawsze pamiętam jak musiałam się opiekować dziećmi sióstr i może dlatego:-) A mój mąż czassem na mnie nażeka... Muszę mu dać Twojego posta do przeczytania hihi:-D A co do ruchów dziecka to w pierwszej ciąży poczułam jak Michaś się rusza dopiero w 22 tygodniu:Szok: Dlatego dziwię się że Ty tak wcześnie czułas ruchy:-) Widać chłopaki jakieś leniwe są:-D
Gosiaczek trzeba bylo do mnie zadzwonić mój mąż jest elektrykiem i za coś takiego nie wziąłby pewnie ani złotówki:-) Ostatnio był u siąsiadki naprawiać coś tam to mu dała 5 zł na piwko:-D haha a mój luby piwko pije raz na ruski rok:-D:-D
Byłam z Michałem na dworzu jak Wojtasek spał:-) ganialiśmy po podwórku a teraz odpoczywamy:-) Od dziś nie kładę Michała spać w dzień powiedziałam koniec:-) O 19 pójdzie już spać na noc a nie o 21:-) Trochę wieczoru mi się też należy a nie cały dzień tylko dzieci i dzieci...
Oki ide krupniczek nastawić, ciekawe co M powie jak zobaczy że drugi dzień krupnik:-D haha napewno się ucieszy...

Andzia u nas to jakoś wszystko spokojnie przechodziło, znaczy się stan że nie ma dziecka a nagle jest:-) Może to dlatego że ja od zawsze pamiętam jak musiałam się opiekować dziećmi sióstr i może dlatego:-) A mój mąż czassem na mnie nażeka... Muszę mu dać Twojego posta do przeczytania hihi:-D A co do ruchów dziecka to w pierwszej ciąży poczułam jak Michaś się rusza dopiero w 22 tygodniu:Szok: Dlatego dziwię się że Ty tak wcześnie czułas ruchy:-) Widać chłopaki jakieś leniwe są:-D
Gosiaczek trzeba bylo do mnie zadzwonić mój mąż jest elektrykiem i za coś takiego nie wziąłby pewnie ani złotówki:-) Ostatnio był u siąsiadki naprawiać coś tam to mu dała 5 zł na piwko:-D haha a mój luby piwko pije raz na ruski rok:-D:-D
Byłam z Michałem na dworzu jak Wojtasek spał:-) ganialiśmy po podwórku a teraz odpoczywamy:-) Od dziś nie kładę Michała spać w dzień powiedziałam koniec:-) O 19 pójdzie już spać na noc a nie o 21:-) Trochę wieczoru mi się też należy a nie cały dzień tylko dzieci i dzieci...
Oki ide krupniczek nastawić, ciekawe co M powie jak zobaczy że drugi dzień krupnik:-D haha napewno się ucieszy...
ja ruchy poczulam juz 1,5 tyg temu :-) dzis Antosia domaga sie chyba pieszczot bo cos mnie podkopuje :-) krupniczek-mniam mniam :-)

reklama
Do góry