reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
martka biedulko, po takiej przeprawie jak mialas nic dziwnego ze sie przeziebilas... czym predzej smigaj do lekarza i kuruj sie kobitko :-)
malgosiunia mam nadzieje ze ta ochota wroci i pociesza mnie ze u Ciebie bylo podobnie, i ze wszystko wrocilo do normy ;-)

Oj Martka, bidulko, pewnie angina jak gardło zawalone, kuruj się kochana.
Małgosiunia, ja do Kolbud do dentysty jadę, myślę że w przyszłym tygodniu się umówimy ok??

Gosiaczek
dzieki na pewno kupię:)

Dziuba
moje noce zawsze tak wygladały, Darek spal wtedy w dużym pokoju a ja z mała przez miesiąc, zawsze w nocy cyc na leżąco i wszyscy chodziliśmy wyspani..ale dłuzej niz mc, nie dało rady hehehehe.. Darek sie zbuntował:-D

Gosiaczek oki nie ma problemu:-)
Hejka Martka, chyba za dużo lodów kochana:-D Idż do lekarza da ci jakiś lek i szybko wwrócisz do formy:-)
Andzia u mnie właśnie tak było:-)

biedni Ci nasi mezczyzni, z lozka ich wypychamy :-) nie no jesli przyczynia sie to do tego, ze wszyscy sa w miare wyspani to warto wyaganiac meza do innego pokoju, a brac malenstwo do siebie.W koncu czlowiek wyspany-to bardziej wydajny czlowiek i przede wszystkim w lepszym humorze. Cala 3 na pewno mniej sie meczy. Jednak tak jak u martki dluzej niz miesiac nie warto , no gora 2 mies, bo pozniej Maluszek przyzwyczaja sie do takiego stanu rzeczy i nie chce spac w swoim lozeczku, tak wiec trzeba byc bardzo ostroznym. Podobny problem ma moja kuzynka, przyzwyczaila swoja coreczke do spania razem z nia, no i nie da rady inaczej. Mala sie buntuje jak lezy w swoim lozeczku, a maz czuje sie odepchniety :-(

witajcie
u mnie noc jak zawsze z pobudką:baffled:

martka:trzymaj sie i kuruj;-)jak się chce strażakiem być to potem trzeba się kurować:-D:-D

dziuba:zazdroszcze Tobie spokojnejnocki:tak::tak:
my dziś do gdańska s igamy do urzedyu skarbowego i banku:dry:i znowu z dziećmi...tak to jest jak nie ma się nikogo, kto mógłby dzieciaczków przypilnować:-(
miłego dzionka dziewczyny

witajcie
u mnie noc jak zawsze z pobudką:baffled:

martka:trzymaj sie i kuruj;-)jak się chce strażakiem być to potem trzeba się kurować:-D:-D

dziuba:zazdroszcze Tobie spokojnejnocki:tak::tak:
my dziś do gdańska s igamy do urzedyu skarbowego i banku:dry:i znowu z dziećmi...tak to jest jak nie ma się nikogo, kto mógłby dzieciaczków przypilnować:-(

miłego dzionka dziewczyny
ojej biedulko, mam nadzieje ze Twoje pociechy nie beda wcielonymi diabelkami, i dasz rade pozalatwiac swoje sprawy :-) trzymam kciuki za wyprawe :-)

Mama w boju dasz sobie radę przynajmniej nie będziesz musiała w kolejkach stać bo jak dzieciaki zaczną wrzeszczeć to wtedy wszyscy chcą się ich jak najszybciej pozbyć i wszędzie Cię wpuszczą bez kolejki:-D Ja tak zawsze robię hihihi
A co do spania w jednym łóżu to u nas tego nie było wcale:-) Nie brałam do naszego łóżka dzieci bo jakioś nie mogłam znieśc myśłi że będziemy musieli spać w trójkę:-( Często nie chciało mi się wstawać i karmić i odkładac ale jakoś mi się udało:-) Chciałam mieć męża cały czas przy sobie i to jakoś przezwyciężyłam:-) Dzieci szybko się przyzwyczajają do dobrego:-)

reklama
no właśnie ja też nie chcę przyzwyczajac mAŁEJ do spania z nami, zresztą kołdra za wśaka zebyśmy się w trójkę zmieścili a z brzegu jej nie położę bo boje sie że nie upilnuje i ona zleci, a od ściany NIGDY nie śpię bo choć byśmy mieli łóżko szerokie na 5m to i tak Stasiu mnie zwali i zgniecie pod ścianą że się nawet obrócić nie da...

Stasiu wymyślił dziś na obiad super zapiekankę-główne składniki: papryka chilli i fasola... czy on do cholery nie wie że jak sie karmi to nie można takich rzeczy wcinać?? :wściekła/y::wściekła/y: samolub...
a Mała próbuje spać i jej totalnie nie idzie, nie dość że ten durny Stasiu robi taki hałaś w kuchni że cholera, to jeszcze jakiś sąsiad wierci w scianie od 8.30!! niedługo mu mieszkania zabraknie bo całe będzie dziurawe!! :wściekła/y:

Do góry